قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

ارتش: خبرنگاران فرماندهان نبرد رسانه‌ای با دشمن هستند

ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز خبرنگار:خبرنگاران، فرماندهان خط مقدم نبرد رسانه‌ای با دشمن به شمار می‌روند. فرماندهانی که با ابزار قلم، تصویر و روایت،...
 ارتش: خبرنگاران فرماندهان نبرد رسانه‌ای با دشمن هستند

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ دوم سیدحسن ابوترابی، معاون روابط عمومی و رسانه ارتش جمهوری اسلامی ایران، در پیامی، ضمن گرامیداشت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، فعالان عرضه رسانه را فرماندهان میدان جنگ ترکیبی علیه دشمنان خواند و برنقش تعیین کننده آنان در تقویت بصیرت عمومی جامعه، تاکید کرد.

متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِن جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَن تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَهٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ»

هفدهم مردادماه، یادآور شهادت مظلومانه محمود صارمی و نام‌گذاری این روز به عنوان «روز خبرنگار»، فرصتی مغتنم، برای پاسداشت تلاش‌های بی‌پایان، مجاهدانه و خستگی‌ناپذیر اصحاب رسانه و فعالان عرصه اطلاع‌رسانی است؛ آنان که با تعهد، شجاعت و مسئولیت‌پذیری، پرچم آگاهی‌بخشی را در جامعه برافراشته نگاه داشته‌اند.

نام‌گذاری ۱۷ مرداد به عنوان روز خبرنگار، ریشه در حماسه‌ای دارد که در آن، یکی از متعهدترین خبرنگاران ایرانی، در مسیر انعکاس حقیقت، جانش را فدای رسالت حرفه‌ای خویش کرد و نشان داد که خبرنگاری، صرفاً یک شغل نیست، بلکه رسالتی بزرگ در مسیر روشنگری و دفاع از حقیقت است.

در شرایط کنونی که ایران اسلامی شاهد پیچیدگی‌های روزافزون در عرصه ارتباطات و شکل‌گیری «جنگ ترکیبی» از سوی دشمنان است، نقش خبرنگاران بیش از هر زمان دیگری برجسته و تعیین‌کننده است. امروز رسانه و روایت، به میدان اصلی تقابل دشمنان با ملت قدرشناس ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی تبدیل شده و خبرنگاران، فرماندهان خط مقدم این نبرد رسانه‌ای به شمار می‌روند؛ فرماندهانی که با ابزار قلم، تصویر و روایت، در برابر هجمه‌های سازمان‌یافته دشمنان ایستادگی می‌کنند. خبرنگاران با تبیین واقعیت‌ها، مقابله با جریان‌های تحریف و انتشار آگاهانه اخبار، نقش حیاتی در خنثی‌سازی جنگ روانی و رسانه‌ای دشمنان ایفا می‌کنند. آنان با روشنگری مستمر، ملت‌ها را در مسیر تشخیص حق از باطل یاری داده و زمینه‌ساز تقویت بصیرت عمومی در برابر موج‌های فریب و عملیات‌های شناختی می‌شوند. بی‌تردید، استمرار این مسیر نیازمند حمایت، صیانت و تقویت جایگاه حرفه‌ای خبرنگاران است تا این قشر فرهیخته بتواند با استقلال، شجاعت و مسئولیت‌پذیری، نقش بی‌بدیل خود را در پاسداری از حقیقت و آگاهی‌بخشی به جامعه به بهترین نحو ایفا نماید.

اینجانب، به نمایندگی از کلیه همکاران و همرزمان خویش در معاونت روابط عمومی و رسانه ارتش سرفراز جمهوری اسلامی ایران، روزخبرنگار را به کلیه فعالان شریف میدان اطلاع‌رسانی تبریک گفته و تاکید می‌کنم که ارتش، همواره خود را حامی خبرنگاران متعهد و آگاهی می‌داند که در مسیر صیانت از منافع ملی و عزت ایران اسلامی، از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و لحظه‌ای را در جهت مقابله با برنامه‌های رسانه‌ای شون دشمنان، از دست، نمی‌دهند.

معاون روابط عمومی و رسانه ارتش جمهوری اسلامی ایران



۱۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۱۴ دقیقه قبل / سایت آوش

نفوذ در میان آدم‌های معمولی نداریم/ این قانون‌ها هیچ گره‌ای را باز نمی‌کند

مهدی رحمانیان، فعال رسانه‌ای و مدیرمسئول روزنامه شرق، در گفت‌وگو با آوش درباره انتقادات به تصویب  کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های بیگانه» گفت: اخیراً قانونی تحت عنوان «تشدید مجازات» تصویب کردند که بسیار عجیب و غریب بود. در بند چهارم بسیار کلی، هرگونه محتوایی که علیه امنیت ملی و مواردی از این دست باشد، برای آن مجازات سختی در نظر گرفته شده که فکر می‌کنم 15 یا 30 سال زندان در پی دنبال دارد که از این‌رو به نظر من، مصوبه فعلی نیز در راستای همان قانون است.

او افزود: مصوبه مقابله با نفوذ پیام درستی دارد؛ این مصوبه تصریح می‌کند، باید جلوی نفوذ را گرفت اما این مصوبه پیامدی دارد که بسیار وحشتناک است؛ به جای اینکه جلوی نفوذ را بگیرند، در حقیقت دهان منتقدان، صاحبان رسانه و صاحبان نظر را می‌بندند. این اقدام، راه مقابله با نفوذ نیست.

رحمانیان تصریح کرد: نفوذ در آدم‌های معمولی نیست چرا که آدم‌های معمولی اطلاعاتی ندارند که بخواهند به کسی ارائه دهند. این نفوذ در رده‌هایی از سیستم است که دسترسی به منبع اطلاعاتی دارد. به جای اینکه به آن بخش رسیدگی کنند، همه روزنه‌ها را می‌بندند. بعید است این طرح، خواسته نمایندگان یعنی «مقابله با نفوذ» را تأمین کند البته اگر خواسته‌ آنها جلوگیری از نفوذ باشد. در مجموع مصوبه مقابله با نفوذ حتماً در کشور بن‌بست‌هایی ایجاد می‌کند و آسیب جدی وارد خواهد کرد. 

او در پاسخ به اینکه بن‌بست‌های ناشی از طرح مقابله با نفوذ شامل چه مواردی است، گفت: این بن‌بست شامل کارشناسان می‌شود. برای نمونه یک کارشناس می‌خواهد یکسری اطلاعات دسته اول بدست بیاورد، یک صاحب‌نظر می‌خواهد موضوعی را مطرح کند یا فرد رسانه‌ای می‌خواهد، یک سری ارتباطات رسانه‌ای داشته باشد لذا بست‌ها برای همه است و برای یک قشر خاص نیست و این به شدت آفت‌ساز است.

رحمانیان در پایان یادآور شد: حالا که کلیات طرح مقابله با نفوذ تصویب شده، حداقل در جزئیات کارشناسان مشتاقانه نظراتشان را به نمایندگان بگویند. نماینده‌های عاقل مجلس توجه جدی داشته باشند و متعاقب آن، حواس شورای نگهبان باشد که این قانون‌ها هیچ گره‌ای از گره‌های کشور باز نمی‌کند و بر گره‌ها می‌افزاید. 


۴۲ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

گزارش اسپوتنیک از احتمال حمله اسرائیل به ترکیه

در این گزارش آمده است که محاسبه این است که نیروهای ترکیه مستقر در سوریه به طور خودکار تحت پوشش ماده ۵ قرار نمی‌گیرند.

 

 فرض اسرائیل بر این است که در صورت تشدید اوضاع، ناتو دخالت نخواهد کرد.

 

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، اعلام کرد که سوریه ظاهراً با اجازه دادن به استقرار نیروهای ترکیه در پایگاه هوایی ابوالظهور، در آستانه نقض توافق‌های امنیتی با اسرائیل است.




 کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران
۱۶ ساعت قبل / سایت جماران

کودتای ۲۸ مرداد، زخمی که ۷۳ سال بعد هنوز بر روابط ایران و آمریکا سایه انداخته است/ این واقعیت است که ایالات متحده در سیاست ایران مداخله کرد/ این امر، خوراک لازم برای روایتی به‌شدت ضدآمریکایی را فراهم کرد که ایالات متحده را مسئول شکست دموکراسی نوپای ایران

در سال ۱۹۵۳، آمریکا و بریتانیا با طراحی و حمایت از عملیاتی مخفیانه به سرنگونی دولت محمد مصدق کمک کردند؛ نخست‌وزیری که ملی‌کردن صنعت نفت را به نماد استقلال‌طلبی ایران تبدیل کرده بود. این مداخله نه‌تنها مسیر سیاست داخلی ایران را تغییر داد، بلکه به یکی از ماندگارترین سرچشمه‌های بی‌اعتمادی به واشنگتن تبدیل شد؛ رخدادی که برخی مورخان آن را از بدترین تصمیم‌های سیاست خارجی آمریکا می‌دانند.

 انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

انحراف روزانه ۲ میلیون لیتر بنزین در کشور / روش قیمتی بنزین جواب نمی‌دهد / حَلّال‌سازی بنزین؛ سودی که از یارانه انرژی به جیب می‌رود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس، با مخالفت با روش‌های قیمتی برای مدیریت بنزین، گفت: تصمیم درباره بنزین نباید برای مردم «شگفتانه» باشد. شهرکی همچنین از انحراف رو...

 ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ  لو رفت؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادعای واشنگتن‌پست درباره تحریم ایران؛ برنامه ترامپ لو رفت؟

واشنگتن‌پست نوشت: ترامپ گزینه‌های چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزارت دفاع: جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم، میدان واقعی آزمون توانمندی‌های دفاعی کشور بود/ صنعت دفاعی را متناسب با آموزه‌ها، پیوسته نوسازی، بازآفرینی و به‌روز کرده‌ایم

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.