قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

هافبک جوان ملوان در رادار پرسپولیس و مهدی تارتار

مهدی تارتار همچنان در اندیشه جذب یک هافبک هجومی است.
 هافبک جوان ملوان در رادار پرسپولیس و مهدی تارتار

اقتصاد۲۴- در شرایطی که پرسپولیس هنوز پرونده نقل‌وانتقالات تابستانی خود را نبسته و مدیران باشگاه همچنان در حال بررسی گزینه‌های مدنظر کادر فنی هستند، یکی از پروژه‌های مهم سرخ‌پوشان به نیم‌فصل موکول شده؛ پروژه‌ای که می‌تواند یکی از استعداد‌های فوتبال ایران را به جمع شاگردان مهدی تارتار اضافه کند.

برنامه پرسپولیس برای جذب فرهان جعفری

باشگاه پرسپولیس شرایط جذب فرهان جعفری، هافبک جوان ملوان را زیر نظر دارد و برنامه این است که در صورت پایان خدمت سربازی این بازیکن، مقدمات حضور او در جمع سرخ‌پوشان برای نیم‌فصل فراهم شود.

تارتار که پیش از این نیز سابقه همکاری با جعفری را دارد، از مدیران باشگاه خواسته روند این انتقال را متوقف نکنند و وضعیت این بازیکن به‌صورت مستمر دنبال شود. سرمربی پرسپولیس اعتقاد دارد جذب بازیکنان جوان و آینده‌دار، بخشی از پروژه جوان‌سازی تیم برای فصل‌های آینده خواهد بود.

نیم‌فصل؛ زمان احتمالی انتقال

جعفری یکی از پدیده‌های فصل گذشته لیگ برتر بود و علاوه بر پرسپولیس، پیشنهاد‌هایی از چند باشگاه دیگر نیز دریافت کرده است. با این حال، وضعیت خدمت سربازی او باعث شده انتقالش به تابستان امسال عملی نشود و سرخ‌پوشان امیدوارند پس از رفع این مانع، شرایط جذب این هافبک هجومی را نهایی کنند. البته پیشتر گفته شده بود جعفری در تلاش است با گرفتن کسری خدمت در همین تابستان به پرسپولیس منتقل شود، شرایطی که هنوز میسر نشده است.

منبع: طرفداری



۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است

 به گزارش اقتصاد معاصر؛ باشگاه الوحده امارات درباره جدایی محمد قربانی هافبک ایرانی این تیم سخن به میان آورد.

احمد العتیبه مسئول نقل و انتقالات باشگاه الوحده تاکید کرد که قربانی در آستانه جدایی از این تیم است.

او گفت:ما از دو باشگاه بزرگ ایرانی پیشنهاد های رسمی برای جذب قربانی داشته ایم. خود بازیکن نیز در صورتی که باشگاه‌ها با مدیریت الوحده به توافق نهایی برسند، آماده تجربه‌ای تازه است.

او همچنین اعلام کرد مبلغ رضایت‌نامه موردنیاز برای موافقت با جدایی این بازیکن ایرانی ، ۱.۱ میلیون دلار است.

تراکتور و پرسپولیس دو باشگاهی هستند که به جذب قربانی علاقه دارند./ایسنا


۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

برتری پرسپولیس در دیداری تدارکاتی

به گزارش اقتصاد معاصر؛  تیم فوتبال پرسپولیس امروز در دیداری تدارکاتی با بازیکنان ذخیره خود، به مصاف تیم آریو اسلامشهر رفت و این تیم را با نتیجه 4 بر 2 شکست داد.

امیرحسین محمودی ('32)، مهدی تیکدری ('79 - پنالتی)، پوریا شهرابادی ('87) و محمدحسین صادقی ('92)  در این بازی برای تیم تارتار گلزنی کردند.

بازیکنان اصلی پرسپولیس که در دیدار روز گذشته مقابل استقلال خوزستان بازی کردند، امروز به ریکاوری پرداختند. سرخپوشان روز گذشته در هفته دوم لیگ برتر با نتیجه 4 بر یک استقلال خوزستان را شکست داده بودند./تسنیم




 تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟

تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟

اقتصادنیوز: پل ماسگریو گفت: اعلام تحریم‌های گسترده علیه ایران از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «به‌وضوح چین را هدف گرفته است.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مرداد حذف شد یا به شهریور افتاد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا...

 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.

 قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

اکوایران: طلای 18عیر امروز با افزایش 19میلیون و 829هزار تومان قیمت خورد.

 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.