قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

زیر پل کریم‌خان به گذر فرهنگی تبدیل می‌شود / پایگاه جدید ناشران در قلب تهران

نشست مشترک وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با جمعی از ناشران و فعالان حوزه کتاب منطقه ۶ در محل نشر ثالث برگزار شد.
 زیر پل کریم‌خان به گذر فرهنگی تبدیل می‌شود / پایگاه جدید ناشران در قلب تهران

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با جمعی از ناشران و فعالان حوزه کتاب و شهردار منطقه ۶ در محل نشر ثالث برگزار شد، سیدرضا صالحی‌امیری در این نشست با اشاره به تعامل سازنده مدیریت شهری با دولت گفت: آقای زاکانی فارغ از موضوعات سیاسی، همواره در تمامی صحنه‌ها با رویکردی صادقانه پیش‌قدم بوده‌اند و در مسیر همدلی و همیاری با دولت، حضوری فعال، پیش‌گام و مؤثر داشته‌اند.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به تعامل مدیریت شهری با ناشران و ابراز رضایت آنان از عملکرد مدیریت شهری منطقه ۶ گفت: این امر نشان‌دهنده تألیف قلوب، همبستگی، همدلی و همکاری بالای میان ناشران و مدیریت شهری است؛ رویکردی که می‌تواند ظرفیت‌های فرهنگی و هنری این منطقه را بیش از پیش فعال و تقویت کند.

سید مرتضی روحانی، شهردار منطقه۶ نیز با توجه به برگزاری موفق جشنواره "عاملیت هنر در سیمای شهر تهران" توسط این منطقه بر ضرورت واگذاری عاملیت به هنرمندان و جامعه تأکید کرد و از اجرای جشنواره "عاملیت هنر برای ایران"، با الهام از پیام رهبر معظم انقلاب پیرامون "بعثت هنرمندان" در دفاع از میهن خبر داد.

شهردار منطقه۶ افزود: با بهره‌گیری از پیام حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، در روز بزرگداشت زبان فارسی مبنی بر اینکه "همان‌طور که ملت در روز‌های تجاوز به کشور مبعوث شدند، هنرمندان نیز باید همچون فردوسی به پا خیزند"، دومین دوره جشنواره "عاملیت هنر برای ایران" را با محوریت مشارکت فعال هنرمندان و دانشگاهیان طراحی کردیم. ضرورت هم‌افزایی نهادی برای ساماندهی محور انقلاب

سید مرتضی روحانی در بخش دیگری از سخنان خود به چالش چندین‌ساله حضور بساط‌گستران در خیابان انقلاب و آسیب‌های آن بر اقتصاد نشر کشور اشاره کرد و گفت: فروش کتب قاچاق و توزیع غیرقانونی آثار، ضربه‌ای جدی به پیکره اقتصاد نشر وارد کرده است. شهرداری منطقه ۶ طی سه سال اخیر با تعاملات سازنده با نیروی انتظامی، دانشگاه تهران و اتحادیه ناشران، گام‌های موثری برداشته است. با این حال، مدیریت شهری معتقد است حل نهایی این معضل پیچیده، مستلزم «هم‌افزایی نهادی» در سطحی فراتر از شهرداری است و مجموعه مدیریت شهری آمادگی کامل خود را برای پیشبرد این هدف اعلام می‌دارد. احیای زیر پل کریم‌خان؛ گامی در جهت ایجاد گذر فرهنگی

شهردار منطقه ۶ با تأکید بر پاسخگویی به مطالبات به‌حق ناشران، از احیای فضای زیر پل کریم‌خان خبر داد و خاطرنشان کرد: این فضا در مسیر تبدیل‌شدن به یک گذر فرهنگی است. این مکان با هدف ایجاد پایگاهی برای رونمایی، معرفی، فروش و تبادل تخصصی کتاب تا یک ماه آینده آماده بهره‌برداری و در اختیار ناشران و فعالان فرهنگی قرار خواهد گرفت. حل گره‌های شهری با تکیه بر اعتماد به سرمایه‌های اجتماعی

روحانی در پایان، ضمن ابراز خرسندی از رضایت فعالان حوزه نشر از عملکرد مدیریت شهری، تأکید کرد: خوشبختانه با اهتمام همکاران، بسیاری از چالش‌های زیرساختی و مسائل مبتلابه ناشران مرتفع شده است. راهبرد اصلی ما، «واگذاری عاملیت» به مردم، هنرمندان و ناشران است؛ چرا که این گروه‌ها «سرمایه‌های اجتماعی» ما هستند. معتقدیم با اعتماد به این جریان‌های پویا، نه تنها ارزش‌آفرینی در سطح شهر صورت می‌گیرد، بلکه اعتماد عمومی نیز به شکلی پایدار بازآفرینی خواهد شد.



۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

صالحی‌امیری: روابط گردشگری ایران و هند متناسب با ظرفیت دو کشور نیست - تسنیم

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سیدرضا صالحی‌امیری در حاشیه سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس 2026 در هند و پس از سخنرانی در این اجلاس، با اشاره به اهمیت حضور جمهوری اسلامی ایران در سازوکارهای همکاری بریکس اظهار کرد: در این اجلاس، ایران از نزدیک مواضع خود را تبیین کرد و مجموعه‌ای از پیشنهادهای مشخص برای توسعه روابط گردشگری میان کشورهای عضو بریکس ارائه داد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با بیان اینکه این اجلاس سومین حضور ایران در سطح وزرای گردشگری بریکس است، افزود: اراده رهبران کشورهای عضو بریکس بر توسعه روابط و ارتقای سطح همکاری‌ها قرار دارد و نشست‌های وزرای گردشگری، محیط‌زیست، بهداشت و درمان، اقتصاد، صنعت و سایر حوزه‌ها، در واقع مقدمه‌ای برای اجلاس سران بریکس است که شهریورماه در دهلی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه گردشگری نیز در چارچوب همین رویکرد، در کنار سایر کشورهای عضو، برای تدوین و صدور یک بیانیه مشترک مشارکت داشت که این بیانیه در 15 بند تنظیم شد و محورهای مختلفی از همکاری‌های گردشگری میان کشورهای عضو را دربرمی‌گیرد. پیشنهاد ایران برای تشکیل صندوق حمایت از پروژه‌های گردشگری بریکس

 

صالحی‌امیری یکی از پیشنهادهای مشخص ایران در این اجلاس را تشکیل صندوق توسعه زیرساخت‌های گردشگری بریکس عنوان کرد و گفت: ایجاد سازوکارهای مشترک برای تامین مالی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری می‌تواند ظرفیت کشورهای عضو را برای اجرای پروژه‌های مشترک و تسهیل سرمایه‌گذاری در این حوزه تقویت کند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همچنین به دیدارهای دوجانبه خود در حاشیه اجلاس اشاره کرد و گفت: در حاشیه این نشست، ملاقات‌های دوجانبه‌ای با مقامات گردشگری کشورهای مختلف داشتیم که در جریان آن، ظرفیت‌های توسعه همکاری‌های گردشگری و راهکارهای عملیاتی برای تعمیق روابط مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به دیدار خود با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی افزود: امروز با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی دیدار و درباره ظرفیت‌های گسترش روابط گردشگری دو کشور گفت‌وگو کردیم. همچنین در دیدار با مسئولان گردشگری کشورهای برزیل، هند و دیگر اعضای بریکس، موضوع توسعه مناسبات گردشگری در دستور کار قرار گرفت.

صالحی‌امیری با تأکید بر جایگاه فرهنگی و تمدنی ایران در نگاه کشورهای عضو بریکس اظهار کرد: نکته قابل توجه در این دیدارها این بود که ایران در میان کشورهای عضو بریکس به‌عنوان یک قدرت فرهنگی و تمدنی شناخته می‌شود و مقامات و وزرای کشورهای مختلف، هنگام سخن گفتن از ایران، با احترام، عزت و نگاه مثبت نسبت به ظرفیت‌های فرهنگی و تمدنی کشور صحبت می‌کنند.

وی افزود: وزرای کشورهایی که با آنها دیدار داشتم، از جمله برزیل، آفریقای جنوبی و هند، ضمن ابراز همدردی و تسلیت در پی شهادت رهبر عظیم‌الشان و شهدای جنگ، بر ضرورت توسعه روابط و همکاری‌های گردشگری با جمهوری اسلامی ایران تاکید کردند.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به دیدار مفصل خود با وزیر فرهنگ و گردشگری هند گفت: گفت‌وگوی ما بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید و در این دیدار، حدود 10 محور مشخص برای توسعه همکاری‌های گردشگری میان ایران و هند مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: امضای تفاهم‌نامه همکاری، برگزاری نمایشگاه‌های مشترک، توسعه تعامل میان بخش‌خصوصی، فعالان گردشگری، هتلداران، آژانس‌های گردشگری و سایر تشکل‌های حرفه‌ای، از جمله موضوعاتی بود که در این گفت‌وگوها مورد توجه قرار گرفت.

صالحی‌امیری با تاکید بر ضرورت متناسب‌سازی روابط گردشگری با ظرفیت‌های اقتصادی و سیاسی دو کشور اظهار کرد: امروز سطح روابط گردشگری ایران و هند متناسب با ظرفیت و عمق روابط اقتصادی و سیاسی دو کشور نیست و باید برای جبران این فاصله، برنامه‌ریزی و اقدام عملیاتی داشته باشیم.

وی افزود: وزیر فرهنگ و گردشگری هند نیز بر ضرورت تمرکز بیشتر بر مشترکات فرهنگی دو کشور تاکید داشت و معتقد بود که می‌توان از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و تمدنی مشترک ایران و هند به‌عنوان پیشران توسعه روابط گردشگری استفاده کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یکی از موضوعات مطرح‌شده در این دیدار را ظرفیت نسخه‌های خطی فارسی موجود در هند عنوان کرد و گفت: طرف هندی بر اهمیت نسخه‌های خطی فارسی موجود در این کشور تاکید داشت و معتقد بود این میراث مشترک می‌تواند زمینه‌ای ارزشمند برای توسعه همکاری‌های فرهنگی و گردشگری میان دو کشور فراهم کند.

صالحی‌امیری خاطرنشان کرد: میراث مشترک، پیوندهای تاریخی و فرهنگی ایران و هند، ظرفیت کم‌نظیری برای تقویت دیپلماسی فرهنگی و گردشگری است و باید این ظرفیت‌ها را از سطح گفت‌وگو به پروژه‌های مشترک، تبادل گردشگر و همکاری‌های میان بخش خصوصی دو کشور تبدیل کنیم.

وی در جمع‌بندی حضور ایران در سومین اجلاس وزرای گردشگری بریکس گفت: آنچه به این اجلاس اهمیت ویژه می‌دهد، اراده مشترک کشورهای عضو برای افزایش سطح همکاری‌هاست و خوشبختانه مسیر همکاری‌ها در این چارچوب، مسیر رو به جلو و امیدوارکننده‌ای است.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در پایان از حمایت و همراهی دستگاه دیپلماسی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در هند قدردانی کرد و گفت: لازم است از مجموعه وزارت امور خارجه و سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند نیز برای فراهم‌کردن مقدمات این سفر و پشتیبانی از حضور ایران در این اجلاس قدردانی کنم؛ این هماهنگی و هم‌افزایی در پیشبرد اهداف کشور در عرصه همکاری‌های بین‌المللی گردشگری نقش مؤثری دارد.

انتهای پیام/  




 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۲۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.