قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

افزایش ۷ برابری آمار تجرد قطعی در کشور

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه تعداد جمعیت مجرد قطعی کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است، گفت: تعداد جمعیت مجرد قطعی نسبت به دو دهه گذشته هفت برابر اف...
 افزایش ۷ برابری آمار تجرد قطعی در کشور
علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در حاشیه همایش بزرگداشت روز جهانی جمعیت و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بسیاری از کشورهای دنیا با مشکل کاهش نرخ باروری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. شرایط به نحوی است که قرن بیست و یکم به عنوان کاهش باروری کشورها قلمداد می‌شود. 

او با بیان اینکه کاهش رشد جمعیتی را طی دو تا سه دهه گذشته تجربه کرده‌ایم، توضیح‌داد: عوامل متعددی در کاهش رشد جمعیت نقش دارند که فرهنگ و باورها از دلایل کاهش رشد جمعیتی به حساب می‌آید. 

وجود ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج و ۱.۲ میلیون مجرد قطعی در کشور

معاون وزیر بهداشت در ارتباط با کاهش ازدواج‌ها گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که کاهش تعداد ازدواج نسبت به جوانانی که در سن ازدواج قرار دارند، تجربه می‌کنیم. آمار و ارقام نشان می‌دهد که حدود ۱۲ میلیون جوان در سن ازدواج داریم و بنابراین تسهیلات ازدواج می‌بایست برای این افراد فراهم شود. اعداد نشان می‌دهد که یک میلیون و ۲۰۰ هزار جوان در کشور حضور دارند که سن ازدواج آن‌ها در حال سپری شدن است و مجرد قطعی به حساب می‌آیند. 

رئیسی درباره مجردان قطعی گفت: زنان و مردانی که مجرد قطعی به حساب می‌آیند، سن آن‌ها برای زنان و مردان به ترتیب ۴۵ و ۵۰ سال است. 

او با بیان اینکه افزایش جمعیت مجردان قطعی را تجربه می‌کنیم، تصریح کرد: تعداد جمعیت مجرد قطعی کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است و تعدادی افرادی که در سن تجرد قطعی قرار دارند نسبت به دو دهه گذشته حدود ۷ برابر افزایش یافته است. 

رئیسی ادامه داد: آمار و ارقام مرتبط با مجردان قطعی از ضرورت رفع موانع ازدواج و تسهیل ازدواج برای جوانان حکایت می‌کند. بنابراین، مؤلفه‌های اقتصاد، مسکن و امنیت شغلی می‌بایست نسبت به سایر مؤلفه‌ها بیشتر در کانون توجه قرار گیرند. 

معاون وزیر بهداشت درباره تمایل به فرزندآوری در کشور اظهار کرد: نتایج پیمایش‌های متعددی در کشور نشان می‌دهد که میزان تمایل به فرزندآوری در کشور همچنان یک عدد بالا قلمداد می‌شود. شرایط به نحوی نیست که میزان تمایل به فرزندآوری بسیار کاهش یافته باشد یا مشکل اصلی در راستای جوانی جمعیت به حساب آید. 

رئیسی با بیان اینکه «ازدواج» مساله اصلی در ارتباط با جمعیت است، توضیح داد: اگر جوانان بدانند که از منظر اقتصاد و مسکن تامین هستند و امنیت شغلی دارند، متمایل به ازدواج هستند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که تمایل به ازدواج و همچنین داشتن به فرزند دوم و سوم بسیار زیاد است؛ موضوعی که از وجود فرهنگ ازدواج و تمایل به فرزندآوری در میان جوانان حکایت می‌کند. 

او با بیان اینکه تمام دستگاه‌های کشور باید در امر ازدواج و جمعیت به پای کار بیایند، گفت: وزارت بهداشت از شبکه بهداشتی گسترده در سراسر کشور برخوردار است و با استفاده از این ظرفیت در زمینه مسائلی مانند فرهنگسازی، آموزش‌ها، مشاوره‌های ازدواج، فرزندآوری و مشاوره‌های فرزندآوری فعالیت می‌کند. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه ایجاد مراکز درمان ناباروری از دیگر اقدامات وزارت بهداشت به حساب می‌آید، تصریح کرد: در حال حاضر، ۱۰۰ مرکز درمان ناباروری در کشور خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند؛ در حالی که بر اساس برنامه‌ریزی‌ها تصمیم بر این بود که ۳۱ مرکز درمان ناباروری در ۳۱ استان کشور فعالیت کنند و اعداد و ارقام از توسعه مراکز درمان ناباروری حکایت می‌کند. 

فاصله ۴ساله ازدواج و تولد فرزند اول

رئیسی ادامه داد: توسعه مراکز درمان ناباروری و پوشش بیمه‌ای این خدمات درمانی به تنهایی کافی نیست. به طور قطع، علاوه بر درمان ناباروری می‌بایست به مسائل و مشکلات دیگر نیز توجه کرد. توجه به مسئله ازدواج وکاهش فاصله ازدواج میان فرزند اول و دوم باید در کانون توجه قرار گیرد. 

او با بیان اینکه فاصله میان ازدواج و تولد فرزند اول در ایران زیاد است، تصریح کرد: میانگین فاصله ازدواج و تولد فرزند اول ۴ سال است که بسیار زیاد قلمداد می‌شود. همچنین می‌بایست فاصله میان تولد فرزند اول و دوم را نیز کاهش دهیم. در حال حاضر، فاصله میان تولد اول و دوم حدود ۵ سال است. 

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: ازدواج جوانان، کاهش فاصله ازدواج و تولد فرزند اول و همچنین کاهش فاصله تولد فرزند اول و دوم می‌بایست در کانون توجه قرار گیرد تا جمعیت جوان و پویا برای آینده داشته باشیم. 

او با بیان اینکه کشور در مسیر سالمندی قرار دارد، توضیح داد: سیاستگذاران علاوه بر موضوع جوانی جمعیت می‌بایست به سالمندی جمعیت نیز توجه کنند. نکته مهم و اساسی این است از جمعیت جوان این روزها که جمعیت مولد کشور را تشکیل می‌دهند، باید نهایت استفاده را ببریم.



 اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

اینفوگرافیک | طول خطوط مترو کلان‌شهرهای جهان

در اینفوگرافیک زیر طول خطوط مترو کشورهای مختلف بررسی شده است.

 کارگروه ویژۀ بنزین در مجلس تشکیل شد

کارگروه ویژۀ بنزین در مجلس تشکیل شد

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد.

 تولید۱۴میلیون تن گندم در سال جاری

تولید۱۴میلیون تن گندم در سال جاری

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود که تولید گندم بین ۱۳ تا ۱۴ میلیون تن برسد.

 زمان دقیق پرداخت معوقات بازنشستگان اعلام شد/ همسان‌سازی حقوق از چه زمانی اجرا می‌شود؟

زمان دقیق پرداخت معوقات بازنشستگان اعلام شد/ همسان‌سازی حقوق از چه زمانی اجرا می‌شود؟

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس مدعی اجرای احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از دهم شهریور شد.

 امکان ساخت پنج میلیون مسکن در بافت‌های فرسوده

امکان ساخت پنج میلیون مسکن در بافت‌های فرسوده

عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه آینده مسکن فقط در افزایش عرضه خلاصه نمی‌شود گفت: طبق آمار دو میلیون و ۷۰۰ هزار واحد مسکونی ناپایدار در بافت‌های فرسوده داریم که ظرفیت تولید پنج میلیون واحد مسکونی در این بافت‌ها وجود دارد.

 امپراتوری بیت‌کوینی متاپلنت در آمریکا

امپراتوری بیت‌کوینی متاپلنت در آمریکا

شرکت ژاپنی «متاپلنت»، یکی از بزرگ‌ترین دارندگان شرکتی بیت‌کوین در جهان، با انتقال ۲۱۰۰ بیت‌کوین به ارزش حدود ۱۳۲.۱ میلیون دلار به شرکتی فعال در بازار نزدک آمریکا، حضور خود را در بازار سرمایه این کشور گسترش می‌دهد.

 خبر خوش برای کارگران؛ مزایای رفاهی از مالیات حقوق معاف شد

خبر خوش برای کارگران؛ مزایای رفاهی از مالیات حقوق معاف شد

با رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری، مزایای رفاهی کارگران از مالیات معاف شد.

 فروش حق‌تقدم‌های استفاده‌نشده لوتوس

فروش حق‌تقدم‌های استفاده‌نشده لوتوس

شرکت تأمین سرمایه لوتوس پارسیان از نتایج فروش حق‌تقدم‌های استفاده‌نشده افزایش سرمایه خود خبر داد.