قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

رشد مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو، از افزایش مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه ای خبر داد.
 رشد مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایفدانا، شهرام شعیبی گفت: تعداد مجوزهای صادراتی در حوزه مکمل‌ها از حدود ۴۰ مورد در سال ۱۴۰۳ به حدود ۱۰۰ مورد در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته و ارزش صادرات نیز از حدود ۲.۵ میلیون دلار به حدود ۲.۸ میلیون دلار رسیده است.

وی افزود: این آمار نشان می‌دهد در حوزه مکمل‌ها، هم تعداد مجوزهای صادراتی افزایش یافته و هم ارزش صادرات با رشد همراه بوده است؛ هرچند میزان رشد ارزش صادرات متناسب با افزایش تعداد مجوزها نبوده است.

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو در ادامه به وضعیت مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای مشمول طرح پستی اشاره کرد و گفت: میزان مصرف این محصولات از حدود ۶۱۰ هزار عدد در سال ۱۴۰۳ به حدود ۷۱۰ هزار عدد در سال ۱۴۰۴ افزایش یافته است.

شعیبی تصریح کرد: افزایش مصرف ثبت‌شده این فرآورده‌های ویژه، ضرورت تقویت برنامه‌ریزی برای تأمین پایدار و هدفمند شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای را بیش از پیش نشان می‌دهد.

وی با اشاره به اجرای کامل طرح توزیع متمرکز این محصولات از طریق شبکه پخش و پست و با استفاده از سامانه «حامی» افزود: طی سه سال اخیر، بیش از ۳۵ هزار نسخه الکترونیک حاوی شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای ثبت شده است.

به گفته شعیبی، توسعه زیرساخت‌های الکترونیک در این حوزه، امکان مدیریت، رصد و پایش هدفمندتر فرآورده‌های ویژه را فراهم کرده و به بهبود فرآیند توزیع و دسترسی گروه‌های مشمول کمک می‌کند.

وی همچنین از روند افزایشی صدور یا افزایش خط پروانه تأسیس در این حوزه خبر داد و گفت: تعداد این موارد از حدود ۴۰ مورد در سال ۱۴۰۲ به حدود ۷۰ مورد در سال ۱۴۰۳ و بیش از ۱۰۰ مورد در سال ۱۴۰۴ رسیده است؛ روندی که بیانگر توسعه ظرفیت‌های تولیدی و افزایش فعالیت‌های صنعتی در حوزه فرآورده‌های طبیعی، مکمل و شیرخشک است.





 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است
۱۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند
۱۶ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از برخورد سختگیرانه با مراکز و افرادی که خارج از چارچوب‌های قانونی اقدام به سقط جنین کنند، خبر داد.

 طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت
۱۵ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

رییس سازمان غذا و دارو که معاون وزیر بهداشت است، اعلام کرد که مهم‌ترین مشکل تامین دارو متوجه کمبود نقدینگی صنعت است چنانکه هم‌اکنون، صنعت دارو با طلب 200 هزار میلیارد تومانی از دولت و مراکز درمانی و بخش خصوصی مواجه است که البته بدهی 140 هزار میلیارد تومانی مراکز درمانی و بخش خصوصی به صنعت دارو، متوجه بد عهدی سازمان‌های بیمه‌گر در تسویه به موقع با مراکز طرف قرارداد است. 

 ۵ علامت مهم سکته مغزی
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود
۱۶ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت در رشت، داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان معرفی شد؛ همزمان مدیرعامل این شرکت با هشدار نسبت به کمبود سرمایه‌گذاری، محدودیت اعتبارات و قیمت‌گذاری دستوری، تأکید کرد که ادامه این روند می‌تواند به کاهش تولید و تشدید کمبود دارو در کشور منجر شود.