قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۲ ساعت قبل

وجود مشکلات قلبی در میان افراد دارای خطر ژنتیکی ابتلا به آلزایمر

یک مطالعه جدید می‌گوید که به نظر می‌رسد سلامت قلب بر سلامت مغز در میان افراد دارای خطر ژنتیکی ابتلا به بیماری آلزایمر تأثیر می‌گذارد.
 وجود مشکلات قلبی در میان افراد دارای خطر ژنتیکی ابتلا به آلزایمر

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مدیسن نت، محققان اخیراً گزارش داده‌اند افرادی که قلبشان خون را به طور مؤثر پمپاژ نمی‌کند، مغزشان سریع‌تر کوچک می‌شود.

محققان گفتند که این موضوع در مورد افرادی که حامل APOE-e۴، یک گونه ژنتیکی که به افزایش خطر ابتلا به آلزایمر معروف است، هستند صادق است.

دکتر «الیزابت مور»، محقق ارشد و متخصص بالینی مغز و اعصاب در بیمارستان عمومی ماساچوست بریگهام در بوستون، در یک بیانیه خبری گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که حتی کاهش‌های جزئی در عملکرد قلب ممکن است پیامدهای مهمی برای سلامت مغز، به ویژه در میان افرادی که در معرض خطر ژنتیکی ابتلا به بیماری آلزایمر هستند، داشته باشد.»

برای مطالعه جدید، محققان بیش از ۷۵۰ نفر را با میانگین سنی ۶۷ سال در یک دوره ۱۱ ساله پیگیری کردند. از این بیماران، تقریباً ۲۷۰ نفر حامل گونه ژن APOE-e۴ بودند.

در شروع مطالعه، سلامت قلب بیماران ارزیابی شد که شامل برون‌ده قلبی آنها - میزان خونی که قلب پمپاژ می‌کند - نیز می‌شد.

اسکن‌های MRI نشان داد که بیماران دارای ژن APOE-e۴ که برون‌ده قلبی کمتری داشتند، کوچک شدن مغزشان سریع تر بود.

محققان حدس زدند قلبی که به این شکل ضعیف شده باشد، می‌تواند با عدم تأمین خون کافی حاوی اکسیژن و مواد مغذی، سلول‌های آسیب‌پذیر مغز را در معرض خطر قرار دهد.

مور گفت: «این مطالعه نشان می‌دهد که یک رویکرد پزشکی دقیق که اطلاعات ژنتیکی را در نظر می‌گیرد، جهت‌گیری مهمی برای تنظیم تلاش‌های پیشگیرانه و غربالگری بیماری آلزایمر است.»




 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت در رشت، داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان معرفی شد؛ همزمان مدیرعامل این شرکت با هشدار نسبت به کمبود سرمایه‌گذاری، محدودیت اعتبارات و قیمت‌گذاری دستوری، تأکید کرد که ادامه این روند می‌تواند به کاهش تولید و تشدید کمبود دارو در کشور منجر شود.

 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از برخورد سختگیرانه با مراکز و افرادی که خارج از چارچوب‌های قانونی اقدام به سقط جنین کنند، خبر داد.

 طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

رییس سازمان غذا و دارو که معاون وزیر بهداشت است، اعلام کرد که مهم‌ترین مشکل تامین دارو متوجه کمبود نقدینگی صنعت است چنانکه هم‌اکنون، صنعت دارو با طلب 200 هزار میلیارد تومانی از دولت و مراکز درمانی و بخش خصوصی مواجه است که البته بدهی 140 هزار میلیارد تومانی مراکز درمانی و بخش خصوصی به صنعت دارو، متوجه بد عهدی سازمان‌های بیمه‌گر در تسویه به موقع با مراکز طرف قرارداد است. 

 آنفلوآنزای H1N1 چگونه می‌تواند به ذات‌الریه تبدیل شود؟

آنفلوآنزای H1N1 چگونه می‌تواند به ذات‌الریه تبدیل شود؟

آنفلوآنزای H1N1 اغلب به‌عنوان یک نوع شدید از آنفلوآنزا در نظر گرفته می‌شود که قرار است طی چند روز برطرف شود. برای بیشتر افراد سالم، این تصور تا حد زیادی درست است. با این حال، پزشکان هشدار می‌دهند که H1N1 گاهی می‌تواند عوارض جدی، از جمله ذات‌الریه ایجاد کند.