قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۲۶ ساعت قبل

۳۸ نماینده مجلس خواستار برخورد با مروجان فرهنگ برهنگی در جامعه شدند

جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکری به رئیس‌جمهور، خواستار برخورد با هنجارشکنان و مروجان فرهنگ برهنگی در جامعه شدند.
 ۳۸ نماینده مجلس خواستار برخورد با مروجان فرهنگ برهنگی در جامعه شدند

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فرشاد ابراهیم‌پور، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲۸ مردادماه) مجلس، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:

تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده شاهین‌شهر، میمه و برخوار و ۷۰ نفر از نمایندگان به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص لزوم اقدام برای اجرای مواد ۱۲۵ و ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری در خصوص افزایش حقوق بر اساس نرخ تورم و پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان توسط دستگاه‌های اجرایی

تذکر احمد عجم، نماینده شاهرود و میامی به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ضرورت هماهنگی بین‌بخشی به منظور رفع موانع صادرات پیاز و کاهش تعرفه صادرات

تذکر علی‌اکبر علیزاده، نماینده دامغان و ۲۳ نفر از نمایندگان به وزیر کشور در خصوص ضرورت بازنگری در اخراج بی‌برنامه اتباع

تذکر کمال حسین‌پور، نماینده پیرانشهر، سردشت و میرآباد و ۴۹ نفر از نمایندگان به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص ضرورت جلوگیری از افزایش چندبرابری شهریه دانشگاه پیام نور در سال جاری

تذکر محمدرضا احمدی سنگری، نماینده رشت و خمام و ۳۷ نفر از نمایندگان به رئیس‌جمهور در خصوص ضرورت مواظبت از فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی، حفظ ارزش‌های دفاع مقدس و برخورد با هنجارشکنان و مروجان فرهنگ برهنگی در جامعه



 نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر خود به عراق، نشستی با حضور فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار کرد. این نشست به منظور تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد. دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

 

این نشست با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی دو کشور، به تبادل نظر در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری پرداخته و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش تسنیم، قالیباف روز گذشته به عراق سفر کرد. دیدار با مقام‌های ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس مجلس در سفر به عراق است.

انتهای پیام/  



 زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست
۴۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

زمزمه‌های حذف کالابرگ دهک‌های پردرآمد / نماینده مجلس: پرداخت کالابرگ به صورت یکسان به همه گروه‌ها قابل دفاع نیست

کد خبر: 787315 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۵:۰۰:۳۵ اعتمادآنلاین |

ندا جعفری-طی روزهای اخیر شایعاتی در خصوص حذف سه دهک پردرآمد از طرح کالابرگ الکترونیکی، موجی از پرسش‌ها را میان افکار عمومی ایجاد کرده است و برخی  خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری نیز خبر شارژ نشدن کالابرگ مرداد‌ماه سه‌دهک پردرآمد و آغاز حذف این سه دهک از دریافت کالابرگ الکترونیکی را منتشر کردند.

به گزارش اعتماد، موضوع حذف یارانه و کالابرگ خانوارهای پردرآمد در روزهای اخیر بار دیگر به یکی از بحث‌های مهم اقتصادی تبدیل شده است. در مردادماه ۱۴۰۵ نیز روند تغییر در فهرست مشمولان ادامه پیدا کرده و همزمان درباره حذف برخی خانوارها از اعتبار کالابرگ ابهام‌هایی ایجاد شده است. گزارش‌های منتشرشده نیز نشان می‌دهد زمانبندی پرداخت نقدی و شارژ کالابرگ از یکدیگر جدا شده و در برخی موارد، خانوارها با تغییر وضعیت مشمولیت مواجه شده‌اند.

پس از انتشار این خبر یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها با رد ادعای حذف کالابرگ مردادماه اعلام کرد؛ برای گروه سوم خانوارها افرادی که پنجم شهریورماه نوبت دریافت کالابرگ مردادماه آنهاست، این کالابرگ همان سهم مردادماه آنها محسوب می‌شود. او گفته است؛ در مردادماه شارژ کالابرگ را از پانزدهم ماه آغاز کردیم و خانوارها در سه گروه قرار گرفتند. گروه نخست شامل؛ سرپرستان خانواری بود که رقم پایانی کد ملی آنها ۰ تا ۲ و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و نیروهای مسلح که در مجموع حدود ۴۰ میلیون نفر بودند و کالابرگ خود را دریافت کردند. از ۲۵ مردادماه نیز خانوارهایی که رقم پایانی کد ملی سرپرست آنها ۳ تا ۶ بود، امکان دریافت کالابرگ خود را پیدا کردند و در نهایت، گروه سوم در پنجم شهریورماه مشمول شارژ کالابرگ خواهند شد. معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرده است؛ بنابراین فردی که پنجم شهریورماه کالابرگ خود را دریافت می‌کند، در واقع …



 بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
۴۸ دقیقه قبل / سایت هم میهن

بیانیه کانون کارگردانان سینما درباره طرح مقابل با نفوذ: سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایسنا ، کانون کارگردانان سینمای ایران به مصوبه مجلس اشاره کرد و افزود: «سینما به امنیت اندیشه و امکان آفرینش آزاد هنری نیاز دارد.»

در ادامه بیانیه آمده است :مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره مجازات و محرومیت دائمی فیلمسازان و فعالان حوزه فرهنگ و هنر نگرانی‌هایی جدی را در سطح جامعه سینما و اهالی فرهنگ و هنر ایجاد کرده.

البته بدیهی است حمایت از امنیت ملی و مقابله با هرگونه مداخله یا نفوذ بیگانه، ضرورت دارد، اما این ضرورت نباید بهانه‌ و دستاویزی برای ایجاد عناوین مجرمانه مبهم و قابل تفسیر و تعیین مجازات‌های سنگین و مادام‌العمر برای فعالیت‌های هنری و حرفه‌ای شود.

هنر و سینما عرصه اندیشه، روایت و بیان است و فیلمساز را نباید صرفاً به دلیل ساخت یک اثر یا نوع نگاه خود، از حق فعالیت حرفه‌ای محروم کرد. محرومیت مادام‌العمر از شغل و حرفه یا خدمات دولتی مجازاتی بسیار سنگین است که با اصل تناسب جرم و مجازات و نیز حق انتخاب شغل که در اصل ۲۸ قانون اساسی به رسمیت شناخته شده، در تعارض است.

قانون‌گذار باید توجه داشته باشد در حوزه هنر، مرز میان نقد، روایت، بازنمایی یک واقعیت، تخیل هنری با آنچه ممکن است "سیاه‌نمایی" یا عناوین مشابه آن تلقی شود، بسیار باریک است و نمی‌شود با تعابیر کلی و بدون معیارهای روشن آن را جرم‌انگاری کرد و برایش مجازات در نظر گرفت. قانون باید روشن و دقیق باشد تا هنرمند نگران نباشد چه چیزی در اندیشه و اثرش ممکن است، بعدها، جرم باشد و مستوجب مجازاتی شود که تمام آینده حرفه‌ای او را از بین ببرد.

سینمای ایران در طول دهه‌ها با تلاش کارگردانان، نویسندگان، و دیگر دست‌اندرکاران خود شکل گرفته و بخش مهمی از اعتبار فرهنگی کشور را در جهان به دست آورده است. اختلاف نظر با یک فیلم یا نقد محتوای آن، امری طبیعی است؛ اما پاسخ به یک اثر هنری نباید سلب موقت یا همیشگی امکان آفرینش از هنرمند باشد.

کانون کارگردانان سینمای ایران خواستار آن است که مفاد این مصوبه با دقت و با توجه به اصول قانون اساسی، حقوق شهروندی، حقوق حرفه‌ای هنرمندان و اصل تناسب جرم و مجازات مورد بازنگری قرار گیرد تا اختلاف نظرهای فرهنگی و هنری منتهی به ایجاد محرومیت‌های مختلف برای سینماگران و هنرمندان نشود.



 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
۵۰ دقیقه قبل / سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است

پایگاه خبری جماران: دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

چند روز پیش سردار عبدالوهاب حسنوند، فرمانده انتظامی استان اصفهان گفته بود:  در چهار ماه نخست امسال ۱۸ زن موتورسیکلت‌سوار در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند. او علت این حوادث را نداشتن گواهینامه و مسلط نبودن بر مهارت‌های رانندگی اعلام کرده است. به گفته او، حدود ۵۱ درصد تصادفات منجر به جرح و مرگ در استان اصفهان نیز مربوط به موتورسیکلت‌سواران بوده است. انتشار این خبرتلخ موجی از نگرانی و نارضایتی در میان مردم در پی داشت.

مسلم صالحی، دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس درباره تبعات تأخیر در صدور گواهینامه موتور برای زنان به جماران گفت: واقعیت این است که موضوع از مرحله «آیا زنان باید موتورسیکلت برانند یا نه» عبور کرده است. زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند و امروز هم افزایش هزینه حمل‌ونقل و ترافیک شهری این استفاده را بیشتر کرده است. تأخیر در صدور گواهینامه، نه‌تنها این واقعیت اجتماعی را تغییر نمی‌دهد، بلکه استفاده موجود را از مسیر آموزش، آزمون، بیمه و نظارت قانونی خارج می‌کند. نتیجه چنین وضعیتی می‌تواند افزایش ریسک حوادث، پیچیده شدن وضعیت بیمه و کاهش حمایت حقوقی از زنان و سایر شهروندان باشد.

نماینده اقلید در مجلس تأکید کرد: از نظر حکمرانی نیز یک پیام نادرست منتقل می‌شود: اینکه میان تصمیم رسمی دولت و اجرای آن فاصله‌ای وجود دارد. دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.
صالحی در پاسخ به اینکه برخی …



 بنزین دلاری جنجال‌ساز شد/ نماینده مجلس: مردم درآمد دلاری ندارند!
۵۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

بنزین دلاری جنجال‌ساز شد/ نماینده مجلس: مردم درآمد دلاری ندارند!

اقتصاد۲۴- امیر حیات مقدم، نماینده مجلس گفت: خصوصی‌سازی باید از تولید و پالایش تا توزیع و جایگاه‌های عرضه سوخت دنبال شود.

وی افزود: قیمت سوخت نیز باید به‌صورت آهسته، مرحله‌ای و قابل پیش‌بینی اصلاح شود، نه به شکل یکباره و شوک‌آور. در کنار آن، درآمد و قدرت خرید مردم نیز باید متناسب با شرایط اقتصادی و تغییرات قیمت‌ها تقویت شود.

این نماینده مجلس بیان کرد: مصرف بالای بنزین فقط به رفتار مصرف‌کنندگان مربوط نیست و خودرو‌های پرمصرف داخلی نیز در افزایش مصرف نقش دارند؛ بنابراین اصلاح کیفیت و مصرف خودرو‌ها باید همزمان با اصلاح قیمت سوخت انجام شود.

وی افزود: از سوی دیگر، نمی‌توان انتظار داشت بنزین با قیمت‌های جهانی و متناسب با دلار عرضه شود، در حالی که درآمد مردم به ریال است. سؤال اصلی این است که چند درصد مردم در شرایط فعلی توان پرداخت قیمت‌های بسیار بالای بنزین را دارند؟

امیر حیات مقدم در ادامه خاطر نشان کرد: بنابراین اصلاح قیمت سوخت باید متناسب با توان اقتصادی مردم، به‌صورت تدریجی و همراه با اصلاح خودرو‌ها و افزایش قدرت خرید انجام شود. منبع: انتخاب





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو
سایت اکوایران

روایت متفاوت حدادعادل از نگاه رهبر شهید به چندهمسری+ ویدیو

به گزارش اکوایران به نقل از تابناک، غلامعلی حدادعادل گفت: رهبر شهید انقلاب اگر متوجه می شدند مردی سراغ تعدد زوجات رفته و ظلمی به همسرش کرده نظرشان
 فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد
سایت هم میهن

فرانسه، رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد

نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود.
 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.
 هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان
سایت رکنا

هشدار نارنجی؛ احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان

اجتماعی رکنا، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی از احتمال وقوع سیلاب، آبگرفتگی و وزش باد شدید در روز جمعه در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان خبر داد و از مردم خواست از تردد و اتراق در بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!
سایت عصرایران

بارش‌های تابستانی در شمال/ دمای اردبیل و شهرکرد: ۱۱ درجه!

هم‌زمان با ادامه فعالیت سامانه بارشی، رگبار‌های تابستانی در بخش‌هایی از نواحی شمالی کشور پیش‌بینی و گزارش شده است. در این میان، شهر‌های اردبیل و شهرکرد با ثب...
 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر
سایت جهان صنعت نیوز

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...