قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

از سقوط قهرمان جهان تا تاج‌گذاری دوباره لهستان

لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۶ با سقوط مدعیان و شگفتی‌های بزرگ به پایان رسید؛ ژاپن شکست‌ناپذیر از رسیدن به جام بازماند، قهرمان جهان زود حذف شد و در نهایت لهستان با...
 از سقوط قهرمان جهان تا تاج‌گذاری دوباره لهستان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ از همان ابتدا نشانه‌هایی از یک تورنمنت متفاوت داشت. برخلاف بسیاری از دوره‌هایی که مدعیان اصلی از هفته‌های نخست مسیر خود را برای رسیدن به مراحل پایانی هموار می‌کردند، این بار حتی بزرگ‌ترین قدرت‌های جهان نیز از لغزش در امان نماندند. تیم‌هایی که در طول مرحله مقدماتی شکست‌ناپذیر به نظر می‌رسیدند، در حساس‌ترین لحظات از نفس افتادند و مدعیانی که کمتر کسی روی آن‌ها حساب می‌کرد، خود را به جمع بهترین‌ها رساندند.

در چنین شرایطی، شاید بزرگ‌ترین غافلگیری مربوط به ژاپن بود؛ تیمی که با ۱۲ پیروزی پیاپی، آماده‌ترین و منظم‌ترین تیم مسابقات به نظر می‌رسید. سامورایی‌ها با والیبال سرعتی، دفاع سازمان‌یافته و هماهنگی مثال‌زدنی، یکی پس از دیگری از سد رقبا عبور کردند و خیلی زود به یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های قهرمانی تبدیل شدند. سقوط سامورایی‌ها در چند قدمی رؤیا

ژاپن اما درست در نقطه‌ای متوقف شد که همه تصور می‌کردند تازه مسیرش به سمت قهرمانی آغاز شده است. تیمی که تا پیش از مرحله نهایی شکست را تجربه نکرده بود، در مهم‌ترین بازی‌ها نتوانست همان انرژی و شادابی هفته‌های ابتدایی را حفظ کند.

فشردگی مسابقات و فشار بالای بازی‌های متوالی، در نهایت روی عملکرد مهره‌های کلیدی ژاپن تأثیر گذاشت. تیمی که بخش زیادی از موفقیتش را مدیون سرعت بالا و تحرک بی‌وقفه بازیکنانش بود، در مراحل پایانی دیگر آن طراوت همیشگی را نداشت. خستگی، درست در حساس‌ترین زمان ممکن خودش را نشان داد و رؤیای طلایی ژاپن تنها چند قدم مانده به خط پایان فرو ریخت.

شکست‌ناپذیری در مرحله مقدماتی برای ژاپن به اندازه کافی چشمگیر بود، اما لیگ ملت‌ها بار دیگر نشان داد که در والیبال، مسیر رسیدن به قهرمانی با تعداد بردهای گذشته تضمین نمی‌شود. یک مسابقه ضعیف در مرحله حذفی می‌تواند تمام دستاوردهای هفته‌های قبل را تحت‌الشعاع قرار دهد؛ اتفاقی که این بار برای سامورایی‌ها رخ داد.
وداع زودهنگام قهرمان جهان

ایتالیا، دیگر تیم بزرگی بود که نتوانست انتظارات را برآورده کند. قهرمان جهان با وجود داشتن ساختاری منظم و ترکیبی قابل اعتماد، در این دوره آن قدرت همیشگی را نداشت و خیلی زودتر از پیش‌بینی‌ها با رقابت‌ها خداحافظی کرد.

غیبت …




 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,830 (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

در این مطلب به سراغ مقایسه دو خودروی ملی و پرحاشیه از دو خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو و سایپا، رفته‌ایم. در یک سوی میدان، ایکو ری‌را قرار دارد؛ کراس‌اووری که از نظر فرم و ابعاد، با تعریف متعارف کراس‌اوورهای جهانی منطبق است. در سوی دیگر، سایپا آریا قرار گرفته؛ یک هاچ‌بک کراس تازه‌وارد که البته زمان زیادی از رونمایی آن گذشته و همچنان منتظر ورودش به بازار هستیم.

 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.

 اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 پاتک خزانه‌داری آمریکا در آستانه انتخابات

پاتک خزانه‌داری آمریکا در آستانه انتخابات

دنیای اقتصاد:اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا دور جدیدی از تلاش‌ها را برای مهار هزینه‌های استقراض بلندمدت که به بالاترین سطح در چند سال اخیر رسیده آغاز کرده است.

 مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

تهران - ایرنا- مشاور امنیت ملی عراق امروز پنجشنبه با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد.