قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

پیرصالحی: جامعه به رسانه مطالبه گر و آزاد نیاز دارد

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به رسانه‌ای نیاز دارد که مطالبه‌گر باشد، اما انصاف را کنار نگذارد و آزاد باشد.
 پیرصالحی: جامعه به رسانه مطالبه گر و آزاد نیاز دارد

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایفدانا، مهدی پیرصالحی، در پیامی به مناسبت ۱۷ مرداد روز خبرنگار، با اشاره به جایگاه رسانه در جهان امروز، گفت: خبرنگاری، روایت حقیقت در زمانه‌ای است که مرز میان واقعیت و روایت بیش از هر زمان دیگری اهمیت یافته است و رسالت خبرنگار تنها انتقال خبر نیست، بلکه پاسداری از حقیقت، تقویت آگاهی عمومی و صیانت از اعتماد جامعه است.

وی افزود: جنگ‌های اخیر و به‌ویژه تقابل نظامی ایران و آمریکا نشان داد که میدان نبرد امروز تنها در آسمان و زمین تعریف نمی‌شود و در کنار موشک‌ها، پهپادها و تجهیزات نظامی، قدرت دیگری نیز در شکل‌دهی به تحولات نقش‌آفرینی می‌کند که همان قدرت روایت و رسانه است.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: در این شرایط بیش از پیش مشخص شد که قدرت قلم در کنار قدرت موشک قرار گرفته است؛ همان‌گونه که تجهیزات دفاعی در میدان نظامی نقش‌آفرینی می‌کنند، رسانه‌ها نیز در میدان افکار عمومی، ادراک جامعه و شکل‌دهی به روایت رویدادها اثرگذار هستند و یک خبر، تصویر یا روایت می‌تواند مرزهای جغرافیایی را درنوردد و بر برداشت میلیون‌ها انسان از یک رویداد تأثیر بگذارد.

پیرصالحی با تأکید بر اهمیت خبرنگاری حرفه‌ای در شرایط بحران تصریح کرد: خبرنگار در چنین شرایطی باید میان واقعیت و شایعه تمایز قائل شود، پیش از انتشار اطلاعات به سراغ منابع معتبر برود و با پرهیز از هیجان‌سازی و روایت‌های تحریف‌شده، حقیقت را به افکار عمومی منتقل کند. از این منظر، خبرنگاری حرفه‌ای یکی از عناصر مهم تاب‌آوری اجتماعی و تقویت سرمایه اجتماعی است.

وی با اشاره به اهمیت ویژه رسانه در حوزه سلامت اظهار کرد: در حوزه سلامت، دارو و غذا، یک خبر نادرست تنها یک خطای رسانه‌ای نیست و می‌تواند نگرانی عمومی ایجاد کرده و بر رفتار و تصمیم‌های سلامت مردم اثر بگذارد؛ از این رو، خبرنگاران حوزه سلامت علاوه بر مسئولیت اطلاع‌رسانی، در حفظ اعتماد عمومی، ارتقای سواد سلامت و صیانت از سلامت جامعه نیز نقش مهمی بر عهده دارند.

رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: جامعه امروز بیش از هر زمان دیگری به رسانه‌ای نیاز دارد که دقیق باشد، اما از سرعت غافل نشود؛ مطالبه‌گر باشد، اما انصاف را کنار نگذارد؛ آزاد باشد، اما مسئولیت‌پذیری را فراموش نکند و حقیقت را قربانی …




 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت در رشت، داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان معرفی شد؛ همزمان مدیرعامل این شرکت با هشدار نسبت به کمبود سرمایه‌گذاری، محدودیت اعتبارات و قیمت‌گذاری دستوری، تأکید کرد که ادامه این روند می‌تواند به کاهش تولید و تشدید کمبود دارو در کشور منجر شود.

 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از برخورد سختگیرانه با مراکز و افرادی که خارج از چارچوب‌های قانونی اقدام به سقط جنین کنند، خبر داد.

 طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

رییس سازمان غذا و دارو که معاون وزیر بهداشت است، اعلام کرد که مهم‌ترین مشکل تامین دارو متوجه کمبود نقدینگی صنعت است چنانکه هم‌اکنون، صنعت دارو با طلب 200 هزار میلیارد تومانی از دولت و مراکز درمانی و بخش خصوصی مواجه است که البته بدهی 140 هزار میلیارد تومانی مراکز درمانی و بخش خصوصی به صنعت دارو، متوجه بد عهدی سازمان‌های بیمه‌گر در تسویه به موقع با مراکز طرف قرارداد است. 

 آنفلوآنزای H1N1 چگونه می‌تواند به ذات‌الریه تبدیل شود؟

آنفلوآنزای H1N1 چگونه می‌تواند به ذات‌الریه تبدیل شود؟

آنفلوآنزای H1N1 اغلب به‌عنوان یک نوع شدید از آنفلوآنزا در نظر گرفته می‌شود که قرار است طی چند روز برطرف شود. برای بیشتر افراد سالم، این تصور تا حد زیادی درست است. با این حال، پزشکان هشدار می‌دهند که H1N1 گاهی می‌تواند عوارض جدی، از جمله ذات‌الریه ایجاد کند.