قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

پزشکیان: دشمنان کسانی را ترور می‌کنند که گره‌گشای مشکلات جامعه ما هستند

رئیس‌جمهوری از آمادگی دولت برای مشارکت در طرح‌های فناورانه جهاد دانشگاهی خبر داد و دعوت کرد که در جلسه‌ای جداگانه با حضور نخبگان و دانشمندان این نهاد، مسائل...
 پزشکیان: دشمنان کسانی را ترور می‌کنند که گره‌گشای مشکلات جامعه ما هستند

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان در آیین گرامیداشت چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی امروز (۱۸ مرداد) با گرامیداشت یاد امام راحل، رهبر شهید انقلاب و شهدای جنگ و امنیت ایران اسلامی از جمله شهید علی لاریجانی، تأکید کرد: تمام این شهدا جان عزیز خود را در راه اعتلای نام و عظمت ایران فدا کردند.

رئیس‌جمهوری با اشاره به سندی که از سوی رئیس‌جهاد دانشگاهی در ابتدای این مراسم در زمینه عضویت پزشکیان به‌عنوان رئیس کمیته پزشکی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۵۹ ارائه شد، به مرور خاطرات دوران عضویت و سابقه حضور خود در جهاد دانشگاهی و چگونگی تاسیس این نهاد پرداخت و گفت: امروز نیز همان آدم هستم، با همان فکر و اندیشه و باور انقلابی؛ معتقدم که باید برای اعتلای کشور و سربلندی ایران تمام تلاش خود را بکار گیریم.

پزشکیان با تأکید بر اینکه اعتماد به جوانان این مملکت موجب می‌شود که هیچ مانعی نتواند ما را از پیشرفت و توسعه باز دارد، به دستاورد‌های فناورانه جهاد دانشگاهی اشاره و اظهار کرد: ابتکاراتی که امروز در اینجا رونمایی شد، بسیار ارزشمند و قابل قدردانی است، گنجی که در این دانش و ژن‌ها نهفته است، غیرقابل محاسبه است.

رئیس‌جمهوری سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری‌های نوین را یکی از نیاز‌های ضروری کشور دانست و تصریح کرد: اگر در این حوزه کار کنیم، دیگر نیاز به وابستگی نفت و گاز نیست، دشمنان نیز نمی‌توانند ما را تحریم و تلاش کنند از طریق تحریم مقابل رشد و توسعه ما بایستند. ما امروز نیازمند دانشمندان و انسان‌هایی هستیم که پیشرو باشند و گره از مشکلات جامعه بگشایند.

وی از پرداخت حقوق اندک به نخبگان و دانشمندان جوان انتقاد و بر لزوم پرداخت حقوق واقعی و منطبق با شرایط جامعه و تأمین معیشت آنان تأکید کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش به نقشه‌ها و اقدامات دشمن در ترور دانشمندان و افراد برجسته، همچنین هدف قرار دادن مراکز علمی و پژوهش ایران اشاره کرد و گفت: دشمن می‌داند چه کسانی را ترور می‌کند. آنان کسانی را ترور می‌کنند که گره‌گشا و حلال مسائل و مشکلات جامعه ما هستند، نه کسانی که در خود فرو رفته و گرفتار منیت و خودخواهی‌های خود هستند. آنان مراکز علمی ما را هدف قرار می‌دهند، چون با توانمندی ایران مخالف هستند.

رئیس‌جمهوری جاری …



 پزشکیان: با جنگ نمی‌توان تا ابد پیش رفت/ روزی باید تصمیم گرفت کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد/ حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۲۹ دقیقه قبل / سایت جماران

پزشکیان: با جنگ نمی‌توان تا ابد پیش رفت/ روزی باید تصمیم گرفت کشور را از وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نجات داد/ حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

رئیس جمهور پزشکیان با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 حضور رئیس‌جمهور و کابینه در مرقد مطهر امام در هفته دولت
۳۴ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

حضور رئیس‌جمهور و کابینه در مرقد مطهر امام در هفته دولت

رئیس جمهور و اعضای دولت وفاق ملی، در نخستین روز هفته دولت با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل

برنا - گروه سیاسی: رئیس جمهور و اعضای دولت وفاق ملی، در نخستین روز هفته دولت با حضور در مرقد بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، با آرمان‌های امام خمینی (ره)...

 آیت‌الله سید حسن خمینی: گاهی سکوت کردن دروغ گفتن است/ کارشناسانی که در جایی که باید حرف بزنند سکوت می کنند یا به خوف یا به طمع، خائن هستند/ سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی گویند و بیان مواضع کارشناسانه نمی کنند خائن هستند چون دروغ می گوید
۸ دقیقه قبل / سایت جماران

آیت‌الله سید حسن خمینی: گاهی سکوت کردن دروغ گفتن است/ کارشناسانی که در جایی که باید حرف بزنند سکوت می کنند یا به خوف یا به طمع، خائن هستند/ سیاستمدارانی که از خوف دشنام سخن نمی گویند و بیان مواضع کارشناسانه نمی کنند خائن هستند چون دروغ می گوید

آیت الله سید حسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای دولت با آرمان های امام گفت: گروهی که می دانند حق چیست ولی سکوت می کنند، اینها آن متخصصانی هستند که تخصص خود را برای جامعه به کار نمی برند.

 آکسیوس: تأثیر پست‌های ترامپ بر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است
۳۲ دقیقه قبل / سایت جماران

آکسیوس: تأثیر پست‌های ترامپ بر قیمت نفت کاهش پیدا کرده است

پایگاه آمریکایی آکسیوس به کاهش قدرت تأثیرگذاری پست های ترامپ درباره ایران و تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت اشاره کرد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]