قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

برخورد با قولنج شکن‌های اینستاگرامی

از قولنج‌شکن‌های فضای مجازی که بدون صلاحیت درمان می‌کنند تا گلایه پزشکان از تأخیرهای طولانی بیمه‌ها و استمرار پدیده زیرمیزی، هر کدام بخشی از واقعیتی است که این روزها بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
 برخورد با قولنج شکن‌های اینستاگرامی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم، از قولنج‌شکن‌های فضای مجازی که بدون صلاحیت درمان می‌کنند تا گلایه پزشکان از تأخیرهای طولانی بیمه‌ها و استمرار پدیده زیرمیزی، هر کدام بخشی از واقعیتی است که این روزها بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.در گفت‌وگوی پیش ‌رو با دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مباحثی مانند ‌لزوم برخورد با مداخله‌گران غیرمجاز، ‌ریشه‌های پدیده زیرمیزی، نقش بیمه‌ها، مسئولیت نهادهای نظارتی و الزامات اصلاح نظام سلامت پرداخته است. 

این روزها در فضای مجازی سلامت شهروندان بیش از گذشته به بازی گرفته می‌شود. سازمان نظام پزشکی برای مقابله با مداخلات غیرمجاز در امور پزشکی چه اقداماتی انجام داده است؟ 

جلسات متعددی با دستگاه‌های مسئول در این زمینه برگزار شده و مهم‌ترین راهکار، آگاهی‌بخشی به مردم است. مردم باید بدانند برای دریافت خدمات درمانی تنها به افراد دارای مجوز مراجعه کنند. سامانه جست‌وجوی اعضای سازمان نظام پزشکی در اختیار عموم قرار دارد و ‌آنها می‌توانند با جست‌وجوی نام یا شماره نظام پزشکی، از صلاحیت پزشک اطمینان حاصل کنند. اگر مشخصات فردی در این سامانه ثبت نشده باشد، به هیچ عنوان مجاز به ارائه خدمات درمانی نیست. 

اخیرا پرونده فردی مشهور به «قولنج‌شکن اینستاگرامی» نیز مطرح شده. آخرین وضعیت این پرونده چیست؟ 

‌پرونده این شخص حدود دو تا سه ماه پیش به‌دلیل فعالیت غیرمجاز، مداخله در امر طبابت و انجام اقدامات درمانی خطرناک تشکیل شد و اکنون در حال رسیدگی است. این فرد احضار شده و سازمان نظام پزشکی نیز شکایت خود را ثبت کرده و تا حصول نتیجه موضوع را پیگیری می‌کند. گزارش‌هایی از آسیب‌های گردن و شبکه بازویی در برخی مراجعه‌کنندگان وجود دارد و همین موضوع ضرورت برخورد قانونی با این پرونده را دوچندان کرده است. برای رسیدگی به چنین پرونده‌هایی نیز وجود شاکی خصوصی الزامی نیست و سازمان نظام پزشکی می‌تواند به‌عنوان مدعی موضوع را پیگیری کند. 

چرا فعالیت مداخله‌گران غیرمجاز در سال‌های اخیر افزایش یافته است؟ 

یکی از مهم‌ترین دلایل، ضعف قوانین گذشته بود. در مقطعی با کاهش جرایم و حذف مجازات حبس، جریمه‌ها به مبالغ اندکی کاهش یافت و همین مسأله موجب گسترش فعالیت مداخله‌گران …





 تجلیل رئیس‌جمهور از ۱۲ نام‌آور جامعه پزشکی ایران
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

تجلیل رئیس‌جمهور از ۱۲ نام‌آور جامعه پزشکی ایران

در آستانه فرارسیدن روز پزشک، مسعود پزشکیان با اهدای لوح تقدیر، از خدمات علمی و تلاش‌های ۱۲ تن از پزشکان برجسته کشور در مسیر اعتلای نظام سلامت و درمان بیماران قدردانی کرد.

 هشدار برای فروش مجازی دارو
۷ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

هشدار برای فروش مجازی دارو

«ناصرخسروی مجازی»؛ اصطلاحی که رئیس سازمان نظام پزشکی برای توصیف وضعیت فروش دارو در فضای مجازی به‌کار برد و نسبت به ادامه فعالیت بی‌ضابطه سکوهای دیجیتال عرضه دارو هشدار داد.

 راز جدیدی از بیماری آلزایمر در خون کشف شد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

راز جدیدی از بیماری آلزایمر در خون کشف شد

تغییرات صدها پروتئین در خون ممکن است سرنخ‌های جدیدی درباره چگونگی بروز مشکلات حافظه و تفکر مرتبط با بیماری آلزایمر ارائه دهد؛ یافته‌های جدید نشان می‌دهد آلزایمر ممکن است فراتر از تغییراتی باشد که تنها در مغز رخ می‌دهند.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۴۱ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.