قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

بیمه رایگان 2‌میلیون و 200 هزار نفر شهروند تهرانی

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران، با تأکید بر اهمیت تحقق عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی خانوارها  می‎گوید: «براساس توسعه پوشش همگانی بیمه پایه سلامت در چارچوب قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه دولت و برای تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات درمانی، مشمولان دهک‌های درآمدی اول تا پنجم بدون پرداخت حق بیمه، رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند. این افراد بدون نیاز به مراجعه حضوری به مدت یک سال طبق مصوبات هیأت وزیران مشمول بیمه سلامت قرار می‌گیرند و فرآیند برقراری بیمه این افراد به‌شکل خودکار انجام می‌شود.»
 بیمه رایگان 2‌میلیون و 200 هزار نفر شهروند تهرانی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایران، «بیمار به‌جز رنج بیماری نباید درد دیگری داشته باشد.» جمله‌ای که آقای شهیدمان بارها بر آن تأکید داشتند و همین امر سبب تقویت بیمه‌ها برای تحت پوشش قرار دادن شهروندان شد، به‌طوری که در بیمه سلامت، دهک‎های 1 تا 5 جامعه به شکل کاملاً رایگان بیمه شدند و دولت برای دیگر دهک‌ها هم تخفیف‌هایی در نظر گرفت تا هیچ شهروندی بدون پوشش بیمه‎ای نباشد. در این میان، از بیش از 5 میلیون بیمه شده تهرانی، 2‌میلیون و 200 هزار نفر به طور رایگان تحت پوشش قرار دارند. به گفته مسئولان بیمه سلامت استان تهران، بیماران نشان‌دار شده در صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج از دهک اول تا دهم، از پرداخت حق بیمه معاف بوده و رایگان خدمات را دریافت می‌کنند.


محمد غلام‌نژاد، مدیرکل بیمه سلامت استان تهران، با تأکید بر اهمیت تحقق عدالت در دسترسی به خدمات سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی خانوارها  می‎گوید: «براساس توسعه پوشش همگانی بیمه پایه سلامت در چارچوب قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه دولت و برای تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات درمانی، مشمولان دهک‌های درآمدی اول تا پنجم بدون پرداخت حق بیمه، رایگان تحت پوشش قرار می‌گیرند. این افراد بدون نیاز به مراجعه حضوری به مدت یک سال طبق مصوبات هیأت وزیران مشمول بیمه سلامت قرار می‌گیرند و فرآیند برقراری بیمه این افراد به‌شکل خودکار انجام می‌شود.»


او با اشاره به اینکه به طور کلی در استان تهران حدود پنج میلیون و 100 هزار نفر بیمه شده داریم، می‎گوید: «3 میلیون و 850 هزار نفر بیمه سلامت همگانی ایرانیان هستند که دو میلیون و 200 هزارنفر در دهک‎های یک تا پنج درآمدی قرار دارند و حق بیمه آنها رایگان محاسبه می‎شود. در این بین، حدود یک میلیون و 650 هزار نفر هم در دهک‎های درآمدی 6 تا 10 هستند و براساس آزمون وسع شامل تخفیف‎هایی در پرداخت حق بیمه می‎شوند. با این اقدام، فشار کمتری به افرادی که وسع مالی کمتری دارند می‎آید و می‎توانند از خدمات درمانی بیمه سلامت بهره‎مند شوند.»

تخفیف ویژه برای بیمه شده‎های روستایی


مدیرکل بیمه سلامت استان تهران با اشاره به اینکه جمعیت بیمه روستایی اطراف تهران حدود 237 هزارو 651 نفر می‎شود، توضیح می‎دهد: «از این تعداد 111 هزارو 933نفردر …





 صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت در رشت، داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان معرفی شد؛ همزمان مدیرعامل این شرکت با هشدار نسبت به کمبود سرمایه‌گذاری، محدودیت اعتبارات و قیمت‌گذاری دستوری، تأکید کرد که ادامه این روند می‌تواند به کاهش تولید و تشدید کمبود دارو در کشور منجر شود.

 سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت: ابولا در کنگو از کنترل خارج شده است

سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که شیوع ابولا در جمهوری دموکراتیک کنگو خارج از کنترل است و این کشور بیش از ۵۰۰۰ مورد تایید شده و ۲۳۷۸ مورد مرگ را گزارش کرده است.

 ۵ علامت مهم سکته مغزی

۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

تشریح مجازات مراکزی که سقط غیرقانونی انجام می دهند

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از برخورد سختگیرانه با مراکز و افرادی که خارج از چارچوب‌های قانونی اقدام به سقط جنین کنند، خبر داد.

 طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

طلب 200 هزار میلیارد تومانی صنعت دارو از دولت

رییس سازمان غذا و دارو که معاون وزیر بهداشت است، اعلام کرد که مهم‌ترین مشکل تامین دارو متوجه کمبود نقدینگی صنعت است چنانکه هم‌اکنون، صنعت دارو با طلب 200 هزار میلیارد تومانی از دولت و مراکز درمانی و بخش خصوصی مواجه است که البته بدهی 140 هزار میلیارد تومانی مراکز درمانی و بخش خصوصی به صنعت دارو، متوجه بد عهدی سازمان‌های بیمه‌گر در تسویه به موقع با مراکز طرف قرارداد است.