قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

خلیلزاد: آمریکا نباید افغانستان را رها کند؛ رقبا این خلأ را پر می‌کنند

نماینده ویژه سابق آمریکا گفت کاهش تعامل با افغانستان خلأیی ایجاد می‌کند که رقبای واشنگتن آن را پر خواهند کرد.
 خلیلزاد: آمریکا نباید افغانستان را رها کند؛ رقبا این خلأ را پر می‌کنند

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «زلمی خلیلزاد»، نماینده ویژه سابق آمریکا برای افغانستان و معمار توافقنامه دوحه در گفت‌و‌گو با نشریه اماراتی «نشنال» گفت واشنگتن باید به خاطر منافع ژئوپلیتیکی خود، تعامل با افغانستان را افزایش داده و گسترده‌تر کند.

وی افزود: روی‌گرداندن از افغانستان و محدود کردن تعامل با این کشور به حداقل، در بهترین حالت، به دلایل زیادی یک اشتباه است. این کار در یک موقعیت استراتژیک مهم خلأ ایجاد می‌کند؛ خلأیی که رقبای ما بسیار خوشحال خواهند شد آن را پر کنند.

خلیلزاد در اظهاراتی درباره عملکرد طالبان در ۵ سال حکمرانی بر افغانستان نیز گفت وضعیت این کشور در برخی زمینه‌ها بهتر از پیش‌بینی‌ها بوده است.

نماینده ویژه سابق آمریکا گفت: از برخی جهات، اوضاع بهتر از چیزی است که بسیاری تصور می‌کردند. ترس گسترده‌ای وجود داشت که تهدید تروریستی از افغانستان بسیار شدیدتر شود. همچنین نگرانی‌هایی درباره بدتر شدن امنیت داخلی وجود داشت. به همین ترتیب، تصور می‌شد با پایان یافتن کمک‌های گسترده خارجی، اقتصاد و وضعیت مالی کشور فرو خواهد پاشید.

وی ادامه داد: با کمال تعجب، طالبان در برخی زمینه‌ها، برای مثال در توسعه زیربناها، حمایت از کشاورزی و دیپلماسی منطقه‌ای، به‌ویژه در قبال آسیای مرکزی و مشخصاً ازبکستان، بیش از انتظار توانایی و مهارت نشان داده‌اند.

خلیلزاد با اشاره به وخامت روابط کابل و اسلام‌آباد نیز مدعی شد پاکستان از مخالفان هیئت حاکمه افغانستان حمایت می‌کند.

وی دراین‌باره گفت: ما وخامت شدید روابط با پاکستان، یا خصومت شدید اسلام‌آباد و بازگشت آن به سیاست‌های قبلی، از جمله پناه دادن به دشمنان حکومت مستقر افغانستان با هدف ایجاد آشوب، را پیش‌بینی نکرده بودیم.



 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین مخالفت خود را با اعمال کارزار جدید "جنگ اقتصادی" ترامپ علیه ایران اعلام کرد.

به گزارش تابناک به نقل از عصرایران، دولت چین روز پنجشنبه (امروز) با کارزار موسوم به "روز دی اقتصادی" ترامپ علیه ایران مخالفت و بر استفاده از ابزارهای دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تاکید کرد.

"لین جیان"، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: "اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند.. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزارهای دیپلماتیک و سیاسی حل کنند."
 
ترامپ روز چهارشنبه (دیروز) آنچه را که "خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام شده علیه هر کشوری" نامید، اعلام کرد و کارزار خود را برای منزوی کردن ایران تشدید کرد و به کشورها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده به دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.
 
او افزود: "امروز، من همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به موسسات مالی، مشاغل، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی برای ایران فراهم کنند، خود با عواقب اقتصادی عظیمی روبرو خواهد شد."

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص 3 کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرار می دهد: چین، امارات متحده عربی و ترکیه.

ترامپ به طور خاص قاچاق نفت، خطوط سوآپ مالی، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها و شرکت‌های صوری را به عنوان فعالیت‌هایی که باید پایان یابند، ذکر کرد. او گفت: "همه اینها باید همین حالا متوقف شود."

دولت چین چند ماه پیش به شرکت های چینی که بخواهند از تحریم های ثانویه آمریکا علیه مراودات نفتی و تجاری با ایران تبعیت کنند، مجازات تعیین کرده است.



 تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا
۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصویر کلثوم اکبری در نشریه نیویورک پست آمریکا

زنی که به خاطر کشتن زنجیره‌ای همسرانش لقب «بیوه سیاه» ایران را گرفته، پس از یک رشته ازدواج‌های مرگبار که طی دو دهه دست‌کم ۱۰ شوهر را به کام مرگ فرستاد، به اعدام محکوم شده است. 

به گزارش تابناک به نقل از نیویورک‌پست، این نشریه آمریکایی تصویری از این بیوه قاتل سریالی را منتشر کرده و نوشته است: بیشتر قربانیان این قاتل زنجیره‌ای با استفاده از الکل طبی، داروهای آرام‌بخش و سایر داروها به قتل رسیده‌اند. مقامات احتمال می‌دهند که انگیزه او طمع بوده است. 

 به گفته مقامات ایرانی، دوران اقدامات جنایتکارانه او سرانجام در سال ۲۰۲۳ و پس از مرگ همسر ۸۲ ساله‌اش، غلامرضا بابایی، به پایان رسید. 

به گزارش روزنامه تلگراف، او در اعترافات خود در سال گذشته گفت: «نمی‌دانم چند نفر را کشتم. شاید ۱۳ یا ۱۵ نفر بودند. دقیقاً به خاطر ندارم. به آن‌ها دارو می‌دادم و سپس از حوله استفاده می‌کردم.» 

ده خانواده خواستار اجرای حکم «قصاص» (مجازات قصاص نفس یا «جان در برابر جان») شدند، در حالی که دست‌کم یک خانواده موافقت کرد که به جای اجرای حکم، «دیه» (خون‌بها) را - طبق احکام شریعت اسلامی - بپذیرد. 



 حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟
۵ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست/ حمله به دادگستری بهبهان تکذیب شد/ تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 وزیر امور خارجه ایران: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده تنها شکستهای بیشتری به بار خواهد آورد
۷ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

وزیر امور خارجه ایران: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده تنها شکستهای بیشتری به بار خواهد آورد

وزیر امور خارجه ایران: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد

عباس عراقچی در پیامی گفت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.

تهدید به «شروع عملیات اقتصادی» علیه ایران، در واقع برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های مالی داخلی است: یعنی بدهی‌های بی‌سابقه و افزایش سرسام‌آور بهره‌های بانکی در آمریکا.

اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.

تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



 رسانه؛ ایالات متحده آمریکا، مخفیانه یک کریدور کشتیرانی امن از طریق تنگه هرمز جنوبی افتتاح کرده است
۷ دقیقه قبل / سایت اسپوتنیک

رسانه؛ ایالات متحده آمریکا، مخفیانه یک کریدور کشتیرانی امن از طریق تنگه هرمز جنوبی افتتاح کرده است

رسانه؛ ایالات متحده آمریکا، مخفیانه یک کریدور کشتیرانی امن از طریق تنگه هرمز جنوبی افتتاح کرده است

طبق گزارش‌ رسانه هاب غربی، از این کریدور کشتیرانی امن در تنگه هرمز جنوبی، هر شب 15 تا 20 نفتکش از آن عبور می‌کنند. تقریباً 10 میلیون بشکه نفت در روز از طریق این مسیر حمل می‌شود که تقریباً نصف سطح قبل از جنگ است. ترافیک نفتکش‌ها با کشورهای خلیج فارس هماهنگ می‌شود و جت‌های جنگنده ایالات متحده آمریکا، پوششی برای کشتی‌ها در برابر پهپادها و موشک‌های کروز ایران فراهم می‌کنند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است - تسنیم

معاون وزیر امور خارجه نوشت که آمریکا در جنگ نظامی پیروز نشد اکنون به دنبال شکست بعدی خود در جنگ اقتصادی است.
 یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران
سایت تابناک

یاوه گویی‌های سفیر آمریکا درباره ایران

هاکبی در مصاحبه با شبکه «العربیه» انگلیسی، ادعا کرد: «شاید فکر کنید بعد از آن ممکن است کم‌کم بفهمند که رئیس‌جمهور [آمریکا دونالد]ترامپ درمورد اقدام نظامی جدی...
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

تکذیب آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران؛ ماجرای دود غلیظ چه بود؟/ سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!
سایت تابناک

بدهی‌های آمریکا از کنترل خارج شد!

از افزایش هزینه‌های دفاعی که آمریکا برای ادامه جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، که نزدیک به شش ماه است ادامه دارد، به آن متکی است، گرفته تا تلاش برای کاهش هزینه...
 چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد
سایت ایران آنلاین

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد

وانگ یی وزیر خارجه چین از آمریکا خواست تا سیاست خود در قبال کره شمالی را تغییر دهد و مواضع خصمانه‌ای که واشنگتن سال‌ها در قبال پیونگ‌یانگ دنبال کرده است را کنار بگذارد.
 روسیه چه در گوش عمان خواند؟
روزنامه آرمان امروز

روسیه چه در گوش عمان خواند؟

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: وزارت امور خارجه روسیه امروز اعلام کرد که گئورگی بوریسنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه و حمود بن سالم التویه، سفیر عمان در روسیه خواستار حل‌وفصل دیپلماتیک سریع اوضاع در خلیج فارس شدند. خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که در بیانیه وزارت امور خارجه روسیه آمده است: «در جریان این گفت‌وگو، تبادل نظر [ ]
 وحشت ملانیا ترامپ از ترور توسط ایران؛ غیبت بیش از ۲۵ روزه ملانیا
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وحشت ملانیا ترامپ از ترور توسط ایران؛ غیبت بیش از ۲۵ روزه ملانیا

این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است.