قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

پروین ساونی، تحلیلگر برجستهٔ مسائل دفاعی و امنیت ملی

پروین ساونی، تحلیلگر برجستهٔ مسائل دفاعی و امنیت ملی: 🔸 مشکل اینجاست که آمریکایی‌ها در واقع هیچ سیاستی برای منطقه ندارند؛ بنابراین اصلاً دیپلماسی وجود ندارد...
 پروین ساونی، تحلیلگر برجستهٔ مسائل دفاعی و امنیت ملی

پروین ساونی، تحلیلگر برجستهٔ مسائل دفاعی و امنیت ملی:

 

🔸 "مشکل اینجاست که آمریکایی‌ها در واقع هیچ سیاستی برای منطقه ندارند؛ بنابراین اصلاً دیپلماسی وجود ندارد و هیچ مذاکره‌ای نیست، فقط واسطه‌ها کار می‌کنند."

 

🔸 "واسطه‌ها پاکستانی‌ها، ترک‌ها و قطری‌ها هستند، اما پاکستان در سطح بسیار بالاتری قرار دارد؛ تمام گزارش‌ها نشان می‌دهند که فرمانده ارتش پاکستان، فیلد مارشال عاصم منیر، قادر است در بالاترین سطح با رئیس‌جمهور ترامپ و با بالاترین فرستادگان به رهبر عالی ایران، جناب سید مجتبی خامنه‌ای تعامل داشته باشد."

 

🔸 "این میانجی‌گری فضای زیادی به رئیس‌جمهور ترامپ می‌دهد تا دروغ بگوید و دقیقاً همین کار را می‌کند."



۱۰ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ ویدئو

اسکات بسنت مدعی شد انزوای اقتصادی ایران به نتیجه خواهد رسید و واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه جمهوری اسلامی اعمال خواهد کرد.

او با اشاره به سیاست‌های آمریکا در قبال ونزوئلا و کوبا گفت: «محاصره ما در ونزوئلا کارساز بود، در کوبا کارساز است و در ایران هم کارساز خواهد بود.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین مدعی شد: «زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با نظام ایران دست بکشند.»

وی در ادامه با اشاره به تنگه هرمز گفت: «ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم و حجم زیادی از نفت از این تنگه عبور می‌کند؛ ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد.»

او همچنین تأکید کرد که انزوای اقتصادی ایران، بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.




 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 [ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی
۵ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[ولی‌الله سیف] پیش‌نیاز اصلاحات اقتصادی

بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد.

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.

 مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی
۳ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی

مهدی طارمی دیگر جایی در فوتبال اروپا ندارد و گویا تنها چاره اش حضور در لیگ امارات است!

 تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

تنگه هرمز دوباره به نقطه جوش می‌رسد؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست کشورهای خلیج فارس تصور می‌کنند ایران در نهایت در برابر افزایش فشار اقتصادی، پاسخ نظامی خواهد داد و در هر صورت درگیری دوباره به نقطه جوش خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بر فشا

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.