قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۳ ساعت قبل

صالحی: در دوره‌های رکود اقتصادی باید بیشتر به فرهنگ و هنر توجه کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اتفاقاً در دوره‌های رکود اقتصادی باید بیشتر به فرهنگ و هنر توجه کرد.
 صالحی: در دوره‌های رکود اقتصادی باید بیشتر به فرهنگ و هنر توجه کرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین افتتاح مدرسه ۹ کلاسه مرحوم عبدالحمید مختاری و آغاز عملیات اجرایی پلاتوی مجتمع فرهنگی هنری آیت‌الله خاتمی (ره) در اردکان، با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدای انقلاب، دفاع مقدس و جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، اظهار کرد: حضور در اردکان برای من افتخار است؛ شهری که عطر و یاد مرحوم آیت‌الله سیدروح‌الله خاتمی را با خود دارد.

وی با بیان اینکه به نمایندگی از رئیس‌جمهور و هیئت دولت در استان یزد و شهرستان اردکان حضور پیدا کرده است، گفت: سلام گرم هیئت دولت را به مردم اردکان می‌رسانم و دولت خشنود است که در یک سال اخیر، با وجود همه سختی‌ها و دشواری‌ها، توانسته است نمایه‌ای از ایران مستقل، مقتدر و سرافراز را به جهان نشان دهد.

ظرفیت فرهنگی اردکان فراتر از زیرساخت‌های موجود است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری اردکان، اظهار کرد: هنرمندان این شهرستان و همچنین نماینده مردم اردکان به ظرفیت‌های انسانی خلاق و تولیدگر در حوزه فرهنگ و هنر اشاره کردند که نشان‌دهنده ظرفیت قابل توجه این منطقه است.

صالحی با اشاره به گستردگی مخاطبان محصولات فرهنگی و هنری در کشور افزود: حدود ۹۰ میلیون ایرانی مخاطب و مصرف‌کننده محصولات فرهنگی و هنری هستند و مصرف فرهنگ و هنر از نظر اهمیت، کمتر از نیاز‌های مادی جامعه نیست؛ چراکه آثار آن می‌تواند ماندگارتر و پایدارتر باشد.

وی با اشاره به فعالیت هنرستان دخترانه اردکان و گروه‌های نمایشی این شهرستان گفت: اینکه در اردکان حدود ۲۰۰ روز در سال اجرای نمایشی وجود دارد، نشان می‌دهد این شهرستان از ظرفیت قابل توجهی در حوزه منابع انسانی خلاق برخوردار است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: جامعه صنعتی اگر بخواهد گرفتار فرسودگی و زمین‌گیر شدن نشود، به لطافت روح و روان نیاز دارد و ترکیب توسعه صنعتی با فرهنگ و هنر می‌تواند به شکل‌گیری جامعه‌ای سالم کمک کند. ۸۲ سینما در دو سال به ظرفیت کشور اضافه شد

صالحی توسعه زیرساخت‌های فرهنگی را یکی از ضرورت‌های حوزه فرهنگ و هنر دانست و گفت: زیرساخت در ظاهر شامل ساختمان، تجهیزات و معماری است، اما در واقع بستری برای شکل‌گیری اتفاقات بزرگ فرهنگی و هنری محسوب …



 روایت «گاردین» از نبوغ ویژه ترامپ در بی‌کفایتی | آخرین خبر
۱۷ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

روایت «گاردین» از نبوغ ویژه ترامپ در بی‌کفایتی | آخرین خبر

ایسنا/متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست روزنامه گاردین در یادداشتی با اشاره به این که جنگ پرهزینه ایران به عنوان ضربه‌ای سخت به حیثیت آمریکا و نقطه‌ عطفی در سرنوشت دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ثبت خواهد شد، تحلیل کرد که ترامپ با وجود برخورداری

 محسن نامجو بعد از دو دهه: من برگشتم ایران + ویدئو | مهم نیست اجازه کار داشته باشم یا نه
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

محسن نامجو بعد از دو دهه: من برگشتم ایران + ویدئو | مهم نیست اجازه کار داشته باشم یا نه

محسن نامجو، خواننده و آهنگساز، با انتشار ویدیویی از بازگشت خود به ایران پس از حدود ۲۰ سال خبر داد و گفت در این مقطع از زندگی، بودن در وطن، در کنار خانواده و دوستانش، برای او از فعالیت موسیقی و فرهنگی مهم‌تر است.

 پرتولدترین و کم‌ تولدترین ماه‌ های سال در ایران کدامند؟
۴۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

پرتولدترین و کم‌ تولدترین ماه‌ های سال در ایران کدامند؟

رکنا: بر اساس داده‌های ثبت احوال برای سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷، شهریور، مرداد و تیر در صدر میانگین تولدهای ماهانه قرار داشته‌اند و اسفند کمترین میانگین ولادت را داشته است.

 عراقچی خطاب به گوترش: تروریسم اقتصادی آمریکا را متوقف کنید
۴۹ دقیقه قبل / سایت روزنو

عراقچی خطاب به گوترش: تروریسم اقتصادی آمریکا را متوقف کنید

در نامه عراقچی خطاب به آنتونیو گوتروش آمده است: «از آمریکا بخواهید فورا تهدیدات و اقدامات قهرآمیز خود را که با هدف وادار کردن کشور‌های ثالث و اتباع آنها به ت...

 دوستان واقعی حتی در سکوت هم هم‌فکرند؛ راز هماهنگی مغزها
۲۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

دوستان واقعی حتی در سکوت هم هم‌فکرند؛ راز هماهنگی مغزها

رکنا: مغز دوستان صمیمی حتی در سکوت هم با یکدیگر هماهنگ می‌ شود.

 بازگشت محسن نامجو به ایران پس از حدود ۲۰ سال + فیلم
۳۳ دقیقه قبل / سایت رکنا

بازگشت محسن نامجو به ایران پس از حدود ۲۰ سال + فیلم

رکنا: محسن نامجو، خواننده و آهنگساز با انتشار ویدیویی از بازگشت خود به ایران پس از حدود ۲۰ سال خبر داد و گفت: در این مقطع از زندگی، بودن در وطن، در کنار خانواده و دوستانش، برای او از فعالیت موسیقی و فرهنگی مهم‌تر است.



نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نخست‌ وزیر قطر حامل پیام آمریکاست / محور اصلی باید توافق اسلام‌آباد باشد - مردم سالاری آنلاین

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سفر امروز نخست‌وزیر قطر به تهران، این سفر را علاوه بر مسائل دوجانبه، مرتبط با تحولات منطقه، مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا و موضوع تنگه هرمز دانست و تأکید کرد: پاسخ ایران به پیام‌های منتقل‌شده از سوی قطر و آمریکا روشن است.
خبرگزاری ایلنا

آیا محسن نامجو به ایران بازگشته است؟!

موبایل‌های آینده چگونه تغییر می‌کنند؟/ خداحافظی اینترنت همراه با دکل
سایت آفتاب نیوز

موبایل‌های آینده چگونه تغییر می‌کنند؟/ خداحافظی اینترنت همراه با دکل

صنعت ارتباطات ماهواره‌ای در سال ۲۰۲۶ با توسعه فناوری «Direct to Cell» به نقطه‌ای رسیده است که احتمالاً تعریف فنی تلفن همراه را برای همیشه تغییر خواهد داد.
ثبت نام یا پرداخت اجباری؛ خانواده‌ها میان قانون و واقعیت مدارس
خبرگزاری مهر

ثبت نام یا پرداخت اجباری؛ خانواده‌ها میان قانون و واقعیت مدارس

بجنورد- در حالی آموزش‌وپرورش دریافت وجه اجباری هنگام ثبت‌نام مدارس دولتی را ممنوع اعلام کرده، برخی خانواده‌ها از درخواست مبالغ میلیونی روایت می‌کنند؛ موضوعی که نیازمند بررسی و نظارت جدی است.
راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!
خبرگزاری ایسنا

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!

یک گردشگر وارد موزه‌ای در فلورانس می‌شود، مقابل یک شاهکار می‌ایستد و چند دقیقه بعد دیگر حالش خوب نیست. قلبش تند می‌زند، سرش گیج می‌رود و جهان اطرافش شکل عادی خود را از دست می‌دهد. این صحنه آن‌قدر در فلورانس تکرار شد که یک روان‌پزشک شروع به ثبت پرونده‌هایشان کرد؛ ماجرایی که بعدها با نام «سندرم استاندال» مشهور شد.
قاب‌های کوچکی از ایران + عکس
خبرگزاری ایسنا

قاب‌های کوچکی از ایران + عکس

قلمدان‌های لاکی، از ظریف‌ترین جلوه‌های هنر ایرانی، روزگاری وسیله‌ای برای نگهداری قلم بودند اما به‌تدریج به بوم‌های کوچکی برای نمایش نقاشی، تذهیب و روایت‌های تاریخی و ادبی از ایران تبدیل شدند؛ هنری که در دوره قاجار به اوج ظرافت رسید و امروز نمونه‌هایی از آن در موزه‌های معتبر جهان، بخشی از نبوغ و مهارت استادکاران ایرانی را روایت می‌کند.