قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

ساماندهی ۲۲۷ شیء گمشده و رسیدگی به ۱۵ فرد مفقود

مدیرکل بهزیستی استان ایلام از ارائه خدمات تخصصی این مجموعه در ایام اربعین خبر داد و گفت: از ابتدای آغاز کنگره اربعین تا روز اربعین، ۲۲۷ شیء و مدرک هویتی گمشد...
 ساماندهی ۲۲۷ شیء گمشده و رسیدگی به ۱۵ فرد مفقود
به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین نورعلیوند، مدیرکل بهزیستی استان ایلام، در موکب شهدای بهزیستی ایلام اظهار کرد: اداره‌کل بهزیستی استان همانند سال‌های گذشته، علاوه بر مأموریت‌های تخصصی خود، مسئولیت ساماندهی افراد و اشیای گمشده در ستاد اربعین را بر عهده دارد.

وی افزود: از ابتدای آغاز کنگره اربعین تا روز اربعین، ۲۲۷ مورد شیء و مدارک هویتی گمشده به همکاران بهزیستی تحویل شده که پس از ثبت و ساماندهی در اداره بهزیستی شهرستان مهران، با شناسایی صاحبان آنها به استان محل سکونتشان ارسال می‌شود.

نورعلیوند با اشاره به رسیدگی به افراد مفقود گفت: تا روز اربعین، ۱۵ فرد گمشده به بهزیستی تحویل داده شدند که تعدادی از آنها در همان ساعات اولیه به خانواده‌های خود بازگردانده شدند و افرادی که هویتشان نامشخص بود، تا زمان احراز هویت در مراکز نگهداری سازمان بهزیستی در مرکز استان اسکان یافتند.

مدیرکل بهزیستی ایلام با بیان اینکه خدمات تخصصی این سازمان نیز در ایام اربعین ارائه شده است، خاطرنشان کرد: اهدای وسایل کمک‌توانبخشی، تعمیر تجهیزات توانبخشی و امانت دادن برخی وسایل مورد نیاز زائران دارای معلولیت یا ناتوانی از جمله خدماتی بود که برای تسهیل زیارت آنان انجام شد.

وی ادامه داد: جابه‌جایی سالمندان، افراد دارای معلولیت و زائران ناتوان از میدان اربعین تا پایانه شهید سلیمانی نیز توسط نیرو‌های بهزیستی انجام شد.

نورعلیوند تصریح کرد: امسال برای نخستین بار بسته‌ای از خدمات تخصصی شامل فیزیوتراپی و بینایی‌سنجی در موکب بهزیستی ارائه شد و برنامه‌ریزی شده است که این خدمات در سال‌های آینده به صورت مستمر و روزانه در طول برگزاری مراسم اربعین ارائه شود.

وی در پایان گفت: تیم‌های اورژانس اجتماعی و «محب» نیز در محل موکب مستقر بودند و با ارائه خدمات مشاوره‌ای و مداخله در موارد آسیب‌های اجتماعی، به زائران اربعین خدمات تخصصی ارائه کردند.



برخورد قاطع با سارقان گاز در ایلام؛ کشف بیش از ۱۵۰ متر شبکه غیرمجاز و ۸ علمک غیرمجاز

 برخورد قاطع با سارقان گاز در ایلام؛ کشف بیش از ۱۵۰ متر شبکه غیرمجاز و ۸ علمک غیرمجاز
 خبرگزاری برنا / ۵ ساعت قبل
برنا-گروه استانها:مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام از شناسایی و جمع‌آوری بیش از ۱۵۰ متر شبکه غیرمجاز و ۸ علمک غیرمجاز گاز خبر داد و گفت: متخلفان به مراجع قضایی...

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام؛ مهندس"علی سلیمانی"، با اشاره به جزئیات این خبر، افزود: پیرو تأکید معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران مبنی بر برخورد قاطع با سارقان گاز و گازهای سرقت‌شده، شرکت گاز استان ایلام بدون اغماض این موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی اظهار داشت: در همین راستا بیش از ۱۵۰ متر شبکه غیرمجاز گاز و ۸ علمک غیرمجاز شناسایی و جمع‌آوری شد و متخلفان به مقام قضایی معرفی شدند؛ هم‌اکنون پرونده آنان در دستور کار ضابطان قضایی برای برخورد قرار دارد.

سلیمانی در ادامه به اقدامات این شرکت در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره و تصریح کرد: ۵۰ کیلووات سلول خورشیدی در ساختمان‌های اداری شرکت گاز استان نصب شده و ۱۰۰ کیلووات دیگر نیز در دست اقدام است که تا پایان سال نصب و راه‌اندازی خواهد شد.

وی ادامه داد: در سه‌ماهه نخست سال جاری بیش از ۲۱ هزار کیلووات‌ساعت برق از سلول‌های خورشیدی برداشت و بهره‌برداری شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام همچنین با اشاره به برنامه‌های مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی تصریح کرد: تاکنون ۶۴۳ موتورخانه در سطح استان ایلام بهینه‌سازی شده است که برای اجرای آن نزدیک به ۳۲ میلیارد تومان هزینه شده است.

به گفته وی، از این تعداد ۲۸۳ موتورخانه خانگی، ۷ موتورخانه تجاری و ۳۴۰ موتورخانه اداری بوده است.

سلیمانی از فعالیت سه مجری طرح هوشمندسازی در سطح استان خبر داد و گفت: در این حوزه نیز بالغ بر یک میلیارد تومان هزینه شده است.



اعزام تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر به کانون زلزله گیلانغرب

 اعزام تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر به کانون زلزله گیلانغرب
 خبرگزاری مهر / ۵ ساعت قبل
کرمانشاه- مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه از اعزام تیم‌های ارزیاب به کانون زلزله ۴.۲ ریشتری گیلانغرب و آماده‌باش پایگاه‌های امدادی استان خبر داد.

افشین یگانه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وقوع زمین‌لرزه ۴.۲ ریشتری در حوالی گیلانغرب، بلافاصله تیم‌های ارزیاب جمعیت هلال‌احمر استان برای بررسی وضعیت و ارزیابی خسارات احتمالی به نزدیک‌ترین نقطه به کانون زمین‌لرزه اعزام شدند.

وی افزود: این زمین‌لرزه شامگاه چهارشنبه ۲۸ مردادماه ساعت ۲۱:۰۶ به وقت محلی در حوالی گیلانغرب به وقوع پیوست و تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر مأموریت خود را برای بررسی مناطق تحت تأثیر آغاز کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به مشخصات این زمین‌لرزه گفت: این زلزله ۴.۲ ریشتر بزرگی داشت و در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد و کانون آن در موقعیت طول جغرافیایی ۴۵.۹۹ و عرض جغرافیایی ۳۴.۰۸ ثبت شده است.

یگانه ادامه داد: کانون زمین‌لرزه در ۹ کیلومتری گیلانغرب، ۲۴ کیلومتری زرنه در استان ایلام و ۱۰۵ کیلومتری کرمانشاه قرار داشته و این زمین‌لرزه در برخی شهرستان‌های غربی استان کرمانشاه نیز احساس شده است.

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای امدادی هلال‌احمر خاطرنشان کرد: در پی وقوع این زمین‌لرزه، پایگاه‌های امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه به حالت آماده‌باش عملیاتی درآمده‌اند تا در صورت اعلام هرگونه نیاز، امدادرسانی در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه تصریح کرد: تیم‌های ارزیاب پس از بررسی مناطق و دریافت گزارش‌های میدانی، وضعیت خسارات احتمالی را اعلام خواهند کرد و جمعیت هلال‌احمر تا مشخص شدن کامل شرایط، وضعیت منطقه را به‌طور مستمر رصد می‌کند. کد مطلب 6921819



زلزله ۴.۲ ریشتری گیلانغرب استان کرمانشاه را لرزاند

 زلزله ۴.۲ ریشتری گیلانغرب استان کرمانشاه را لرزاند
 خبرگزاری دانشجو / ۵ ساعت قبل
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر شامگاه چهارشنبه حوالی شهرستان گیلانغرب در استان کرمانشاه را لرزاند.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، این زمین‌لرزه ساعت ۲۱:۰۶:۰۶ چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ به وقت محلی در استان کرمانشاه رخ داد.

این زمین‌لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در موقعیت جغرافیایی ۳۴.۰۸ درجه عرض شمالی و ۴۵.۹۹ درجه طول شرقی به ثبت رسیده است.

کانون این زمین‌لرزه در ۹ کیلومتری گیلانغرب در استان کرمانشاه، ۲۵ کیلومتری زرنه در استان ایلام و ۳۲ کیلومتری سرپل‌ذهاب در استان کرمانشاه گزارش شده است.

تاکنون گزارشی از خسارت یا تلفات احتمالی این زمین‌لرزه اعلام نشده است.



زلزله ۴.۲ ریشتری حوالی گیلانغرب را لرزاند

 زلزله ۴.۲ ریشتری حوالی گیلانغرب را لرزاند
 خبرگزاری مهر / ۵ ساعت قبل
کرمانشاه- زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر در مرز استان‌های کرمانشاه و ایلام و حوالی گیلانغرب به وقوع پیوست.

به گزارش خبرنگار مهر، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر ساعت ۲۱:۰۶چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در مرز استان‌های کرمانشاه و ایلام، حوالی گیلانغرب رخ داد.

این زمین‌لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین ثبت شده و مختصات آن ۳۴.۰۸ درجه عرض جغرافیایی و ۴۵.۹۹ درجه طول جغرافیایی اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، کانون زلزله در ۹ کیلومتری گیلانغرب در استان کرمانشاه، ۲۴ کیلومتری زرنه در استان ایلام و ۳۲ کیلومتری سرمست در استان کرمانشاه قرار داشته است.

همچنین این زمین‌لرزه در فاصله ۶۳ کیلومتری ایلام و ۱۰۵ کیلومتری کرمانشاه، مراکز استان‌های ایلام و کرمانشاه، به وقوع پیوسته است.

گزارش‌های تکمیلی درباره خسارات یا تلفات احتمالی این زمین‌لرزه متعاقباً اعلام خواهد شد. کد مطلب 6921803



جانشین فرمانده سپاه ایلام: ایران قوی، دستاورد نگاه راهبردی رهبر شهید است

 جانشین فرمانده سپاه ایلام: ایران قوی، دستاورد نگاه راهبردی رهبر شهید است
 خبرگزاری برنا / ۶ ساعت قبل
برنا-گروه استانها:جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، مقاومت و ایستادگی را از مهمترین محورهای سخنان رهبر شهید دانست و گفت: آینده‌ نگری و نگاه ر...

به گزارش خبرگزاری برنا از ایلام؛ سردار"قدرت‌الله کریمیان"در آیین گرامیداشت چهلمین روز وداع، تشییع و خاکسپاری"شهید ایران" که با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد جامع دهلران برگزار شد، افزود: رهبر شهید امت، نیازهای جامعه را به‌خوبی رصد می‌کرد و با زبانی روزآمد و روشنگرانه، مسائل مختلف را برای مردم تبیین می‌کرد.

وی اظهار داشت: آینده‌نگری و ژرف‌اندیشی رهبر شهید، زمینه هدایت جامعه و نظام اسلامی به سمت فتح قله‌های توسعه و پیشرفت را فراهم کرد.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام با اشاره به اشراف رهبر شهید بر توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمنان، تصریح کرد: ایشان جامعه را بر پایه آینده‌نگری، شناخت دقیق شرایط و تحلیل عمیق مسائل هدایت می‌کرد و همواره نسبت به نقشه‌های دشمنان آگاهی داشت.

کریمیان، شکل‌گیری "ایران قوی" را از دستاوردهای نگاه راهبردی رهبر شهید دانست و ادامه داد: اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی و نگاه احترام‌آمیز آزادی‌خواهان جهان به ملت ایران، ریشه در نگاه هوشمندانه و دقیق ایشان دارد.

وی تأکید کرد: ایستادگی و موفقیت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در برابر قدرت‌های برخوردار از پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز جهان، از نگاه عمیق و راهبردی رهبر شهید به مسائل نظامی و دفاعی سرچشمه می‌گیرد.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام،گفت: نیروهای مسلح با تکیه بر توانمندی‌های بومی، دانش داخلی و راهبردهای ترسیم‌ شده در حوزه توان نظامی و بازدارندگی، توانستند دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را با وجود برخورداری از فناوری‌ها و تجهیزات پیشرفته، با شکست مواجه کنند.

کریمیان، دستیابی به دانش بومی در نیروهای مسلح را یکی از مطالبات کلیدی رهبر شهید عنوان کرد و گفت: این مطالبه امروز به پشتوانه‌ای برای مقاومت، ایستادگی و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمنان تبدیل شده است.

وی افزود: با بهره‌گیری از اندیشه بلند رهبر شهید و با تکیه بر گفتمان انقلاب اسلامی و فرهنگ عاشورا، در برابر نیرنگ‌ها و توطئه‌های مختلف دشمنان ایستاده‌ایم و امروز دشمن در برابر اراده ملت ایران مستأصل شده است.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام، "مقاومت" را کاربردی‌ترین واژه در سخنان رهبر شهید دانست و اظهار کرد: اگر مقاومت مردم و نیروهای مسلح وجود نداشت، جمهوری اسلامی ایران امروز در جایگاه اقتدار و قدرت منطقه‌ای و بین‌المللی قرار نمی‌گرفت.

وی همچنین با اشاره به نامگذاری سال‌ها از سوی رهبر شهید، گفت: این نامگذاری‌ها تنها یک عنوان نبود، بلکه نقشه راهی برای حرکت رو به جلو، تعیین اولویت‌های کشور و تقویت روند پیشرفت جمهوری اسلامی ایران به شمار می‌رفت.

کریمیان با بیان اینکه استکبار جهانی در منطقه به دنبال شکل‌دهی به کشورهای ضعیف و وابسته است، افزود: دشمن می‌خواهد کشورها به‌گونه‌ای رفتار کنند که هر زمان اراده کرد، بتواند اهداف خود را در منطقه دنبال کند؛ اما هوشیاری مردم و نیروهای مسلح، مانع تحقق این اهداف خواهد شد.

وی تأکید کرد: دشمن با هدف ایجاد ناآرامی و آشوب، تضعیف انسجام ملی، تصرف سرزمینی و آسیب‌زدن به زیرساخت‌های کشور برنامه‌ریزی می‌کند، اما با هوشیاری و حضور مردم و آمادگی نیروهای مسلح، هرگز به اهداف خود دست نخواهد یافت.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) استان ایلام با اشاره به حضور و مقاومت مردم در صحنه، بیان کرد: مردم طی ۱۷۰ شب با حضور در خیابان‌ها و میدان‌ها، مقاومت و پایبندی خود را نشان داده‌اند. گله‌مندی مردم از گرانی و مشکلات اقتصادی، بحق است، اما این ملت همچنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی وفادار است و سختی‌ها را با امید به آینده پشت سر می‌گذارد.

کریمیان با قدردانی از عملکرد دولت در روزهای جنگ، گفت: دولت در آن روزها عملکرد مناسبی داشت و با وجود مشکلات و افزایش قیمت‌ها، کمبود جدی کالا در کشور ایجاد نشد. همچنین بخش‌های مختلف نظام با هم‌افزایی و هماهنگی، وظایف خود را به انجام رساندند.

آیین گرامیداشت چهلمین روز وداع، تشییع و خاکسپاری "شهید ایران" با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی در مسجد جامع دهلران برگزار شد.



 ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

ذخیره سد زاینده رود نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است

آرمان امروز : معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان اعلام کرد: اکنون بالغ بر ۳۵۴ میلیون متر مکعب آب در مخزن سد زاینده رود ذخیره شده که نسبت به میانگین بلند مدت ۵۶ درصد کمتر است. خلیل دادخواه افزود: از دهم خرداد، چهار مرحله جاری سازی آب در نواحی خشک زاینده رود در بازه‌ای ۹۰ [ ]

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

رسانه ملت یا رسانه یک محفل؟ | آخرین خبر

صبح نو/متن پیش رو در صبح نو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست هیچ ملتی از شبیه‌شدن مردمانش به یکدیگر ساخته نمی‌شود؛ ملت درست از جایی آغاز می‌شود که تفاوت‌ها، ذیل یک سرنوشت مشترک، امکان هم‌زیستی پیدا می‌کنند. اگر همه یکسان می‌اندیشیدند، «وحدت» فضیلتی سیاسی نبود؛ امری طبیعی و بی‌هز

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

روز ۱۷۳ جنگ | ترامپ: تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر بر باز بودن تنگه هرمز تاکید کرد و گفت با ساخت چند خط انتقال نفت، تنگه هرمز اهمیت خود را از دست خواهد داد.

 انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

انتصابات و تغییرات مدیریتی در قوه قضائیه

آرمان امروز : معاون اول قوه قضائیه از اعمال تغییرات مدیریتی در این قوه خبر داد و جزئیات انتصابات و جابه‌جایی‌های جدید در مجموعه دستگاه قضایی را اعلام کرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه، تغییرات و انتصابات جدید در این قوه را اعلام کرد. معاون اول قوه قصاییه همچنین گفت: تغییر رئیس [ ]

 ۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

۷ خوراکی مفید برای سلامت روده و دستگاه گوارش‌

ماست، کفیر، برخی پنیرها و خوراکی‌های تخمیری می‌توانند منبع پروبیوتیک باشند و به حفظ تعادل باکتری‌های مفید روده کمک کنند.

 اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

اعلام زمان آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری

آرمان امروز : فرزانه صادق‌مالواجرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه ورود به سومین سال فعالیت دولت چهاردهم هستیم اما بیش از یک سال از دو سال گذشته را درگیر جنگ بودیم. در جنگ ۱۲ روزه و به ویژه در جنگ ۴۰ روزه دشمن علاوه بر زیرساخت‌های پل، فرودگاه و تاب‌آوری مردم را [ ]