قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۱

پسماند بحران تازه دریاچه ارومیه

یکی از مشکلات ساحل دریاچه ارومیه در محدوده پل میانگذر شهید کلانتری، کمبود سطل‌های زباله و امکانات جمع‌آوری پسماند است.
 پسماند بحران تازه دریاچه ارومیه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، یک کنشگر محیط‌زیست اهل ارومیه گفت: یکی از مشکلات ساحل دریاچه ارومیه در محدوده پل میانگذر شهید کلانتری، کمبود سطل‌های زباله و امکانات جمع‌آوری پسماند است.

در سال‌های گذشته در بخش‌هایی از این محدوده حتی سطل زباله کافی وجود نداشت و فقط یک سطل در اطراف محوطه کشتی آرتمیا تعبیه شده بود. با پیگیری فعالان محیط‌زیست و انتشار تصاویر، تعداد سطل‌ها در مقطعی افزایش یافت اما همچنان امکانات موجود با حجم حضور گردشگران تناسب ندارد.

محسن قاصد  با اشاره به وضعیت برخی نقاط اطراف دریاچه تصریح کرد: وقتی یک محدوده ساماندهی نشده باشد و پسماندها به‌موقع جمع‌آوری نشوند، ممکن است این تصور ایجاد شود که منطقه به حال خود رها شده و همین موضوع می‌تواند رها کردن زباله در طبیعت را عادی جلوه دهد. این فعال محیط‌زیست با اشاره به اینکه جمع‌آوری زباله‌های اطراف دریاچه پیش از این در دستور کار مدیریت استان قرار گرفته بود، گفت: استانداری آذربایجان غربی شهرداری را مکلف کرده بود هفته‌ای یک‌بار برای جمع‌آوری پسماندهای منطقه اقدام کند اما همین برنامه نیز به شکل منظم اجرا نشد. …




 اخبار جدید

 نگرانی درباره شیوع کرونا
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

نگرانی درباره شیوع کرونا

دکتر قباد مرادی، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،  با اشاره به روند بیماری‌های تنفسی در کشور می‌گوید: «اگرچه موارد کووید-19 در چند هفته گذشته روند افزایشی داشته است، به نظر می‌رسد این روند اکنون به ثبات رسیده و در حال حاضر شواهدی از شکل‌گیری یک موج شدید و خارج از کنترل وجود ندارد.»

 جایگاه ایران در تولیدات دارویی
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

جایگاه ایران در تولیدات دارویی

ایران پس از چین و هند، سومین کشور دنیا از نظر پوشش نیاز داخلی و تنوع اقلام تولیدی در مواد اولیه دارویی است، ظرفیتی که طی سال‌ها توانسته تاب‌آوری نظام سلامت را در مقابل تحریم‌ها و محدودیت‌های بین‌المللی حفظ کند.

 مرز تبلیغات «کالاهای سلامت‌محور» و «خدمات سلامت» باید در مقررات روشن شود
۲۷ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

مرز تبلیغات «کالاهای سلامت‌محور» و «خدمات سلامت» باید در مقررات روشن شود

سرپرست دفتر حقوقی سازمان غذا و دارو با تشریح ابعاد حقوقی مقررات تبلیغات در حوزه سلامت گفت: در تفسیر این مقررات، ابتدا باید میان «کالاهای سلامت‌محور» و «خدمات سلامت» تفکیک قائل شد زیرا این دو عنوان از نظر حقوقی یکسان نیستند و می‌توانند تابع احکام خاص خود باشند.

 شرایط سخت تامین دارو، تجهیزات و شیرخشک / «تیتک» سامانه‌ای بی‌نظیر در شفافیت زنجیره تامین
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

شرایط سخت تامین دارو، تجهیزات و شیرخشک / «تیتک» سامانه‌ای بی‌نظیر در شفافیت زنجیره تامین

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به شرایط سخت تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیرخشک، گفت: سامانه تی‌تک یکی از مهم‌ترین نقاط قوت سازمان غذا و دارو است که نمونه مشابه آن در سطح کشور وجود ندارد و در کمتر سازمان و نهادی چنین سطحی از شفافیت ایجاد شده است.

 اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۷ هزار ماموریت انجام داد
۵۹ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

اورژانس تهران در هفته گذشته ۲۷ هزار ماموریت انجام داد

رئیس اورژانس استان تهران، از ثبت ۲۶ هزار و ۹۷۶ ماموریت اورژانس در هفته گذشته خبر داد.

 نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

نسخه‌های پرهزینه و سهم ۵۰ درصدی پرداخت از جیب مردم / ضرورت هماهنگی بیمه‌ها و وزارت بهداشت

وزیر اسبق وزارت بهداشت با هشدار درباره روند فعلی هزینه‌های درمانی و با اشاره به سهم بیش از ۵۰ درصدی مردم در پرداخت هزینه ها، تاکید کرد که هزینه برخی داروها از جمله مکملها و همچنین هزینه‌های پاراکلینیک، باعث ایجاد نسخه‌های پرهزینه شده که می‌تواند منجر به افزایش نرخ انصراف از درمان در جامعه شود؛ موضوعی که نیازمند تغییر در روند تجویز و هماهنگی میان بیمه‌ها و وزارت بهداشت است.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026