قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

موضع منفعلانه رئیس جمهور لبنان در قبال حملات اسرائیل

رئیس جمهور لبنان در قبال انفجار‌های مهیب روز گذشته در جنوب این کشور مانند همیشه به انتقاد ضعیف از اسرائیل بسنده کرد.
 موضع منفعلانه رئیس جمهور لبنان در قبال حملات اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از المیادین، ژوزف عون رئیس جمهور لبنان در موضعی منفعلانه نسبت به انفجار‌های مهیب جنوب لبنان در پی تجاوزات رژیم صهیونیستی گفت که این انفجار‌ها به مثابه تشدید خطرناک تنش به شمار رفته و روند اجرای توافق چارچوب با تل آویو را مستقیما تهدید می‌کند.

وی اضافه کرد که این زمان وقوع این تجاوزات در آستانه نشست رم پیام‌های منفی مخابره می‌کند.

روز گذشته مقامات صهیونیست با صدور بیانیه‌ای اعتراف کردند که در این انفجار‌ها از ۷۰۰ تُن مواد منفجره در جنوب لبنان استفاده کردند.

این در حالی است که دولت غربگرای بیروت به جای مقابله با این تجاوزات خطرناک اسرائیل به دنبال خلع سلاح مقاومت است.



۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ابراز نگرانی واتیکان از «مشکلات» سر راه اجرای چارچوب توافق بین لبنان و اسرائیل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ واتیکیان پس از دیدار امروز پاپ لئو چهاردهم و ژوزف عون رئیس جمهور لبنان، با صدور بیانیه ای ، در مورد «دشواری‌های» پیش روی اجرای توافق چارچوب میان بیروت و تل آویو، ابراز نگرانی کرد.

در ادامه بیانیه آمده است: رئیس جمهور لبنان از پاپ و مسئولان واتیکان خواست اسرائیل را ملزم به اجرای مفاد فرمول چارچوب، توقف حملات روزانه خود و حمایت از لبنان برای دستیابی به عقب نشینی کامل اسرائیل از اراضی اشغالی لبنان کنند.

در همین راستا، منابع خبری لبنان گزارش دادند عون از پاپ لئو چهاردهم خواست تا از تلاش‌ها برای وادار کردن اسرائیل به اجرای مفاد «توافق چارچوب»، توقف فوری حملات به روستاها و زیرساخت‌های جنوب لبنان و غیرنظامیان و عقب‌نشینی از مناطقی که اشغال کرده است، حمایت کند.


۵۸ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۴ | حملات شدید اسرائیل به جنوب لبنان | ناو جورج واشنگتن آمد، آبراهام لینکلن رفت

به گزارش آفتاب نیوز،

در این گزارش اخبار مربوط به جنگ به روزرسانی می شود...

حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان ۰۷:۵۰  جنگنده‌های اسرائیل با پرواز در ارتفاع بسیار پایین، چندین نقطه لبنان را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات مناطق «دوحة کفررمان» و «علی الطاهر» دست‌کم سه بار مورد اصابت حملات هوایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، همزمان با حملات هوایی، توپخانه‌ ارتش اسرائیل نیز به طور مستمر، مناطق «میفدون»، «علی الطاهر»، «الدبشة» و اطراف «دوحة کفررمان» را زیر آتش سنگین قرار داد.

همچنین یک حمله‌ی هوایی جداگانه، منطقه‌ «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در پی این حملات شدید، ۲ انفجار مهیب در منطقه‌ جنوب لبنان به گوش رسیده و جنگنده‌های اسرائیل همچنان بر فراز این مناطق در حال پرواز هستند.

منابع لبنانی همچنین از تداوم آتش‌ توپخانه‌ به مناطقی میان «الدبشة» و «علی الطاهر» خبر دادند و افزودند که یک فروند جنگنده‌ در مسیری بسیار پایین، بر فراز منطقه‌ «علی الطاهر» و حومه‌ی آن به پرواز درآمده است. ناو جورج واشنگتن رسید، آبراهام لینکلن رفت ۰۷:۴۸ روزنامه تایمز به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که ناو هواپیمابر یو اس اس آبراهام لینکلن، حامل تقریباً ۵۰۰۰ نیرو، روز پنجشنبه پس از ورود یک گروه ناو هواپیمابر دیگر به منطقه، حرکت خود را به سمت آمریکا آغاز کرد.

پیش از این در روز پنجشنبه، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (‌سنتکام) تصویری از ناو هواپیمابر یو اس اس جورج واشنگتن در حال عملیات در دریای عرب منتشر کرد.

وال استریت ژورنال پیش از این گزارش داده بود که این ناو جایگزین ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن در منطقه خواهد شد.

 


۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

حمله پهپادی به دو منطقه‌ در جنوب لبنان

به نقل از المیادین، ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب، مناطق «علی الطاهر» و «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

این تجاوزات اسراییلی در حالی انجام گرفته که تاکنون پنج دور از مذاکرات میان تل آویو و بیروت با میانجی گری آمریکا برگزار شده است.

 




 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.

 واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

 حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

حملات اسرائیل به سوریه، در اصل مخابره تهدید به ترکیه بود

کارشناس مسائل منطقه گفت: شاید اسرائیل به‌دنبال باز کردن جبهه سوریه و ایجاد نوعی اختلاف و تنش با ترکیه باشد تا از این طریق برای پرونده‌هایی مانند غزه زمان بخرد و توجهات را به سمت دیگر معطوف کند.

 سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی
۱۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سهمیه کامل نفت عربستان برای دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی

دنیای اقتصاد: شرکت آرامکوی عربستان به دست‌کم سه پالایشگاه اروپایی اعلام کرده است که در ماه آینده تمام حجم نفت خام تعهدشده در قراردادها را تامین خواهد کرد.

 بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهانه ترامپ برای حمله به ایران + فیلم

رئیس‌جمهور آمریکا درباره تجاوز به ایران گفت: چاره دیگری نداشتیم. اگر صد بار دیگر هم لازم بود این کار را انجام می‌دادم. آن‌ها نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند.»

 اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعتراف معاون ترامپ به فشار ایران به آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت: قیمت نفت همچنان بالاست و مردم این موضوع را هنگام سوخت‌گیری در پمپ‌بنزین‌ها احساس می‌کنند، اما قیمت‌ها نسبت به بالاترین سطح خود کاهش قابل توجهی داشته است.