قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۹ ساعت قبل

یک دلیل مهم برای تن ندادن به ازدواج

وقتی صحبت از کاهش ازدواج و افزایش سن تشکیل خانواده می‌شود، معمولا نخستین پاسخ، مشکلات اقتصادی است؛ از گرانی مسکن و هزینه‌های شروع زندگی گرفته تا اشتغال و تسهیلات ازدواج. اما یافته‌های پیمایش ملی «نگرش به ازدواج در میان افراد مجرد» که در ۳۱ استان کشور انجام شده، نشان می‌دهد ماجرا کمی پیچیده‌تر از این حرف‌هاست.
 یک دلیل مهم برای تن ندادن به ازدواج

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، نتایج یک پیمایش ملی درباره «نگرش به ازدواج در میان افراد مجرد» که در اختیار روزنامه همشهری قرار گرفته است نشان می‌دهد که برخلاف تصور رایج، مسئله ازدواج فقط از جنس اقتصاد نیست؛ بخش مهمی از مجردها هنوز ازدواج را مرحله‌ای مهم از زندگی می‌دانند، اما برای ورود به زندگی مشترک به‌دنبال انتخاب درست، رابطه باکیفیت و اطمینان از آینده هستند. وقتی صحبت از کاهش ازدواج و افزایش سن تشکیل خانواده می‌شود، معمولا نخستین پاسخ، مشکلات اقتصادی است؛ از گرانی مسکن و هزینه‌های شروع زندگی گرفته تا اشتغال و تسهیلات ازدواج. اما یافته‌های پیمایش ملی «نگرش به ازدواج در میان افراد مجرد» که در ۳۱ استان کشور انجام شده، نشان می‌دهد ماجرا کمی پیچیده‌تر از این حرف‌هاست. این پیمایش با هدف بررسی نگرش زنان بالای ۲۰ سال و مردان بالای ۲۵ سال نسبت به ازدواج، موانع آن و شروطی که افراد برای ورود به زندگی مشترک درنظر دارند، انجام شده است.

اول؛ پیدا کردن آدم مناسب


شاید مهم‌ترین یافته این پیمایش همین باشد؛ برخلاف تصور رایجی که مشکلات مالی را مهم‌ترین دلیل تجرد می‌داند، پاسخگویان در صدر فهرست شروط خود «یافتن فرد مورد نظر» را قرار داده‌اند. در پاسخ به این سؤال که «کدام یک از عوامل زیر مهیا باشد، حتما ازدواج خواهید کرد؟»، ۲۷.۸درصد، یافتن فرد مورد نظر را انتخاب کرده‌اند.

پس از آن، توانایی تأمین هزینه‌های مقدماتی ازدواج با ۱۶.۳درصد، شغل با ۱۴.۲درصد و مسکن با ۱۰.۳درصد قرار گرفته‌اند. امکان دریافت وام ازدواج نیز تنها برای ۶.۱درصد پاسخگویان شرط اصلی بوده است. این اعداد یک پیام مشخص دارند: حتی اگر بخشی از موانع اقتصادی برطرف شود، لزوما به این معنا نیست که فرد بلافاصله تصمیم به ازدواج می‌گیرد. برای نزدیک به ۲۸درصد پاسخگویان، مسئله قبل از خانه و شغل و وام، پیدا کردن فردی است که بتوانند او را به‌عنوان شریک زندگی خود بپذیرند.


اصل و شرح
زنان بیشتر دنبال انتخاب مناسبند


این موضوع در میان زنان و مردان نیز تفاوت قابل توجهی دارد. ۳۳.۶درصد زنان گفته‌اند «یافتن فرد مورد نظر» مهم‌ترین شرط آنها برای ازدواج است؛ این رقم در میان مردان ۲۲.۳درصد است. در مقابل، مردان بیش از زنان …





 طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

رییس سازمان غذا و دارو که معاون وزیر بهداشت است، اعلام کرد که مهم‌ترین مشکل تامین دارو متوجه کمبود نقدینگی صنعت است چنانکه هم‌اکنون، صنعت دارو با طلب 200 هزار میلیارد تومانی از دولت و مراکز درمانی و بخش خصوصی مواجه است که البته بدهی 140 هزار میلیارد تومانی مراکز درمانی و بخش خصوصی به صنعت دارو، متوجه بد عهدی سازمان‌های بیمه‌گر در تسویه به موقع با مراکز طرف قرارداد است. 

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت در رشت، داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان معرفی شد؛ همزمان مدیرعامل این شرکت با هشدار نسبت به کمبود سرمایه‌گذاری، محدودیت اعتبارات و قیمت‌گذاری دستوری، تأکید کرد که ادامه این روند می‌تواند به کاهش تولید و تشدید کمبود دارو در کشور منجر شود.

 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از برخورد سختگیرانه با مراکز و افرادی که خارج از چارچوب‌های قانونی اقدام به سقط جنین کنند، خبر داد.