
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام امان الله علیمرادی امام جمعه موقت کرمان در خطبههای نماز جمعه این هفته کرمان که در محل مصلی امام علی (ع) این شهر برگزار شد، با اشاره به انتصابات اخیر فرماندهی کل قوا، این اقدامات را حکیمانه و فصل نوینی در تقویت بنیه دفاعی کشور دانست.
وی با تبیین احکام صادرشده از سوی حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، اعلام کرد: انتصاب سردار سرلشکر خلبان پاسدار علی عبداللهی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح، امیر سرتیپ حیدری بهعنوان جانشین رئیس ستاد کل، سردار سرلشکر پاسدار احمد وحیدی به فرماندهی کل سپاه پاسداران، سردار سرلشکر پاسدار مصطفی ایزدی در جایگاه جانشین فرماندهی کل سپاه، سردار دریادار پاسدار علی عظمایی به فرماندهی نیروی دریایی سپاه و حجتالاسلام طائب به ریاست سازمان بسیج مستضعفین، نشاندهنده عزم جدی برای ارتقای آمادگیهای معنوی و ظاهری نیروهای مسلح است.
علیمرادی، همچنین برای سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی در جایگاه نمایندگی رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی و دبیری این شورا، آرزوی توفیقات روزافزون در خدمت به امنیت ملی کرد.
وی سپس با اشاره به جایگاه حجاب در فرهنگ ایرانی و اسلامی اظهار کرد: حجاب نهتنها یک حکم شرعی، بلکه ضرورتی برای حفظ شأن، شرافت و کرامت بانوان ایرانی است.
وی با بیان اینکه دختران و زنان ایرانی، فارغ از مسلمان بودن، با هویت ایرانی خود ملزم به حفظ حریم حیا و عفت هستند، افزود: مبارزه با حجاب و ترویج برهنگی، نقشه شوم دشمنان انسانیت، اسلامیت و ایرانیت است و شایسته نیست بانوان ما در این توطئه دشمن نقشآفرینی کنند.
امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: حجاب دستوری حکیمانه از سوی خدای متعال برای تأمین مصالح و دفع مفاسد از زندگی بشر است و آیات قرآن کریم نیز نشاندهنده عمق تأثیر این فریضه بر پاکی دلها و سلامت جامعه است.
در ادامه حتما بخوانید امام جمعه کرمان: …













