قیمت طلا امروز




 خبرگزاری دانشجو / ۱۸ ساعت قبل

رئیس دانشگاه صنعتی شریف: رسالت دانشگاه تربیت افرادی است که حل مسائل مردم و اعتلای جامعه دغدغه آنها باشد/ دانشگاه باید فرهنگ شهادت را تبیین کند + فیلم

تجریشی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سیده بشری خامنه ای گفت: فرهنگ شهادت یعنی انسان بتواند از خواسته‌های شخصی خود برای رشد دیگران و پیشرفت جامعه بگذرد.
 رئیس دانشگاه صنعتی شریف: رسالت دانشگاه تربیت افرادی است که حل مسائل مردم و اعتلای جامعه دغدغه آنها باشد/ دانشگاه باید فرهنگ شهادت را تبیین کند + فیلم

تجریشی، رئیس دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با SNNTV گفت: شهید با گذشتن از مهم‌ترین دارایی خود، مسیر خدمت را نشان می‌دهد و کسانی که در جامعه می‌مانند نیز می‌توانند با ادامه دادن این راه، در راستای حل مشکلات مردم و کشور گام بردارند.

وی افزود: فرهنگ شهادت فقط به معنای رسیدن به نقطه نهایی ایثار نیست؛ بلکه یعنی انسان بتواند از خواسته‌های شخصی خود برای رشد دیگران و پیشرفت جامعه بگذرد.

تجریشی بیان کرد: دانشگاهیان باید این فرهنگ را در جایگاه خود تبیین کنند؛ دانشجو و استاد می‌توانند با علم‌آموزی، حل مسائل مردم و خدمت به کشور، ادامه‌دهنده …





حقایقی در خصوص پرتوهای یون‌ساز و غیریون‌ساز/ آیا امواج تلفن همراه خطرناک است؟
خبرگزاری ایسنا

حقایقی در خصوص پرتوهای یون‌ساز و غیریون‌ساز/ آیا امواج تلفن همراه خطرناک است؟

انسان در طول زندگی در معرض انواع پرتوها قرار دارد. این پرتوها می‌توانند آثار متفاوتی بر بدن انسان داشته باشند و نوع پرتو، میزان انرژی، شدت و مدت زمان مواجهه با آن، در پیامدهای زیستی نقش تعیین‌کننده‌ای دارد.
آیا نظام‌های اقتصادی غیراخلاقی‌اند؟
روزنامه دنیای اقتصاد

آیا نظام‌های اقتصادی غیراخلاقی‌اند؟

یکی از استدلال‌های کلاسیک علیه اصول بازار آزاد این است که این اصول انسانی نیستند. گفته می‌شود سرمایه‌داران اهمیتی نمی‌دهند که مردم توان پرداخت اجاره‌خانه یا خرید مواد غذایی را ندارند؛ اینکه بسیاری از مدیران عامل، درآمدی هزاران برابر بیشتر از دستمزد متوسط کارگران دریافت می‌کنند؛ و اینکه اگر دولت نیازهای مردم را تامین نکند، عده‌ای خواهند مرد. همان‌طور که زهران ممدانی، سوسیالیست دموکرات و شهردار نیویورک، گفته است: «شهرها نه بر ترس، بلکه بر همدلی شکوفا می‌شوند.»
سایت تابناک

طلاق در پرندگان هم رایج است؛ اما چرا؟

خبرگزاری ایسنا

عکس روز ناسا از سایه زمین

آیا دایناسورها بازخواهند گشت؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آیا دایناسورها بازخواهند گشت؟

ماجرای مشاهده یک دایناسور در استان خراسان رضوی خیلی زود با تکذیب اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست این استان تکذیب شد. درکنار این حرکت درست و اصولی، موضوع تشخیص دیپ‌فیک اما توسط مخاطبان، سواد رسانه‌ای و البته کمی هم دانش درباره موجودات ماقبل تاریخ مهم به‌نظر می‌رسد.
کشف دلیل گشاد شدن عجیب مردمک چشم هنگام غافلگیری
سایت آوش

کشف دلیل گشاد شدن عجیب مردمک چشم هنگام غافلگیری

دانشمندان دلیل عجیب گشاد شدن مردمک چشم هنگام غافلگیری را آشکار کردند.