قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۲۵ ساعت قبل

صف‌های چندساعته بنزین در شان مردم نیست/با عرضه خارج از شبکه و سودجویی نامتعارف قاطعانه برخورد می‌کنیم

رئیس کل دادگستری هرمزگان با انتقاد از شکل‌گیری صف‌های چندساعته بنزین در برخی شهرستان‌های استان، این وضعیت را غیرقابل قبول و خارج از شأن مردم دانست و گفت: دست...
 صف‌های چندساعته بنزین در شان مردم نیست/با عرضه خارج از شبکه و سودجویی نامتعارف قاطعانه برخورد می‌کنیم

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در مراسم تکریم و معارفه رئیس دادگستری شهرستان میناب با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه توزیع سوخت، اظهارکرد: دستگاه قضایی در کنار استاندار و مجموعه اجرایی استان، موضوعات مرتبط با ساماندهی توزیع سوخت را با جدیت دنبال می‌کند و در این زمینه مشورت‌های لازم را ارائه خواهد داد.

 

وی با تأکید بر اینکه دستگاه قضایی نباید در تصمیمات اجرایی دخالت کند، گفت: خط قرمز ما دخالت در امور اجرایی است؛ اما وقتی موضوعی پس از مدتی به یک چالش عمومی و تضییع حقوق مردم تبدیل می‌شود، دستگاه قضایی به عنوان مدافع حقوق عامه نمی‌تواند بی‌تفاوت باشد.

 

قهرمانی با انتقاد از صف‌های طولانی بنزین در بندرعباس و برخی شهرستان‌های استان افزود: اینکه مردم دو، سه یا حتی چهار ساعت برای دریافت بنزین در صف بایستند، غیرموجه و غیرقابل قبول است؛ در هیچ‌یک از ۳۱ استان کشور نباید چنین شرایطی وجود داشته باشد.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به بازدید میدانی خود از جایگاه‌های سوخت، عنوان کرد: روز گذشته از نزدیک در صف‌های سوخت حضور پیدا کردم و با مردم گفت‌و‌گو داشتم، برخی شهروندان ساعت‌ها در صف مانده بودند؛ مردم با وجود این شرایط با صبر و متانت رفتار می‌کنند و حتی پس از ساعت‌ها انتظار، اگر موفق به دریافت بنزین شوند، خدا را شکر می‌کنند؛ این وضعیت شایسته مردم نیست.

 

وی با اشاره به بررسی‌های انجام‌شده درباره قاچاق بنزین تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، قاچاق بنزین به معنای خروج غیرقانونی سوخت از کشور، با آنچه در برخی نقاط به عنوان عرضه خارج از شبکه مطرح است، تفاوت دارد و نباید این دو موضوع با یکدیگر خلط شود.

 

قهرمانی درباره وضعیت سوخت در میناب و رودان نیز گفت: موضوع را در شهرستان‌های میناب و رودان به صورت میدانی بررسی کردیم؛ بخشی از تردد و مصرف سوخت مربوط به هموطنان عزیز جنوب استان کرمان است و هیچ‌کس حق ندارد به دلیل محل سکونت افراد، به آنها بی‌احترامی کند، همه ایرانی هستیم و همه باید از حقوق قانونی خود برخوردار باشند؛ اما باید برای ساماندهی این وضعیت راهکار اجرایی مناسب پیدا کنیم.

 

وی یکی از مشکلات موجود را کمبود ظرفیت عرضه سوخت و نحوه توزیع بنزین آزاد دانست و گفت: در رودان با وجود جمعیت قابل توجه، ظرفیت عرضه سوخت متناسب با نیاز مردم نیست و در برخی ساعات بنزین جایگاه‌ها به پایان می‌رسد؛ شهروندی که چهار یا پنج ساعت در صف ایستاده، نباید در نهایت بدون دریافت سوخت به خانه بازگردد.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان تأکید کرد: دستگاه قضایی در این موضوع نه امتیاز اضافی می‌خواهد و نه خواسته‌ای خارج از قانون دارد؛ مطالبه ما اجرای قانون، رعایت حقوق عامه و جلوگیری از تبعیض نارواست.

 

قهرمانی همچنین از ورود دستگاه قضایی به تصمیمات محلی ناموجه در حوزه سوخت خبرداد و افزود: در میناب و رودان نسبت به برخی تصمیمات محلی که موجب تضییع حقوق مردم شده بود ورود کردیم، جایگاه‌ها نیز باید به تجهیزات و زیرساخت‌های لازم مجهز شوند و این موضوع درحال نهایی شدن است.

 

وی با هشدار به سودجویان و خودرو‌هایی که به شکل نامتعارف اقدام به دریافت و انتقال سوخت می‌کنند، اظهارکرد: با افرادی که به شکل نامتعارف از این وضعیت سود می‌برند، مماشات نخواهیم کرد و پرونده‌های سنگینی برای آنها تشکیل خواهد شد. برخورد دستگاه قضایی با این افراد قاطع خواهد بود.

 

قهرمانی ادامه داد: اگر در صف هزار نفری یک شهروند قانون‌مدار حضور داشته باشد، اولویت ما حفظ حقوق همان شهروند است؛ نمی‌توانیم به بهانه مقابله با قاچاق، حقوق عمومی مردم را نادیده بگیریم. وظیفه مقابله با قاچاق سوخت نیز بر عهده مجموعه‌ای از دستگاه‌های مسئول است و همه باید در این زمینه همکاری کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت اصلاح وضعیت نیروی انسانی دادگستری میناب از تلاش‌های رئیس سابق دادگستری این شهرستان تقدیر کرد و گفت: دادگستری میناب با کمبود شدید نیرو مواجه بود و بخش قابل توجهی از همکاران نیز دغدغه انتقال داشتند، با این حال همکاران این مجموعه شبانه‌روز تلاش کردند و اجازه ندادند کمبود نیرو باعث اختلال جدی در خدمت‌رسانی به مردم شود.

 

رئیس کل دادگستری هرمزگان ضمن تقدیر از عملکرد رئیس سابق دادگستری میناب افزود: من عملکرد ایشان را می‌پذیرم و از زحمات و تلاش‌های شبانه‌روزی وی صمیمانه تشکر می‌کنم، این خستگی برای خدمت به مردم خستگی لذت‌بخشی است.

 

قهرمانی در ادامه حجت الاسلام شهرخی را به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان میناب معرفی کرد و گفت: آقای شهرخی با هدف ایجاد تحول و تقویت مجموعه قضایی میناب به این مسئولیت منصوب شده است، ایشان از نیرو‌های بومی منطقه، فردی وارسته و روحانی است و درد و رنج مردم شهرستان را به خوبی می‌شناسد.

وی خطاب به رئیس جدید دادگستری میناب تأکید کرد: از آقای شهرخی انتظارات بیشتری داریم هم به دلیل مسئولیتی که بر عهده گرفته‌اند، هم به دلیل بومی بودن و شناختی که از منطقه دارند و هم با توجه به زیرساخت‌ها و اقداماتی که در دوره گذشته فراهم شده است، باید بهترین شرایط را برای خدمت‌رسانی قضایی به مردم میناب رقم بزنیم.



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

امام جمعه بندرعباس: زمان نقدهای بی‌جا نیست؛ به دولت کمک شود - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندرعباس با گرامیداشت هفته دولت، بر ضرورت همراهی و حمایت همه اقشار مردم از دولت تأکید کرد و گفت: در شرایط حساس کنونی، زمان نقدهای بی‌جا نیست و همه باید دست به دست هم دهند تا دولتمردان بتوانند با روحیه و توان بیشتری مشکلات کشور را مدیریت کنند.

وی اظهار داشت: با حضور و کمک مردم، دولت می‌تواند با انگیزه و تلاش بیشتری مسائل کشور، به‌ویژه موضوعات مرتبط با جنگ و معیشت مردم را مدیریت کرده و زمینه جهش انقلاب اسلامی را فراهم کند.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با گرامیداشت هفته دولت افزود: کارنامه انقلاب اسلامی با عملکرد دولت‌ها پیوند خورده است و امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب همواره بر حمایت و کمک به دولت تأکید داشته‌اند؛ بنابراین امروز نیز باید با همدلی و همکاری، زمینه موفقیت دولت در اداره امور کشور فراهم شود.

اقتدار موشکی ایران حاصل خون شهداست

عبادی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز صنعت دفاعی، پیشرفت‌های دفاعی و موشکی کشور را نتیجه مجاهدت و خون شهدای این عرصه دانست و گفت: با وجود محدودیت‌های بودجه‌ای کشور در حوزه نظامی در مقایسه با هزینه‌های سنگین نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی، صنعت موشکی ایران به توانمندی‌هایی دست یافته که موجب حیرت جهانیان شده است.

وی افزود: این اقتدار حاصل تلاش و مجاهدت شهدایی همچون شهید حسن طهرانی‌مقدم و شهید حاجی‌زاده و دیگر شهدای صنعت دفاعی کشور است.

مسجد باید به کانون حل مشکلات محلات تبدیل شود

امام جمعه بندرعباس همچنین با گرامیداشت روز جهانی مسجد، بر احیای کارکردهای اجتماعی و مردمی مساجد تأکید کرد و گفت: انقلاب اسلامی مولود مسجد است و نباید کارکردهای چندگانه مسجد در صدر اسلام را فراموش کنیم.

وی با بیان اینکه مسجد تنها محل عبادت نیست، تصریح کرد: مسجد در صدر اسلام دانشگاه، مرکز گفت‌وگو، مشورت و حل مسائل جامعه بود و امروز نیز باید به کانون حل مشکلات محلات و ارتباط مستقیم مردم تبدیل شود.

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان با تأکید بر ضرورت مردمی ماندن مساجد اظهار داشت: دولت باید از مساجد حمایت کند، اما اداره مساجد باید در اختیار مردم باشد و نباید مساجد را دولتی کرد.

عبادی‌زاده با قدردانی از دولت برای توجه به مسائل محلات با محوریت مساجد، این رویکرد را یکی از سیاست‌های مهم دولت دانست و خواستار تمرکز منابع حمایتی مرتبط با مساجد برای جلوگیری از موازی‌کاری و اقدامات تکراری شد.

خون شهدا نقطه عزیمت تحولات جدید در منطقه است

وی در پایان با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید در مشهد مقدس، اظهار داشت: حرکت و بعثت عظیمی که امروز در میان مردم مشاهده می‌شود، محصول خون پاک شهدا، به‌ویژه رهبر شهید انقلاب است.

امام جمعه بندرعباس افزود: شهادت این شهید، نقطه عزیمت حرکتی نو در منطقه شد و امروز آثار این خون پاک در بیداری و حضور مردم بیش از گذشته قابل مشاهده است.

انتهای پیام/864  


۳ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بسکتبال کردستان؛ از خاطرات طلایی گذشته تا تلاش برای بازگشت به روزهای پرافتخار

بسکتبال در کردستان، رشتهای با قدمتی چندینساله و ریشهدار در میان مردم این استان است؛ رشته ای که طی دهه های گذشته، بازیکنان و مربیان توانمندی را به بسکتبال کشور معرفی کرده و روزهای پرافتخاری را برای ورزش استان رقم زده است.

نگاهی به تاریخ بسکتبال کردستان نشان میدهد که این استان همواره از استعدادهای ارزشمندی برخوردار بوده است. حضور تیمهایی همچون تاج سنندج در نخستین دورههای لیگ سراسری بسکتبال ایران و معرفی بازیکنان و مربیان صاحبنام، بخشی از تاریخ این رشته در کردستان است. در سالهای مختلف نیز چهرههای برجستهای از این استان در سطح ملی حضور داشتهاند و سهم مهمی در رشد بسکتبال ایران ایفا کردهاند.

بسکتبال کردستان در سالهای مختلف فراز و نشیبهای زیادی را تجربه کرده است. مشکلات مالی، نبود اسپانسر پایدار، دشواری حضور مستمر تیمهای استان در لیگهای کشور و مهاجرت برخی استعدادها از جمله موانعی بوده که اجازه نداده ظرفیت واقعی این رشته همیشه به شکل کامل دیده شود.

با این حال، موفقیتهای سالهای اخیر نشان داده است که چراغ بسکتبال کردستان همچنان روشن است. قهرمانی تاریخی تیروژ حیات کردستان در لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور، یکی از مهمترین افتخارات سالهای اخیر بود و ثابت کرد که استعدادهای بومی استان، در صورت فراهم شدن شرایط مناسب، توان رقابت با بهترینهای کشور را دارند.

در این میان، تلاشهای هیأت بسکتبال استان برای ساماندهی و توسعه این رشته نیز قابل توجه است. امیر جماران، رئیس هیأت بسکتبال کردستان، با رویکردی مبتنی بر انسجام مجموعه بسکتبال، فعالتر شدن هیأتهای شهرستانی، توجه به ردههای پایه، حمایت از تیمهای استان و توسعه فعالیتهای آموزشی، تلاش کرده است مسیر تازهای برای رشد این رشته در استان ایجاد کند.

از دیگر محورهای مورد توجه در دوره مدیریت امیر جماران، برگزاری مسابقات و لیگهای استانی، حمایت از حضور تیمهای کردستانی در رقابتهای کشوری، توجه به مربیان و داوران، برگزاری دورههای آموزشی و تلاش برای جذب حامیان مالی است. استمرار چنین برنامههایی میتواند زمینه را برای حضور قدرتمندتر و پایدارتر بسکتبال کردستان در سطح کشور فراهم کند.

یکی از مهمترین سرمایههای بسکتبال کردستان، استعدادهای بومی آن است. حضور بازیکنان کردستانی در تیمهای مختلف کشور و معرفی چهرههای جوان در سالهای اخیر نشان میدهد که با استعدادیابی اصولی، تقویت آکادمیها و حمایت از ردههای پایه، میتوان نسل جدیدی از بازیکنان برجسته را به بسکتبال ایران معرفی کرد.

امروز بسکتبال کردستان در نقطهای قرار گرفته است که تجربه پیشکسوتان، توان مربیان، استعداد بازیکنان جوان و تلاشهای هیأت بسکتبال میتواند در کنار حمایت مسئولان و بخش خصوصی، فصل تازهای را برای این رشته رقم بزند. تبدیل موفقیتهای مقطعی به یک برنامه پایدار و بلندمدت، مهمترین نیاز بسکتبال استان است؛ برنامهای که از مدارس و ردههای پایه آغاز شود و به حضور مستمر تیمهای کردستانی در لیگهای کشور منتهی شود.

بسکتبال کردستان ثابت کرده است که استعداد کم ندارد؛ آنچه برای بازگشت پایدار به روزهای طلایی نیاز است، حمایت، ثبات مدیریتی، سرمایهگذاری و اعتماد به نیروهای بومی است. در این مسیر، تلاشهای امیر جماران، رئیس هیأت بسکتبال کردستان، در کنار پیشکسوتان، مربیان، داوران، بازیکنان و خانوادههای آنان میتواند زمینهساز احیای جایگاه شایسته این رشته در ورزش استان باشد.

خبرنگار: گل بهار احمدی – سنندج تگ هابسکتبال کردستان


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

فشار اقتصادی دشمن با هدف کاهش تاب‌آوری مردم است - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی ـ سیاسی نماز جمعه همدان که در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان اظهار داشت: اگر امروز دشمن با وجود ادعای ابرقدرتی و حتی اقدام نظامی نتوانسته بر کشور غلبه کند و به بن‌بست رسیده، این ایستادگی به برکت ایمان، مقاومت ملت و عنایت حضرت حجت(عج) است.

وی با اشاره به نقش مردم ایران در دفاع از ارزش‌های دینی و ملی افزود: مردم ایران پرچم اهل‌بیت(ع) را برافراشتند، در برابر طاغوت ایستادند و فرزندان خود را برای دفاع از وطن تقدیم کردند تا اسلام و ارزش‌های آن عزتمند باقی بماند.

امام جمعه همدان با اشاره به برخی روایات درباره جایگاه ایرانیان در آخرالزمان گفت: مردم ایران در مسیر فراهم‌کردن زمینه ظهور حرکت می‌کنند و در برابر جریان‌های ظلم و استکبار ایستادگی خواهند کرد.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه اهل‌بیت(ع) بر مقاومت و غیرت مردم ایران حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند، گفت: پیامبر اکرم(ص) در توصیف مؤمنان آخرالزمان بر ایمان، مقاومت و ایستادگی آنان برای برپا داشتن پرچم دین تأکید کرده‌اند.

امنیت کشور نباید به تصمیم دشمن وابسته باشد

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت تقویت بازدارندگی پایدار تصریح کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند امنیت خود را به تصمیم دشمنان واگذار کند؛ امنیت باید در اختیار خود کشور باشد.

امام جمعه همدان خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که نه کشورهای خارجی امنیت ما را تأمین می‌کنند و نه نهادهای بین‌المللی توان ایجاد امنیت پایدار دارند؛ حتی برخی از همین نهادهای بین‌المللی در شکل‌گیری ناامنی‌ها نقش داشته‌اند.

آیت‌الله شعبانی با بیان اینکه دشمن داشتن برای کشوری که بر استقلال، عزت و مقابله با استکبار تأکید دارد، طبیعی است، اظهار داشت: کشوری که در برابر زورگویی می‌ایستد و برای استقلال و اجرای آموزه‌های قرآن اهمیت قائل است، طبیعی است که با دشمنی قدرت‌های استکباری مواجه شود.

وی با بیان اینکه بازدارندگی نباید به اراده دشمن وابسته باشد، گفت: بازدارندگی پایدار به این معناست که کشور به اندازه‌ای قدرت داشته باشد که دشمن جرئت حمله نکند و هزینه هرگونه تجاوز برای او بالا باشد.

قدرت نظامی به‌تنهایی بازدارندگی ایجاد نمی‌کند

امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه قدرت نظامی به‌تنهایی برای ایجاد بازدارندگی کافی نیست، افزود: امروز برخی کشورها از قدرت هسته‌ای برخوردارند، اما همچنان درگیر جنگ می‌شوند؛ بنابراین صرف برابری نظامی نمی‌تواند امنیت پایدار ایجاد کند.

آیت‌الله شعبانی ادامه داد: در کنار توان دفاعی باید در حوزه اقتصاد، مبارزه با فقر، تأمین معیشت مردم و افزایش تاب‌آوری اجتماعی نیز اقدامات جدی انجام شود.

وی با اشاره به برنامه دشمن برای اعمال فشار اقتصادی علیه ایران گفت: دشمن در حوزه اقتصاد برنامه‌ریزی کرده و با فشار اقتصادی به دنبال ایجاد نارضایتی، کاهش تاب‌آوری مردم و فراهم‌کردن زمینه برای اقدام نظامی مجدد است؛ بنابراین مسئولان باید حوزه اقتصاد را جدی بگیرند.

امام جمعه همدان با تقدیر از منتفی‌شدن موضوع افزایش قیمت بنزین اظهار داشت: دولت باید تمام توان خود را برای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم به کار بگیرد و با اولویت‌بندی مسائل، مشکلات اقتصادی را مدیریت کند.

وی اقتصاد مقاومتی را یکی از راهکارهای عبور از شرایط تحریم دانست و گفت: تقویت اقتصاد مقاومتی می‌تواند در دوران تحریم به حل مشکلات کشور کمک کند.

فرهنگ و خانواده بخشی از امنیت ملی است

آیت‌الله شعبانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش فرهنگ در تقویت امنیت کشور گفت: اگر فساد اجتماعی گسترش پیدا کند و اخلاق، حیا و عفاف در جامعه تضعیف شود، نهاد امنیت کشور نیز آسیب خواهد دید.

وی خطاب به مسئولان فرهنگی تأکید کرد: کار فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب و مسائل اجتماعی باید جدی گرفته شود، اما کسی از دولت و مسئولان انتظار برخوردهای سلبی و ایجاد دوقطبی در جامعه را ندارد؛ در کنار فعالیت فرهنگی، باید نظارت بر اجرای قانون نیز وجود داشته باشد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه می‌توان با گفت‌وگو و آگاهی‌بخشی مردم را نسبت به پیامدهای برخی رفتارهای اجتماعی آگاه کرد، افزود: مردم ایران اهل بصیرت و اندیشه هستند و می‌توان درباره آثار برخی رفتارها بر خانواده و امنیت اجتماعی با آنان گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله شعبانی گفت: موضوع عفاف و حجاب تنها مطالبه مذهبی‌ها نیست و حتی در میان افرادی که خودشان حجاب کامل ندارند نیز نسبت به برخی رفتارها و صحنه‌های نامناسب در جامعه گلایه وجود دارد.

وی با بیان اینکه بیشتر مردم با رفتارها و پوشش‌های نامناسب مخالف هستند، تصریح کرد: نباید به دنبال دوقطبی‌سازی و برخورد سخت بود، اما لازم است برای این موضوع برنامه‌ریزی، طراحی و آگاهی‌بخشی انجام شود.

امام جمعه همدان با اشاره به تلاش دشمن برای تضعیف بنیان خانواده گفت: دشمن بنیان خانواده را هدف قرار داده و متأسفانه در برخی زمینه‌ها نیز موفقیت‌هایی داشته است؛ بنابراین باید برای مقابله با این روند، برنامه عملیاتی داشت.

تأکید بر فعال‌شدن ظرفیت مساجد در حل مشکلات محلات

آیت‌الله شعبانی در ادامه با اشاره به روز مسجد، تشکیل شوراهای اجتماعی و فرهنگی در مساجد را مهم دانست و گفت: طرح دولت برای محله‌محوری و فعال‌کردن ظرفیت‌های مردمی مساجد در راستای حل مشکلات محلات، اقدامی قابل تقدیر است.

وی همچنین با اشاره به فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: طرح‌هایی در استان همدان در دست اجراست که امیدواریم در هفته دولت به بهره‌برداری برسد و اقدامات دولت در استان به اطلاع مردم برسد.

ملت ایران از خون‌خواهی رهبر شهید کوتاه نمی‌آید

امام جمعه همدان در پایان با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و شهدای حوزه دفاعی کشور، به‌ویژه امیر شهید نصیرزاده، اظهار داشت: خداوند امام راحل و همه شهدای عزیز، به‌ویژه رهبر شهید را رحمت کند.

آیت‌الله شعبانی با تأکید بر اینکه ملت ایران از خون‌خواهی رهبر شهید خود کوتاه نخواهد آمد، گفت: همچنان نوای انتقام در میان ملت ایران وجود دارد و همان‌گونه که رهبر انقلاب فرموده‌اند، دشمنان مرگ راحت در بستر را به گور خواهند برد.

انتهای پیام/  




 عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است - تسنیم

عراقچی در واکنش به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ تاکید کرد:؛ این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است.

 موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

موضع صریح چین درباره فشار حداکثری علیه ایران

پکن با مخالفت با فشار‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران، بر حل اختلافات از مسیر دیپلماتیک تأکید کرد.

 افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد
۱ ساعت قبل / سایت سلام سینما

افتتاحیه قدرتمند Lanterns؛ سریال دی‌سی در سه روز ۹.۳ میلیون بیننده جذب کرد

قسمت نخست سریال Lanterns در سه روز ابتدایی انتشار هم‌زمان از شبکه کابلی HBO و پلتفرم HBO Max، در مجموع ۹.۳ میلیون بیننده به خود جذب کرد و به بزرگ‌ترین افتتاحیه یک اثر دی‌سی در تاریخ این پلتفرم تبدیل شد.

 قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قنادباشی: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند

یک کارشناس مسائل منطقه با اشاره به قطع تمام فعالیت‌ها و مبادلات تجاری و مالی امارات با ایران تا اطلاع ثانوی گفت: قطع روابط با ایران بیش از تهران به امارات زیان می‌زند.

 لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18
۱۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

لحظه ترور یک وکیل سر میز غذا +18

هلن جولیانا سیلوا پادیلا، 43 ساله، وکیل پرویی، ترور شد! در 15 آگوست 2026، او توسط یک فرد مسلح با کلاه ایمنی کارتل، از فاصله نزدیک، از میان میله‌های رستوران پ...

 آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیدار با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی با تاکید بر ظرفیت‌های کم‌نظیر دو کشور برای توسعه همکاری‌های گردشگری، بر اتصال بخش‌های خصوصی، اجرای برنامه‌های مشترک بازاریابی و برگزاری تورهای آشناسازی برای فعالان رسانه‌ای و گردشگری تاکید کرد و گفت: آفریقای جنوبی می‌تواند دروازه ورود ایران به بازار گردشگری آفریقا باشد.