
قيمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهاني، در واكنش به رايزنيهاي ميان ايران و عمان براي ايجاد كريدور موقت مشترك در تنگه هرمز كه اميدها به رفع محدوديتهاي كشتيراني و اختلالات عرضه را برانگيخت، بيش از ۲ دلار در هر بشكه كاهش يافت.
به گزارش ايسنا، قيمت نفت خام برنت با ۲ دلار و ۳۰ سنت يا ۲.۶درصد كاهش، به ۸۶ دلار و ۲۸ سنت در هر بشكه رسيد و پيش از اين به پايينترين حد خود از ۱۳ اوت رسيده بود.
قيمت نفت خام وست تگزاس اينترمديت امريكا نيز با ۲ دلار و ۸ سنت يا ۲.۵۳درصد كاهش، به ۸۰ دلار و ۲۹ سنت در هر بشكه رسيد و پيش از اين به پايينترين حد خود از ۱۰ اوت رسيده بود.ميتسورو مورايشي، تحليلگر شركت «فوجيتومي سكيوريتيز» گفت: «بازار همچنان به تحولات پيرامون دريانوردي در تنگه هرمز واكنش نشان ميدهد و اميد به پيشرفت در مذاكرات ميان ايران و عمان باعث كاهش قيمت شده است.» او افزود: «با اين اوصاف، عدم اطمينان در مورد چشمانداز، خريدهاي ارزان را برانگيخته و ضررهاي بيشتر را محدود كرده است و احتمالا قيمتها فعلا در محدوده مشخصي باقي خواهند ماند.»
ايران و عمان …












