قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

قیمت جهانی نفت امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه آسیا، پس از آن که سرمایه‌گذاران در واکنش به عقب‌نشینی آمریکا از حمله برنامه‌ریزی شده به ایران، ریسک ژئوپلیتیکی را تعدیل کردند،...
 قیمت جهانی نفت امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

به گزارش ایسنا، قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت برای تحویل در سپتامبر حدود ۶ درصد کاهش یافت و به ۷۹ دلار و ۶۶ سنت در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت برنت برای تحویل در اکتبر ۵.۱۶ درصد کاهش یافت و به ۸۳ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اوایل یکشنبه مدعی شد که پس از دریافت درخواستی از تهران و سایر کشورهای خاورمیانه، حمله برنامه‌ریزی شده به ایران را لغو کرده است. او مدعی شد مذاکرات روز دوشنبه آغاز خواهد شد و هدف از این مذاکرات بازگشایی تنگه هرمز و حصول اطمینان از کنار گذاشتن برنامه‌های هسته‌ای ایران است.

قیمت نفت هفته گذشته با گسترش درگیری‌ها به فراتر از خلیج فارس که نگرانی‌ها در مورد اختلالات گسترده‌تر در زیرساخت‌های انرژی و کشتیرانی منطقه‌ای را تشدید کرد، برای مدت کوتاهی افزایش یافت.

در ژوئیه، نفت برنت ۲۴ درصد و شاخص نفت آمریکا ۲۱ درصد افزایش یافت که بزرگترین افزایش ماهانه قیمت از مارس بود. محصولاتی مانند دیزل و گاز طبیعی نیز رشد قیمت بزرگی را تجربه کردند.

عامل دیگری که در کاهش قیمت نفت خام در معاملات روز جاری تاثیر داشت، تصمیم روز یکشنبه تولیدکنندگان اوپک‌پلاس برای افزایش سهمیه تولید به میزان حدود ۱۸۸ هزار بشکه در روز از سپتامبر بود که تکمیل‌کننده حذف تدریجی محدودیت تولید داوطلبانه معرفی شده در سال ۲۰۲۳ است.

بر اساس گزارش اینوستینگ، در حالی که افزایش سهمیه‌های مصوب قبلی به دلیل اختلالات عرضه ناشی از جنگ تحمیلی علیه ایران و جنگ روسیه و اوکراین تا حد زیادی نمادین و روی کاغذ ماند، اقدام اخیر نشان داد که این گروه تولیدکننده همچنان متعهد به بازگرداندن تدریجی تولید است.  





 انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟

اقتصادنیوز: قحطی ۱۹۳۳ شوروی نتیجه سیاست‌های اشتراکی‌سازی اجباری بود که برداشت معمولی را به فاجعه تبدیل کرد. در آن میان اوکراینی‌ها هدف شدیدترین اشتراکی‌سازی و بالاترین نرخ مرگ‌ومیر بودند.

 روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 خبرخوش برای دارندگان سهام عدالت
۶ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خبرخوش برای دارندگان سهام عدالت

اقتصادایرانی: زمان‌بندی توزیع سود سهام عدالت در دو مرحله و در آستانه «هفته دولت» نهایی شد.

 الگویی از سودآوری، توسعه پایدار و مدیریت اثربخش -/کارنامه موفق؛پتروشیمی تبریز از رکوردهای مالی تا پیشبرد پروژه‌های راهبردی
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

الگویی از سودآوری، توسعه پایدار و مدیریت اثربخش -/کارنامه موفق؛پتروشیمی تبریز از رکوردهای مالی تا پیشبرد پروژه‌های راهبردی

آرمان امروز : شرکت پتروشیمی تبریز؛ به عنوان یکی از بازیگران کلیدی صنعت پتروشیمی ایران، در تیر ماه سال جاری مجموعه‌ای از اقدامات و موفقیت‌ها را به ثبت رساند که بیانگر یک استراتژی منسجم در ابعاد مالی، عملیاتی و توسعه‌ای است. تیر ماه ۱۴۰۵ برای پتروشیمی تبریز، ماهی سرشار از رویدادهای شاخص و گواهی بر [ ]

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد

اقتصادنیوز: بازار ارز در هفته پایانی مرداد، با وجود نوسانات رفت‌وبرگشتی و عقب‌نشینی دلار از سقف ۱۹۱ هزار تومان، در نهایت هفته‌ای سبز را پشت سر گذاشت؛ هفته‌ای که یورو با بیشترین بازدهی، صدرنشین بازار شد.