قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۴۱ دقیقه قبل

حاجتی: دشمن به دنبال تصرف ذهن‌هاست

امام جمعه موقت اهواز با تأکید بر اینکه دشمن در جنگ شناختی به دنبال تغییر ادراک جامعه است، گفت: هدف اصلی دشمن تصرف ذهن‌ها و القای ضعف به ملت ایرانی است و نبای...
 حاجتی: دشمن به دنبال تصرف ذهن‌هاست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا حاجتی ظهر پنجشنبه در جلسه جهاد تبیین آستان مقدس احمدی و محمدی (ع) با اشاره به تحولات گسترده منطقه و جهان اظهار کرد: ما در دوره‌ای بسیار خاص و حساس قرار داریم و تحولات بزرگی در حال وقوع است که نمی‌توان آنها را صرفاً در قالب حوادث روزمره سیاسی و نظامی تحلیل کرد.

وی افزود: آنچه امروز در حال رخ دادن است، یک تغییر و تحول تمدنی است و برای شناخت ماهیت، چرایی و سرانجام این تحولات باید از چارچوب‌های تحلیلی صحیح برخوردار باشد.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه تحلیل تحولات چهار دهه اخیر و جنگ‌های اخیر کار هر کسی نیست، گفت: نباید چشم و گوش خود را به هر نوشته، کانال و تحلیلگری بسپاریم؛ حتی برخی کانال‌هایی که ظاهر انقلابی و مذهبی دارند، ممکن است به جای امیدآفرینی، جامعه را دچار یأس و ناامیدی کنند.

حاجتی تصریح کرد: اگر نتوانیم یک روایت درست از شرایط موجود ارائه کنیم، دیگران برای ما روایت می‌سازند و ممکن است این روایت، روایت شکست و ضعف باشد.

وی با تأکید بر ضرورت برخورداری جامعه از «کلان‌روایت قابل اعتماد» ادامه داد: برای تحلیل صحیح حوادث باید دو مؤلفه را در اختیار داشته باشیم؛ نخست یک کلان‌روایت قابل اعتماد و دوم یک پیوست تحلیلی. این دو مؤلفه باید مبنای تحلیل ما از حوادث جاری و تحولات چند دهه گذشته باشد.

دشمن در هفت جبهه مشغول جنگ است

امام جمعه موقت اهواز با اشاره به ابعاد مختلف جنگ امروز اظهار کرد: دشمن در هفت عرصه زمین، دریا، زیر دریا، هوا، فضا، سایبر و ذهن در حال نبرد است، اما مهم‌ترین میدان، ذهن انسان‌هاست.

وی افزود: امروز جنگ اصلی در حوزه شناخت و ادراک شکل گرفته است و دشمن تلاش می‌کند برداشت مردم از قدرت و ضعف خودشان را تغییر دهد.

حاجتی با اشاره به مفهوم «مدیریت ادراکی» گفت: دشمن تلاش می‌کند در حالی که یک ملت قدرتمند است، این باور را در ذهن آن ملت ایجاد کند که ضعیف و شکست‌خورده است؛ این همان جنگ شناختی است.

وی با اشاره به مطالعات گسترده اندیشکده‌های غربی درباره جمهوری اسلامی بیان کرد: دشمن سال‌هاست درباره راه‌های مقابله با انقلاب اسلامی مطالعه می‌کند و هدف اصلی او تنها تصرف سرزمین نیست، بلکه …





 سفیر ایران: آمریکا خطر مسابقه تسلیحاتی در فضا را تشدید می‌کند

سفیر ایران: آمریکا خطر مسابقه تسلیحاتی در فضا را تشدید می‌کند

سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در ژنو هشدار داد که تلاش آمریکا برای دستیابی به برتری نظامی و راهبردی در فضای ماورای جو، خطر تشدید مسابقه تسلیحاتی و تبدیل این عرصه به میدان تقابل نظامی را افزایش می‌دهد.

 واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

واکنش تند چین به تصمیم ترامپ علیه ایران/ از مسیر سیاسی حل کنید

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، تاکید کرد اعمال تحریم و فشار علیه ایران کمکی به حل مسئله نمی‌کند و راهکار سیاسی و دیپلماتیک باید دنبال شود.

 بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران: این تحریم‌ها مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران: این تحریم‌ها مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای، تحریم‌های تازه واشنگتن علیه اقتصاد و تجارت ایران را غیرقانونی و ضدبشری دانست و آن را نشانه استمرار سیاست فشار و خصومت آمریکا توصیف کرد.

 بیانیه وزارت خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

بیانیه وزارت خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

وزارت خارجه ایران در واکنش به تحریم های اقتصادی جدید آمریکا علیه کشورمان در بیانیه ای اعلام کرد: «بدون تردید تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران که حقوق بنیادین انسانی تک‌تک شهروندان ایرانی را هدف قرار داده است، مصداق تروریسم اقتصادی و جنایت علیه بشریت است و آمران و عاملان این تحریم‌ها به دلیل ارتکاب چنین جنایات شنیعی مستوجب محاکمه و مجازات هستند.»

 عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

عملیات پهپادی یمن در عمق خاک عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از دو عملیات این نیروها علیه مواضع دشمن سعودی خبر داد.

 ببینید: ۵ نکته در مورد راهبرد تازه ترامپ؛ دور جدید جنگ در راه است؟

ببینید: ۵ نکته در مورد راهبرد تازه ترامپ؛ دور جدید جنگ در راه است؟

ترامپ اعلام کرده هر کشوری که هر نوع شریان حیاتی اقتصادی به ایران ارائه کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین مواجه خواهد شد.