قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

شرایط جدید دریافت وام ۱ میلیاردی بانک دی با کارمزد ۴ درصد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، بانک دی با هدف ارائه خدمات بانکی و تسهیلاتی به جامعه ایثارگری، طرح «شاهد» را در نظر گرفته است؛ طرحی که خانواده‌های شهدا، جانبازان،...
 شرایط جدید دریافت وام ۱ میلیاردی بانک دی با کارمزد ۴ درصد

 

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، بانک دی با هدف ارائه خدمات بانکی و تسهیلاتی به جامعه ایثارگری، طرح «شاهد» را در نظر گرفته است؛ طرحی که خانواده‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان و برخی افراد شاغل در مجموعه‌های مرتبط می‌توانند بر اساس ضوابط تعیین‌شده از مزایای آن استفاده کنند. تسهیلات این طرح برای تأمین بخشی از نیازهای مالی متقاضیان در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی شده و میزان و شرایط دریافت آن به وضعیت متقاضی و ضوابط بانکی بستگی دارد. شرایط دریافت وام ۱ میلیارد تومانی طرح شاهد بانک دی

برای دریافت تسهیلات یک میلیارد تومانی طرح شاهد، متقاضی باید در جامعه هدف طرح قرار داشته باشد و حساب سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت طرح شاهد را افتتاح کند. ایجاد حداقل ۲ و حداکثر ۱۲ ماه میانگین حساب، نداشتن چک برگشتی یا معوقات بانکی و ارائه تضامین مورد تأیید بانک از جمله شرایط دریافت این تسهیلات است.

همچنین متقاضی باید مراحل اعتبارسنجی را طی کرده و ضامن رسمی و چک صیادی ارائه دهد. افتتاح حساب مرتبط با طرح شاهد نیز حداکثر تا پایان شهریورماه ۱۴۰۵ امکان‌پذیر اعلام شده است. شرایط سپرده‌گذاری برای دریافت وام شاهد

افتتاح سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت طرح شاهد برای اشخاص حقیقی و حقوقی الزامی است. متقاضی برای دریافت تسهیلات باید حداقل دو و حداکثر ۱۲ ماه میانگین حساب داشته باشد.

امتیاز حاصل از دوره میانگین‌گیری حداکثر تا چهار ماه پس از پایان دوره محاسبه قابل استفاده است و پس از پایان این مهلت، امکان استفاده از امتیاز وجود نخواهد داشت. نرخ سود سپرده این طرح نیز ۵ درصد اعلام شده است. سقف وام طرح شاهد بانک دی چقدر است؟

سقف تسهیلات طرح شاهد بانک دی یک میلیارد تومان تعیین شده است. البته در صورتی که متقاضی پیش از این هر نوع تسهیلاتی از بانک دی دریافت کرده باشد، مبلغ اصل تسهیلات قبلی از سقف یک میلیارد تومان کسر می‌شود و مابه‌التفاوت به عنوان تسهیلات طرح شاهد قابل پرداخت خواهد بود.

این تسهیلات برای مواردی مانند رفع احتیاجات ضروری، بازسازی، تحکیم و تعمیرات اساسی محل سکونت یا فعالیت، تأمین ودیعه اجاره و برخی تسهیلات خرد در نظر گرفته شده است. نرخ سود وام طرح شاهد بانک دی چند درصد است؟

وام طرح شاهد بانک دی با نرخ‌های …




 سایپا روی کاغذ ورشکسته است؛ چرا این شرکت هنوز به تولید ادامه می‌دهد؟

سایپا روی کاغذ ورشکسته است؛ چرا این شرکت هنوز به تولید ادامه می‌دهد؟

استاد دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به وضعیت مالی سایپا می‌گوید: این شرکت از نظر عدد و رقم و روی کاغذ به مرز ورشکستگی رسیده، اما با وجود مشکلات مالی، ارزی و فنی همچنان به تولید ادامه داده است.

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.

 تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

در حالی که اولین زن وزیر راه سعی دارد با شعارهای اعداد واقعی و حمایت از دهک‌های پایین چهره‌ای مصلحی از خود ترسیم کند، واقعیت‌های میدانی از ده‌ها تغییر مدیریت...

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

k: بازار

 واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: واردات خودروهایی مانند لکسوس LX600، تویوتا لندکروزر، تویوتا پرادو، نیسان پاترول، مرسدس‌بنز S450، ب‌ام‌و ۷۳۵ و خودروهای مشابه، ارتباطی با مجوزهای جانبازی ۵۰، ۷۰ و ۷۰ ویژه ندارد.