قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۵ ساعت قبل

آغاز بارش‌های سراسری پاییزی از هفته دوم مهرماه

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، گرما تا روزهای آغازین مهرماه در نقاط مختلف کشور تداوم دارد و از هفته دوم این ماه بارش‌های سراسری پاییزی آغاز می‌شود.
 آغاز بارش‌های سراسری پاییزی از هفته دوم مهرماه

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، بر اساس داده‌ها سازمان هواشناسی از ۹ تا ۱۵ شهریورماه، کاهش موقت دما در نیمه شمالی کشور رخ می‌دهد. در شمال‌ غرب، سواحل خزر و دامنه‌های البرز، دمای هوا یک تا ۳ درجه سلسیوس کمتر از نرمال خواهد بود، در حالی که در سایر مناطق دما در محدوده نرمال قرار می‌گیرد.

بر اساس این گزارش، طی از ۱۶ تا ۲۲ شهریورماه، گرما بار دیگر به شرق و جنوب‌شرق کشور بازمی‌گردد و دمای هوا در جنوب‌شرق و بخش‌هایی از مرکز حدود یک تا ۳ درجه سلسیوس فراتر از نرمال خواهد بود.

وضعیت بارش نیز در اواخر این هفته در دامنه‌های شمالی البرز، بیش از نرمال و در سایر مناطق عمدتاً نرمال یا کمتر از نرمال پیش‌بینی شده است.

از ۲۳ تا ۲۹ شهریورماه، تمرکز گرما در نیمه غربی کشور خواهد بود و دمای هوا در نیمه غربی و جنوب کشور حدود یک تا ۲ درجه سلسیوس بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

از ۳۰ شهریور تا ۵ مهرماه، تداوم گرمای نسبی در غرب کشور مورد انتظار است و دمای هوا در نیمه غربی و جنوب همچنان حدود یک تا ۳ درجه سلسیوس بیش از نرمال خواهد بود.

از ۶ تا ۱۲ مهرماه، بارش‌های سراسری مهرماه آغاز می‌شود و میانگین بارش به‌ویژه در شمال‌ غرب، غرب و زاگرس شمالی کشور بیش از نرمال خواهد بود.

دمای هوا طی این مدت در شمال غرب و سواحل غربی دریای خزر یک تا ۳ درجه سلسیوس بیشتر از حد نرمال و در سایر مناطق حدود یک درجه سلسیوس بیش از نرمال خواهد بود.

احد وظیفه، رئیس مرکز …



 این داروها بیشتر در معرض کمبود است
۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

این داروها بیشتر در معرض کمبود است

 اختلال در مسیرهای واردات دارو و دشوار شدن دسترسی به مواد اولیه، زنگ هشدار را برای صنعت دارویی به صدا درآورده است.

 اختلال حمل‌ونقل و انتقال پول، عامل بسیاری از کمبودهای دارویی است
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

اختلال حمل‌ونقل و انتقال پول، عامل بسیاری از کمبودهای دارویی است

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اختلال در مسیرهای واردات و مشکلات انتقال پول گفت بسیاری از کمبودهای اخیر دارویی ناشی از دشواری تأمین و حمل مواد اولیه است. به گفته مهدی پیرصالحی، تغییر مسیر واردات از حمل‌ونقل دریایی به مسیرهای غیرمستقیم و هوایی، هزینه تأمین دارو را افزایش داده و بر قیمت تمام‌شده آن اثر گذاشته است.

 چرا دارو کم شد؟
۶ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

چرا دارو کم شد؟

دارو یک کالای استراتژیک است و دولت به همین دلیل در قیمت‌گذاری، تخصیص ارز و تعیین حاشیه سود بازیگران مختلف، مداخله می‌کند. اما وقتی قیمت یک کالا به شکل دستوری تعیین می‌شود، مکانیسم طبیعی عرضه و تقاضا دچار اختلال می‌شود.

 رئیسی: ۲۷ سال است یک مورد فلج اطفال هم در ایران نداشته‌ایم
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

رئیسی: ۲۷ سال است یک مورد فلج اطفال هم در ایران نداشته‌ایم

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت:27 سال است در ایران یک نفر مبتلا به فلج اطفال نیز نداشتیم، در حالی که در همسایگی ما کشوری هست که بیشترین آمار جهانی را دارد.

 تقویت شبکه آزمایشگاهی کشور با راه‌اندازی ۴۳ روش آزمون جدید
۴ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

تقویت شبکه آزمایشگاهی کشور با راه‌اندازی ۴۳ روش آزمون جدید

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: در یک سال گذشته بیش از ۲۰۷ هزار نمونه در شبکه آزمایشگاهی کشور بررسی و ۴۳ روش آزمون جدید راه‌اندازی شده است.

 پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی
۳ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی

سازمان تأمین اجتماعی در ادامه فرایند تسویه مطالبات مراکز درمانی، سه هزار و هفتصد میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت کرد.



مهار اضطراب و نشخوار فکری شبانه با تکنیک‌های شناختی - رفتاری
خبرگزاری مهر

مهار اضطراب و نشخوار فکری شبانه با تکنیک‌های شناختی - رفتاری

یک‌روانشناس بالینی گفت: تفکیک تختخواب از اتاق فکر، دوری از تلفن همراه پیش از خواب و تکنیک پارک‌کردن افکار، از مهم‌ترین راهکارهای مهار بی‌خوابی و بهبود سلامت روان به شمار می‌رود.
خبرگزاری مهر

آیا خوردن شیر در هوای آلوده مفید است+فیلم

کدام عادت‌های روزانه می‌توانند خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش دهند؟
خبرگزاری ایسنا

کدام عادت‌های روزانه می‌توانند خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش دهند؟

بیماری پارکینسون، اختلال مغزی است که به‌مرور زمان تشدید می‌شود. این بیماری بیشتر با لرزش، کند شدن حرکات، سفتی عضلات و مشکلات تعادل شناخته می‌شود اما می‌تواند خواب، خلق‌وخوی، حافظه، گوارش و حس بویایی را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
آن‌هایی که برای «صف» تصمیم می‌گیرند صف را دیده‌اند؟
سایت فرارو

آن‌هایی که برای «صف» تصمیم می‌گیرند صف را دیده‌اند؟

اول شهریورماه، روز پزشک است، باز هم پیام‌های تبریک منتشر می‌شود. از ایثار پزشکان می‌گویند، از شب‌های بی‌خوابی، از مسئولیت سنگین، از ابن‌سینا. اما شاید امسال، پیش از تبریک، باید یک سؤال ساده پرسید: چرا بخشی از جامعه پزشکی ناامید است؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ عادتی ساده که از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ سیر تحول یک «فن» به یک «علم حیات‌بخش»