قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۲۴ ساعت قبل

تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله

دولت آمریکا روز پنجشنبه افراد و نهادهای مرتبط با چند کشور را تحریم کرد.
 تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله

وزارت خزانه‌داری دولت آمریکا امروز پنجشنبه تحریم‌های جدیدی علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه اعلام کرد.

سه نفر از افرادی که در این فهرست قرار گرفته‌اند مرتبط با ایران هستند. همه این افراد ترکیه‌ای هستند. 7 نفر هم در ارتباط با حزب‌الله در این فهرست قرار گرفته‌اند که تابعیت یک نفر از آنها ایرانی است.



۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

نرخ‌های‌ جدید حواله ارز در مرکز مبادله ایران

به گزارش تابناک به نقل از مرکز مبادله، مرکز مبادله ارز و طلای ایران امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، نرخ حواله ارزهای اصلی را اعلام کرد.

بر اساس آخرین نرخ‌های اعلام‌شده، هر دلار آمریکا ۱۵۶ هزار و ۷۳۷ ریال، یورو ۱۸۳ هزار و ۱۲۸ ریال، درهم امارات ۴۲ هزار و ۶۷۸ ریال، یوآن چین ۲۳ هزار و ۳۱۵ ریال و روبل روسیه یک هزار و ۸۹۰ ریال قیمت‌گذاری شده است.

این نرخ‌ها مبنای تعیین قیمت در سامانه حواله ارزی مرکز مبادله است و فعالان اقتصادی می‌توانند برای تأمین نیازهای مجاز ارزی خود از این سامانه استفاده کنند. 


۵ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

رشد 6 درصدی قیمت نفت در هفته ای که گذشت - تسنیم

اقتصادی

 به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از  رویترز؛  قیمت نفت خام در سایه افزایش تنش‌ها در خاورمیانه افزایش یافت، پس از آنکه  رئیس‌ متجاوز آمریکا ، شرکای تجاری ایران را به اعمال تحریم‌های اقتصادی تهدید کرد و این امر انتظارات برای کاهش عرضه در هفته‌های آینده را افزایش داد.

نفت خام برنت، شاخص بین‌المللی نفت خام، با 61 سنت (معادل 0٫65 درصد) افزایش، در سطح 94٫39 دلار در هر بشکه بسته شد. نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا نیز با 23 سنت (معادل 0٫26 درصد) افزایش، در سطح 87٫06 دلار در هر بشکه به کار خود پایان داد.

شاخص برنت در این هفته 6٫39 درصد و نفت سبک آمریکا  5٫66 درصد رشد داشته‌اند و هر دو در جلسه معاملاتی قبلی به بالاترین سطح خود از 24 ژوئیه دست یافتند.

با  افزایش حوادث مربوط به کشتیرانی و اقدامات تلافی‌جویانه در برابر تحریم‌های اقتصادی  و همچنین  در شرایطی که که ترافیک عبوری از تنگه هرمز همچنان بسیار پایین‌تر از سطح عادی است افزایش قیمت نفت می‌تواند تشدید شود؛ همچنین «فیل فلین»، تحلیلگر ارشد شرکت رایس فیوچرز گروپ گفت: راه‌های جایگزین و منابع عرضه در حالی یافت می‌شوند که  عرضه انرژی در تنگه هرمز همچنان تحت فشار است.

قیمت نفت به دلیل نگرانی‌ها در مورد ادامه محدودیت عرضه از سوی تولیدکنندگان عمده نفت مانند عربستان سعودی، عراق، امارات متحده عربی و کویت، افزایش یافته است همچنین توافق صلح قبلی بین ایالات متحده و ایران این هفته منقضی شد و هیچ یک از دو طرف تلاشی برای ازسرگیری مذاکرات انجام ندادند.

ادامه اختلال در عرضه

براساس داده‌های شرکت کپلر هفت کشتی تجاری روز پنجشنبه از تنگه هرمز عبور کردند که تنها نصف تعداد روز قبل بود؛پیش از آغاز حملات آمریکا و اسرائیل علیه  ایران در اواخر فوریه، تنگه هرمز حدود یک پنجم از عرضه جهانی نفت و گاز طبیعی مایع را مدیریت می‌کرد. با نزدیک شدن به شش‌مین ماه جنگ، اختلالات در جریان انرژی از این آبراه همچنان پابرجاست.

همچنین در  اروپا، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین، روز جمعه اعلام کرد که ارتش این کشور یک پالایشگاه نفت روسیه را در شهر «پرم» واقع در بیش از 1600 کیلومتری (1000 مایل) مرز اوکراین، در شب گذشته هدف قرار داده است؛‌با توجه به افزایش تنش‌ها در خاورمیانه و اروپا به نظر می‌رسد افزایش قیمت نفت همچنان تداوم داشته باشد.

انتهای پیام/  


۳۸ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

ادعای تازه ترامپ درباره گزینه نظامی علیه ایران

 او همچنین مدعی شد که ایرانی‌ها دیگر پول ندارند و به پلیس و ارتش حقوق نمی‌دهند. همچنین تورم در ایران به ۳۰۰ درصد رسیده است و آمریکا کنترل تنگه هرمز را در دست دارد.

ترامپ با مطرح کردن ادعای عجیب تورم ۳۰۰ درصدی در ایران، سعی دارد فضای روانی علیه اقتصاد کشور ایجاد کند؛ عددی که هیچ سنخیتی با واقعیت‌های اقتصادی ندارد و صرفاً مصرف داخلی برای کارزار انتخاباتی او دارد.

همچنین وی در پاسخ به پرسشی درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی و احتمال محدود شدن گزینه‌های نظامی واشنگتن، این برداشت را رد کرد و گفت: «نه، اصلاً. این‌طور نیست.»

او همچنین مدعی شد ایران تمایل زیادی به توافق دارد، اما هنوز برای انجام «توافق درست و مناسب» آماده نیست. «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

منبع: تسنیم




 مچ‌اندازی ارزی در امارات
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مچ‌اندازی ارزی در امارات

در روزهای اخیر، مهلت ۶۰ روزه ایران در تفاهم با آمریکا به پایان رسید. واشنگتن در واکنش، تحریم مهم‌ترین دروازه‌های تجاری و مالی ایران و در راس آنها دبی را در دستور کار قرار داد. این اقدام آمریکا، دو گزینه پیش‌ روی دبی قرار می‌دهد؛ نخست، پذیرش تحریم‌ها و از دست دادن بخشی از تجارت با ایران و دوم، تداوم تجارت و پذیرش چالش‌هایی که آمریکا ایجاد خواهد کرد. با این حال، گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با یکی از صرافان فعال در دبی نشان می‌دهد که با وجود افزایش ریسک‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت‌ها تاکنون ادامه داشته و مسدود کردن نقل و انتقال ارزی ایران با امارات با چالش‌های مهمی روبه‌رو است.

 مصداق شکست بازار
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصداق شکست بازار

کالای عمومی کالایی است که منافع آن معطوف به غیر است؛ این کالا غیرشفاف است و نمی‌توان کسی را از مصرف آن مستثنا کرد. این کالا همچنین رقابت‌پذیر نیست؛ ازاین‌رو منحنی‌های معمول عرضه و تقاضا برای آن قابل استفاده نیستند و هزینه تمام‌شده آن نیز بر اساس چارچوب‌های معمول هزینه تمام‌شده در اقتصاد خرد محاسبه نمی‌شود. تولید و تهیه کالای عمومی یک هزینه کلی دارد و پس از تولید، همگان می‌توانند از آن استفاده کنند و هزینه تولید نهایی آن به صفر نزدیک می‌شود. همین که کالای عمومی، مانند نظم عمومی، تولید و عرضه شد، همه مردم، خواه‌ناخواه، از آن استفاده می‌کنند.

 اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی
۱۲ ساعت قبل / سایت اسب بخار

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی

اتابک هم کاتب سند کیفیت خودرو شد؛ سیاهه‌ای تازه در دفتر ناکارآمدی | اسب بخار |

 احتمال خاموشی یا قطعی گاز در زمستان / در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟
۳۶ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

احتمال خاموشی یا قطعی گاز در زمستان / در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟

حمله به تاسیسات پارس جنوبی در حالی بخشی از ظرفیت تولید گاز کشور را از مدار خارج کرده که ایران پیش از این نیز با کسری روزانه حدود 400 میلیون مترمکعب گاز در پیک مصرف مواجه بود. حال با افزایش ناترازی، نگرانی‌ها بابت تشدید محدودیت‌ها در زمینه قطعی برق و گاز صنایع و شبکه خانگی جدی‌تر شده است.

 تلاطم بورس در مرز حساس
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاطم بورس در مرز حساس

بورس تهران پس از رشد 60درصدی از ابتدای سال، اکنون در آستانه ورود شاخص کل به کانال ۶‌میلیون واحدی با احتیاط بیشتری حرکت می‌کند. نزدیک شدن به این مرز روانی، از یک‌سو میل برخی معامله‌گران به شناسایی سود را افزایش داده و از سوی دیگر، بخشی از سرمایه‌گذاران همچنان به تداوم روند صعودی امیدوارند. همین وضعیت، بازار را در نقطه‌ای مردد قرار داده است. با وجود چهارمین هفته متوالی مثبت بورس، دو سناریو برای مسیر پیش‌روی بازار سهام مطرح است. در سناریوی نخست، عطش خریداران می‌تواند عرضه‌های ایجادشده در بازار را جذب کند و تداوم حضور ارزش معاملات در سطوح بالا نیز می‌تواند به عبور شاخص از مرز ۶‌میلیون واحد و رسیدن به ارتفاعات بالاتر منجر شود. اما در سناریوی دیگر، رشدهای اخیر زمینه شناسایی سود را فراهم می‌کند و کاهش قدرت تقاضا می‌تواند شاخص را وارد فصل جدیدی از نوسان و استراحت کند. کارشناسان معتقدند، واکنش بورس …

 تاوان جنگ؛ اشغال ایران چگونه به رکود و جهش تورم منجر شد؟ | جنگ جهانی دوم با سفره، شغل و کسب‌وکار ایرانیان چه کرد؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تاوان جنگ؛ اشغال ایران چگونه به رکود و جهش تورم منجر شد؟ | جنگ جهانی دوم با سفره، شغل و کسب‌وکار ایرانیان چه کرد؟

اقتصادنیوز: جنگ‌ها همواره فشار بر مردم را تشدید می‌کنند، تورم را افزایش می‌دهند و افراد بیشتری را به ورطه فقر می‌کشانند.