قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

فرمانده سپاه هرمزگان: نیروهای مسلح در بالاترین سطح آمادگی دفاعی قرار دارند

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در بازدید از یگان‌های عملیاتی مستقر در سواحل راهبردی جزیره قشم، با تأکید بر آمادگی کامل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گف...
 فرمانده سپاه هرمزگان: نیروهای مسلح در بالاترین سطح آمادگی دفاعی قرار دارند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان با اشاره به آمادگی همه‌جانبه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، گفت: رزمندگان اسلام با اتکا به ایمان، روحیه جهادی، آموزش‌های تخصصی، تجهیزات پیشرفته و هماهنگی کامل میان بخش‌های عملیاتی، در بالاترین سطح آمادگی دفاعی قرار دارند.

 

سرتیپ دوم پاسدار حسن صنعتکاران در جریان بازدید از یگان‌های عملیاتی، رزمی، اطلاعاتی و پشتیبانی مستقر در سواحل راهبردی جزیره قشم اظهار کرد: نیرو‌های مسلح با اشراف اطلاعاتی، رصد مستمر تحرکات منطقه، آمادگی رزمی و توان واکنش سریع، اجازه نخواهند داد کوچک‌ترین تهدیدی امنیت ملت ایران را خدشه‌دار کند.

 

وی با تأکید بر اینکه امنیت جمهوری اسلامی ایران خط قرمز نیرو‌های مسلح است، افزود: هر متجاوزی که تصور تعرض به آب‌ها، مرز‌ها و خاک ایران را داشته باشد، با پاسخ قاطع و قانونی مدافعان کشور روبه‌رو خواهد شد و در همان منطقه‌ای که قصد تجاوز به آن را دارد، شکست خواهد خورد.

 

فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان با اشاره به جایگاه راهبردی جزیره قشم و تنگه هرمز، حضور مقتدرانه و شبانه‌روزی نیرو‌های مسلح در این منطقه را ضامن امنیت پایدار، حفظ منافع ملی و صیانت از مرز‌های کشور دانست.

در ادامه حتما بخوانید تلاطم دریا و رگبارهای پراکنده در ارتفاعات هرمزگان؛ شناورهای سبک از تردد خودداری کنند

صنعتکاران خاطرنشان کرد: وحدت فرماندهی، هماهنگی میان نیرو‌های مسلح، آمادگی اطلاعاتی، توان رزمی و روحیه ایثار و جان‌فشانی رزمندگان، از مهم‌ترین مؤلفه‌های اقتدار دفاعی کشور است و دشمنان به‌خوبی می‌دانند هرگونه خطای محاسباتی با واکنشی سریع، قاطع و متناسب مواجه خواهد شد.

 

وی در پایان با قدردانی از تلاش نیرو‌های مستقر در سواحل قشم، بر تداوم ارتقای توان رزمی، آموزش‌های تخصصی، آمادگی عملیاتی، اشراف اطلاعاتی و افزایش قدرت بازدارندگی تأکید کرد.

 

در این بازدید، فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان به همراه اعضای شورای تأمین شهرستان قشم، آخرین وضعیت آمادگی تاکتیکی، رزمی، اطلاعاتی، لجستیکی و عملیاتی یگان‌های مستقر در سواحل جزیره را بررسی و روند اجرای تمرین‌ها، آمادگی تجهیزات، سامانه‌های مراقبتی و توان واکنش سریع را ارزیابی کرد.



۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار ولی‌ئی: دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار منصور ولی‌ئی، فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان، در اجتماع مردمی حمایت از انقلاب اسلامی که در میدان آزادی سنندج برگزار شد، با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تقابل جمهوری اسلامی ایران با جبهه استکبار اظهار کرد: دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند با جنگ روانی و عملیات رسانه‌ای، تصویری ضعیف از ایران ارائه دهند، اما امروز واقعیت میدان چیز دیگری است و دوست و دشمن به توانمندی و اقتدار ایران اسلامی اذعان دارند.

وی با بیان اینکه دشمن در سال‌های گذشته به دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی بوده است، افزود: امروز اگر سخن از پیروزی ایران در میدان‌های مختلف به میان می‌آید، به دلیل یک مسیر طولانی از برنامه‌ریزی، تدبیر و مجاهدت است که شهدا، فرماندهان و دانشمندان کشور طی سال‌ها برای آن تلاش کردند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه استان کردستان گفت: دشمنان در محورهای مختلف تلاش کردند ایران را متوقف کنند، اما نتیجه این اقدامات نه تنها تضعیف جمهوری اسلامی نبود، بلکه موجب شد کشور در حوزه‌های مختلف دفاعی، علمی و فناوری قدرتمندتر شود.

دشمن با محاسبات غلط وارد میدان شد

سردار ولی‌ئی با اشاره به ارزیابی‌های اشتباه دشمن از توان جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دشمن بر اساس تحلیل‌های غلط تصور می‌کرد شرایط برای ضربه زدن به ایران فراهم است، اما پس از آغاز درگیری متوجه شد برآوردهایش اشتباه بوده است.

وی بیان کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با یک اقدام محدود می‌توانند ساختار کشور را دچار آسیب کنند، اما پس از گذشت روزها و ادامه مقاومت ملت ایران، فهمیدند که با کشوری روبه‌رو هستند که از ظرفیت‌های عظیم مردمی، نظامی و اعتقادی برخوردار است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس سپاه کردستان با بیان اینکه دشمن حتی توان ادامه مسیر خود را مطابق برنامه‌ریزی‌های اولیه نداشت، عنوان کرد: اگر دشمن امروز دوباره به نقطه آغاز بازگردد، قطعاً همان مسیر را انتخاب نخواهد کرد؛ چراکه توان واقعی جمهوری اسلامی ایران را در میدان مشاهده کرده است.

مردم ستون اصلی پیروزی در میدان‌های سخت هستند

وی نقش مردم را در تحولات اخیر تعیین‌کننده دانست و اظهار داشت: رهبر شهیدمان بارها تأکید داشتند که اگر حادثه‌ای رخ دهد، مردم ایران به میدان خواهند آمد و این موضوع را در روزهای سخت به‌خوبی مشاهده کردیم.

سردار ولی‌ئی تصریح کرد: حضور مردم در صحنه، بسیاری از تهدیدهای امنیتی دشمن را خنثی کرد و اجازه نداد دشمن به هدف خود یعنی ایجاد شکاف میان مردم و نظام برسد.

وی بیان کرد: انسجام، همراهی و پشتیبانی مردم از نیروهای مسلح در این حوادث، یادآور دوران دفاع مقدس بود؛ همان روزهایی که هر فردی در هر جایگاهی نقش خود را در دفاع از کشور ایفا می‌کرد.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: امروز نیز همان روحیه، همان همبستگی و همان ایستادگی در جامعه وجود دارد و دشمن از همین وحدت و انسجام بیشترین نگرانی را دارد.

راهبرد شهیدان؛ حرکت از دفاع صرف به بازدارندگی فعال

سردار ولی‌ئی با اشاره به راهبردهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال‌های اخیر، تغییر نگاه از صرفاً دفاعی بودن به سمت ایجاد قدرت بازدارندگی است.

وی افزود: راهبرد این بود که ایران آن‌قدر قدرتمند شود که دشمن حتی اجازه تهدید کشور را به خود ندهد؛ همان موضوعی که امروز در عرصه بین‌المللی به عنوان قدرت بازدارندگی شناخته می‌شود.

سردار ولی‌ئی ادامه داد: در دنیا کشورها ترکیبی از دکترین‌های دفاعی، تهاجمی، بازدارندگی و تاب‌آوری را دنبال می‌کنند و جمهوری اسلامی نیز با تدبیر و برنامه‌ریزی مسیر تقویت قدرت بازدارندگی را طی کرده است.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان تأکید کرد: امروز دشمن از توان نظامی ایران ناامید شده و به همین دلیل به سمت جنگ‌های ترکیبی، اقتصادی و ایجاد فتنه‌های داخلی روی آورده است.

دشمن از انسجام ملت ایران هراس دارد

وی با بیان اینکه دشمن امروز بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف اجتماعی است، اذعان داشت: دشمن می‌داند اگر انسجام مردم حفظ شود، هیچ توطئه‌ای توان ضربه زدن به جمهوری اسلامی را ندارد.

سردار ولی‌ئی افزود: امروز باید همه جریان‌ها، اقشار و گروه‌های مختلف جامعه در کنار یکدیگر برای حفظ منافع کشور تلاش کنند؛ چراکه رمز موفقیت ملت ایران وحدت و همدلی است.

وی تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند مشکلات اقتصادی و اجتماعی را به نقطه‌ای برای ایجاد نارضایتی و اختلاف تبدیل کند، اما مردم ایران بارها نشان داده‌اند که در بزنگاه‌های تاریخی پای کشور و انقلاب ایستاده‌اند.

محور مقاومت؛ قدرتی که دشمن آن را نادیده گرفت

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان در ادامه به نقش محور مقاومت اشاره کرد و گفت: دشمن سال‌ها تلاش کرد قدرت جریان مقاومت را کوچک نشان دهد، اما امروز واقعیت این جبهه برای همه آشکار شده است.

وی افزود: گروه‌های مقاومت در منطقه نشان دادند که در شرایط حساس در کنار یکدیگر قرار دارند و این انسجام، یکی از عوامل مهم قدرت جبهه مقاومت است.

سردار ولی‌ئی همچنین با اشاره به توان موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سال‌ها برخی تلاش کردند دستاوردهای علمی و دفاعی کشور را زیر سؤال ببرند، اما امروز همه مشاهده کردند که جوانان ایرانی و دانشمندان کشور چه توانمندی بزرگی ایجاد کرده‌اند.

توانمندی جوانان ایرانی؛ نتیجه سال‌ها مجاهدت علمی

وی گفت: توانمندی‌های امروز کشور حاصل تلاش شبانه‌روزی جوانان، دانشمندان و نیروهای متخصصی است که سال‌ها برای استقلال و اقتدار ایران تلاش کرده‌اند.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان ادامه داد: امروز ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف به جایگاهی رسیده که حتی مخالفان نظام نیز نمی‌توانند این پیشرفت‌ها و اقتدار را انکار کنند.

وی افزود: این قدرت به سادگی به دست نیامده است؛ پشتوانه آن خون شهدا، تلاش دانشمندان و ایستادگی ملت ایران است.

حفظ پیروزی نیازمند استمرار مسیر انقلاب و وحدت مردم است

مسردار ولی‌ئی در پایان با تأکید بر اینکه حفظ دستاوردهای امروز نیازمند هوشیاری بیشتر است، اظهار کرد: پیروزی به دست آمده پایان مسیر نیست، بلکه باید برای حفظ آن تلاش کنیم.

وی هشدار داد: دشمن همچنان به دنبال ایجاد تفرقه و ضربه زدن به انسجام ملی است و تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، وحدت مردم، تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و ادامه مسیر شهداست.

فرمانده لشکر عملیاتی 22 بیت‌المقدس کردستان خاطرنشان کرد: به لطف خداوند و با همراهی ملت ایران، مسیر انقلاب اسلامی تا رسیدن به اهداف بزرگ خود ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امنیت غذایی گلستان در گرو توسعه زنجیره تولید/ هشدار درباره خام‌فروشی محصولات

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، رضا مبصری، دبیر اتاق بازرگانی گرگان، با اشاره به وضعیت تولید و عرضه مرغ در استان اظهار کرد: با وجود افزایش تولید و کاهش نسبی تقاضا در ماه‌های اخیر، تلاش فعالان این حوزه بر این است که تا پایان سال هیچ خللی در تأمین و عرضه مرغ مورد نیاز مردم ایجاد نشود.

وی افزود: در حال حاضر میزان تولید مرغ افزایش یافته و کاهش تقاضا بر بازار اثر گذاشته است، اما پیش‌بینی می‌شود در نیمه دوم سال شرایط تقاضا بهبود پیدا کند.

مبصری با بیان اینکه امنیت غذایی یکی از موضوعات مهم کشور و استان گلستان است، گفت: امنیت غذایی تنها به تولید محصول محدود نمی‌شود، بلکه دسترسی مردم به مواد غذایی، استمرار عرضه، قدرت خرید و سلامت محصولات نیز از مؤلفه‌های اصلی آن به شمار می‌رود.

دبیر اتاق بازرگانی گرگان ادامه داد: صرف تولید یک محصول و تأمین نیاز بازار کافی نیست، بلکه باید زنجیره عرضه به‌گونه‌ای مدیریت شود که مردم در همه شرایط امکان دسترسی به کالاهای اساسی را داشته باشند.

وی با اشاره به جایگاه ایران در صنعت طیور تصریح کرد: کشور در تولید گوشت مرغ به خودکفایی رسیده و علاوه بر تأمین نیاز داخلی، ظرفیت صادرات نیز وجود دارد؛ با این حال، توجه به کیفیت و سلامت محصولات باید در کنار افزایش تولید مورد توجه قرار گیرد.

مبصری با تأکید بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش در گلستان گفت: یکی از راه‌های افزایش درآمد استان، جلوگیری از خام‌فروشی و تکمیل فرآیند تولید از مرحله تولید اولیه تا عرضه نهایی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به پایین‌تر بودن سرانه درآمد گلستان نسبت به میانگین کشور، توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد ارزش افزوده برای محصولات تولیدی می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت اقتصادی استان داشته باشد.


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تأکید بر ساخت ورزشگاه استاندارد فوتبال در قشم - تسنیم

استانها

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاری تسنیم دفتر جزایر خلیج فارس، قشم هنوز از یک ورزشگاه در تراز ملی برای برگزاری مسابقات فوتبال برخوردار نیست؛ موضوعی که در نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، نماینده مردم هرمزگان در مجلس، مدیرعامل باشگاه جزیره قشم و سرمربی این تیم مورد تأکید قرار گرفت و حاضران بر ضرورت ایجاد چنین زیرساختی در این جزیره تأکید کردند.

در این نشست محمدرضا کلائی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، احمد مرادی نماینده مردم قشم، بندرعباس، بوموسی، بندرخمیر و حاجی‌آباد در مجلس شورای اسلامی، اصولی مدیرعامل باشگاه جزیره قشم و مجتبی جباری سرمربی این تیم درباره وضعیت زیرساخت‌های ورزشی و آینده فوتبال جزیره گفت‌وگو کردند.

مطالبه ورزش قشم برای داشتن ورزشگاه استاندارد

احمد مرادی در این نشست با اشاره به دغدغه جامعه ورزش و پیشکسوتان قشم، بر ضرورت احداث یک ورزشگاه استاندارد در این جزیره تأکید کرد.

وی گفت: قشم باید ورزشگاهی در سطح ملی داشته باشد تا مسابقات تیم جزیره قشم در شهر و مقابل هواداران خود برگزار شود و این جزیره بتواند در آینده میزبان رقابت‌های مهم فوتبال کشور باشد.

نماینده مردم قشم در مجلس شورای اسلامی همچنین بر ظرفیت قشم برای میزبانی اردوهای تیم‌های لیگ برتری تأکید کرد و افزود: برخورداری از امکانات مناسب می‌تواند زمینه حضور تیم‌های حرفه‌ای برای برگزاری اردوهای آماده‌سازی در جزیره را فراهم کند.

توجه به استعدادهای بومی

مرادی در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت بازیکنان و مربیان بومی تأکید کرد و گفت: قشم از استعدادهای خوبی برخوردار است و باید زمینه شناسایی و پرورش این استعدادها فراهم شود.

وی همچنین خواستار توجه به نیروهای بومی در بخش مدیریتی فوتبال شد و تأکید کرد که ظرفیت‌های محلی می‌توانند در بخش‌های مختلف ورزش جزیره مورد استفاده قرار گیرند.

جانمایی ورزشگاه قشم در حال بررسی است

محمدرضا کلائی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت برخورداری جزیره از یک ورزشگاه مناسب گفت: برای احداث ورزشگاه، مکان‌هایی دیده شده و موضوع در حال بحث و بررسی است.

وی افزود: ورزشگاه باید در محدوده شهر قشم که مرکزیت شهرستان را دارد ایجاد شود، اما پیش از تصمیم‌گیری نهایی باید مسائل مختلف مربوط به اجرای این طرح بررسی شود.

کلائی با تأکید بر اهمیت موضوع گفت: تلاش می‌کنیم در اولین فرصت اقدامات لازم برای این موضوع آغاز شود.

تأکید باشگاه بر توسعه فوتبال جزیره

اصولی، مدیرعامل باشگاه جزیره قشم نیز در این نشست با اشاره به اهمیت فراهم شدن زیرساخت‌های مناسب، بر ضرورت ایجاد شرایطی تأکید کرد که تیم فوتبال جزیره بتواند در آینده از ظرفیت‌های ورزشی و استعدادهای بومی قشم بیشتر استفاده کند.

مجتبی جباری، سرمربی تیم جزیره قشم نیز با توجه به ظرفیت‌های موجود در جزیره، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فوتبال و فراهم شدن امکانات مناسب برای فعالیت حرفه‌ای تیم تأکید کرد.

بررسی احداث ورزشگاه در قشم در حالی مطرح شده که تحقق چنین پروژه‌ای می‌تواند علاوه بر فراهم کردن امکان میزبانی مسابقات در جزیره، به توسعه فوتبال پایه، شناسایی استعدادهای بومی و افزایش حضور قشم در رویدادهای ورزشی کشور کمک کند؛ هرچند این طرح در حال حاضر در مرحله بررسی و گفت‌وگو قرار دارد.

انتهای پیام/7558      




 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط

در این گزارش شرایط فروش اقساطی اطلس را بخوانید.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی

مهدی طارمی دیگر جایی در فوتبال اروپا ندارد و گویا تنها چاره اش حضور در لیگ امارات است!