قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

گودرزی: دو قطبی جنگ و صلح به ضرر امنیت ملی کشور است/ کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است + فیلم

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: تلاش‌های دشمن برای سقوط کشور با شکست مواجه شده و راهبرد فعلی باید بر محور افزایش تاب‌آوری و خروج از دو قطبی غی...
 گودرزی: دو قطبی جنگ و صلح به ضرر امنیت ملی کشور است/ کینه آمریکا نسبت به ایران کینه شتری است + فیلم

 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست خبری خود اظهار داشت: دشمن با برنامه‌ریزی برای سقوط نظام و تجزیه ایران وارد میدان شد، اما با برخورد توده مردم با توهماتش، همانند همیشه زمین‌گیر گردید. وی تأکید کرد که در این شرایط، اولویت کشور باید بر محور افزایش تاب‌آوری باشد.

وی با نقد رویکرد‌های تقابل‌محور افزود: امروز دو قطبی «جنگ یا صلح»، رویکردی غیرعادلانه، غیرمنصفانه و غیرشرافتمندانه است، زیرا در نهایت به ضرر امنیت ملی کشورما تمام خواهد شد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در تبیین ماهیت تقابل با ایالات متحده تصریح کرد: بحث امروز، بحث «مقاومت یا تسلیم» است. جنگ ما با آمریکا یک تقابل ذاتی و مبنایی است؛ تقابل نظام اسلامی در برابر نظام سلطه. ما استقلال‌طلب و ضدسلطه هستیم، در حالی که آنها می‌خواهند ما تسلیم اراده‌شان شویم.

او با اشاره به ریشه‌های دشمنی آمریکا افزود: ما خواهان آن هستیم که آقای خود باشیم و بیگانگان برای ما تصمیم نگیرند؛ همین استقلال‌خواهی است که کینه آمریکا را نسبت به ایران بیدار نگه داشته و این کینه، کینه‌ای شتری است که هرگز فراموش نمی‌شود. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی بهتر است دولت کابینه را ترمیم کند

گودرزی با اشاره به وضعیت برخی پست‌های مدیریتی در دولت اظهار داشت: فرایند قانونی استیضاح وزیر کار طی شده بود و می‌بایست در دستور کار قرار می‌گرفت، اما بنا به ملاحظاتی این امر صورت نگرفت.

وی با توصیه به دولت محترم، تأکید کرد: دولت باید از ترمیم کابینه نترسد؛ چرا که این اقدام قطعاً دولت را چابک‌تر و کارآمدتر خواهد کرد. وی افزود پس از گذشت دو سال از عمر دولت، طبیعی است که نقاط قوت و ضعف در عملکرد وزیران آشکار شده باشد و بهتر است خود دولت پیش از آنکه مجلس تصمیم بگیرد، در مورد تغییرات لازم تصمیم‌گیری کند، زیرا این رویکرد کم‌هزینه‌تر و به نفع دولت است.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در خصوص تعامل میان قوای مقننه و مجریه تصریح کرد: نگاه غالب مجلس مچ‌گیری از دولت نیست، بلکه هدف ما کمک به دولتی است که از رای مردم برآمده و در خط مقدم خدمت قرار دارد. وظیفه ما حمایت از دولت در جهت تأمین مصالح نظام و منافع ملی است.

او خاطرنشان کرد: در صورت تصمیم دولت برای ترمیم، گزینه‌های پیشنهادی بلافاصله مطرح خواهند شد و مجلس بر اساس تعامل با دولت، این روند را پیش خواهد برد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی اراده مجلس بر اصلاح برنامه هفتم بودجه و مساله بودجه پساجنگ است/ ممکن است بیشترین اصلاحات مقدمه‌ای برای تدوین بهتر بودجه ۱۴۰۶ باشد

گودرزی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری به مناسبت روز مجلس، اظهار داشت: اراده مجلس بر اصلاح برنامه هفتم توسعه و رسیدگی به مسئله بودجه پساجنگ است. وی تأکید کرد که برنامه هفتم تکلیف رصد سالانه میزان تحقق احکام دولت را برای مجلس تعریف کرده است، هرچند در شرایط فعلی، فضای نظارتی سخت‌تر شده است.

او با اشاره به یکی از اولویت‌های مجلس افزود: اجرای ماده ۴۶ برنامه هفتم از مطالبات جدی مجلس است و ما به‌صورت مستمر در حال رصد اولویت‌بخشی دولت به این ماده هستیم.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در خصوص زمان‌بندی اصلاحات تصریح کرد: با توجه به اینکه به نیمه دوم و اواخر سال نزدیک می‌شویم و دولت باید تدوین بودجه سال ۱۴۰۶ را در دستور کار قرار دهد، احتمال دارد بیشترین اصلاحات در حال حاضر، به عنوان مقدمه‌ای برای تدوین بهتر و دقیق‌تر بودجه ۱۴۰۶ صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون‌های مجلس بر این باورند که متناسب با شرایط موجود، برخی اصلاحات ضروری باید صورت گیرد. اگرچه برخی از این موارد در قالب طرح‌های مختلف در دستور کار است، اما باید به صورت رسمی لایحه‌ای به مجلس تقدیم شود و مجلس آمادگی کامل برای بررسی و پیشبرد این اقدامات را دارد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی توضیحات سخنگوی هیات رئیسه مجلس درباره پیگیری قانون رتبه‌بندی معلمان و منابع آن

گودرزی با ارجاع به اقدامات مجلس یازدهم، قانون رتبه‌بندی فرهنگیان را یکی از دستاورد‌های ارزشمند دانست و تصریح کرد که این مطالبه دیرینه با هماهنگی میان دولت و مجلس اجرایی شد، اما اجرای کامل آن (که قرار بود از نیمه دوم ۱۴۰۰ باشد) در نهایت در نیمه دوم ۱۴۰۱ محقق گردید.

وی با اشاره به وضعیت معلمان بازنشسته‌ای که در سال ۱۴۰۱ بازنشسته شدند، اظهار داشت: به این عزیزان وعده دادیم که منابع لازم در قالب قانون بودجه پیش‌بینی شود تا رتبه‌بندی آنها نیز اجرایی گردد، اما متأسفانه منابع پیش‌بینی شده در بودجه مصوب برای رتبه‌بندی، معوقات و حق‌التدریس بازنشستگان ۱۴۰۱ کفایت نکرد.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در خصوص راهکار حل این مشکل افزود: شایسته است که دولت محترم از طریق ردیف‌های متفرقه یا هر روش ممکن، منابع لازم را پیش‌بینی کند. مجلس نیز آمادگی کامل دارد تا هرگونه اصلاحیه قانونی مورد نیاز برای تحقق مطالبات فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۱ را به سرعت انجام دهد.

آقای گودرزی با تأکید بر اینکه مشکل اصلی، عدم تناسب میان منابع موجود و مصارف پیش‌بینی شده در تبصره‌های مربوطه است، خاطرنشان کرد: چنانچه این مسئله در سال جاری محقق نشود، قطعاً نمایندگان ملت از این مطالبه دست‌بردار نخواهند بود. با این حال، تلاش ما بر این است که با هماهنگی کمیسیون تخصصی، وزارت آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه، با تدبیری درست، منابع لازم فراهم شود.

وی خطاب به فرهنگیانی که پیگیر این موضوع هستند، اطمینان داد که این مسئله صمیمانه و بر اساس وظیفه در دستور پیگیری جدی مجلس قرار دارد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در حال تکمیل ...



۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قالیباف: ایران و عراق نمی‌پذیرند پاورقی روایت‌های دیگران باشند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛  محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد. قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت او علیهم السلام و صلوات به امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی طالب (ع) گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عج) می خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت های خود شویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله سیدمجتبی حسینی خامنه ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک تر شده ایم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) دارد، اظهار داشت: اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم، امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم.

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما دوستان و برادران سخت‌ترین روزها بوده‌ایم، در ناخوشی ها با هم ایستادیم و در موفقیت ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اخوتنا قدرتنا ان شاءالله. اخری تحبونها نصر من الله و فتح قریب و بشر المؤمنین».


۳ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

بیانیه وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران

وزارت امور خارجه درباره تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران بیانیه صادر کرد.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

هیئت حاکمه آمریکا همزمان با سالروز کودتای ننگین ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، مدعی اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و تجاری علیه ملت ایران شد. این اقدام نه فقط نشانه دیگری از تداوم ۷۳ سال عناد و دشمنی سیاست‌گذاران آمریکایی با مردم ایران است، بلکه اثبات‌کننده ماهیت ضدبشری، قانون‌شکن و استکباری هیئت حاکمه آمریکاست.

بدون تردید تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه ایران که حقوق بنیادین انسانی تک‌تک شهروندان ایرانی را هدف قرار داده است، مصداق «تروریسم اقتصادی» و «جنایت علیه بشریت» است و عاملان این تحریم‌ها به دلیل ارتکاب چنین جنایات شنیعی مستوجب محاکمه و مجازات هستند.

این تحریم‌ها که متعاقب جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی ـ آمریکایی علیه ایران و ناکامی در پیشبرد اهداف راهبردی آنها برای وادار کردن ملت ایران به تسلیم در برابر زیاده‌خواهی و ضدبشری صورت می‌گیرد، صرفاً سیاهه جنایات آمریکا علیه ایران را طولانی‌تر می‌کند اما بدون تردید کوچک‌ترین اثری در عزم ایرانیان برای صیانت از استقلال، عزت و حاکمیت ملی ایران نخواهد داشت.

تحریم و فشار اقتصادی روی دیگر سکه جنگ و تجاوز نظامی است و آمریکا با این اقدام، همزمان با قرار دادن صلح و امنیت جهانی در معرض تهدید، تمدن انسانی را در مسیر انحطاط اخلاقی قرار داده است. بر این اساس هر دولتی که به اصول منشور ملل متحد احترام دارد، باید نسبت به استمرار قانون‌شکنی و ستیزه‌جویی آشکار آمریکا در قبال هنجارهای بنیادین بین‌المللی بی‌تفاوت نباشد.

اقدام آمریکا در اعلام تحریم‌های جدید، در عین اعتراف صریح به ارتکاب جنایت علیه بشریت تلقی می‌شود؛ اقدامی که پیشاپیش آزموده شده و شکست خورده است و آزمون مجدد آن قطعاً نتیجه‌ای جز تکرار ناکامی‌های گذشته و رسوایی طراحان و عاملان این سیاست نخواهد داشت.

وزارت امور خارجه ضمن محکوم کردن شدید اقدام آمریکا در تشدید تحریم‌های غیرقانونی و ضدبشری علیه ملت ایران تأکید می‌کند که جمهوری اسلامی ایران در دفاع از امنیت و منافع ملی خود و مقابله با هجمه‌ها و فشارهای نظامی، اقتصادی، سیاسی و روانی آمریکا ثابت‌قدم و مصمم است.

جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر توانمندی‌های بومی و در نظر داشتن تجارب ۷ دهه مقاومت همه‌جانبه در برابر سیاست فشار، مداخله، تجاوز نظامی و تروریسم دولتی آمریکا علیه ایران، از همه ابزارها و ظرفیت‌ها برای دفع شرارت دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی و صیانت از منافع ملی ایران بهره خواهد گرفت.


۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ (در صورت لزوم) صد بار هم به ایران حمله می‌کردم

ترامپ درباره حمله به ایران ادعاهای زیر را کرد:

- ما هیچ گزینه دیگری نداشتیم (و باید حمله می کردیم).

- من این کار را بارها و بارها، حتی ۱۰۰ بار، تکرار می‌کردم.

- آنها نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

- ایران به کشورهایی که تقریباً بی‌طرف هستند، مانند عربستان سعودی، قطر، امارات متحده عربی، کویت و بحرین، حمله کرده است.

- ما نیروی دریایی و هوایی ایران را تضعیف کردیم و به همین دلیل، بستن یک توافق با ایران کار آسانی نیست، زیرا ما رهبری ایران را تضعیف کرده‌ایم.

 




 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است

نیویورک تایمز در گزارشی، سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران را فاقد چشم‌انداز روشن و گرفتار خطاهای راهبردی توصیف کرد.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.