قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

۲۵ هزار خودرو ترخیص شد؛ ۶۰ هزار خودرو در راه است

واردات خودرو در سال ۱۴۰۵ شتاب گرفته و تا ۲۵ مرداد حدود ۲۵ هزار دستگاه ترخیص شده، اما با توجه به هدف واردات ۸۵ هزار دستگاه -تا پایان سال-، بازار همچنان به تدا...
 ۲۵ هزار خودرو ترخیص شد؛ ۶۰ هزار خودرو در راه است

به گزارش مهر، واردات خودرو در حالی وارد پنجمین ماه سال ۱۴۰۵ شده که سیاست‌گذار در یک سال گذشته تلاش کرده مسیر ورود خودروهای خارجی را از یک سیاست مقطعی به ابزاری برای تنظیم بازار تبدیل کند؛ با این حال، فاصله میان «ثبت سفارش و مجوز واردات» با «ترخیص و عرضه واقعی» همچنان یکی از مهم‌ترین چالش‌های این بازار است.

تازه‌ترین آمار گمرک نشان می‌دهد تا ۲۵ مردادماه حدود ۲۵ هزار دستگاه خودرو ترخیص شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۶۷ درصدی داشته است؛ رشدی که اگرچه قابل توجه است، اما در مقیاس کل بازار خودرو هنوز آن‌قدر بزرگ نیست که به‌تنهایی بتواند معادلات بازار را تغییر دهد.

مسیر واردات خودرو طی سه سال اخیر نیز نشان می‌دهد سیاست واردات از مرحله آزمون و خطا عبور کرده و به یکی از اجزای ثابت سیاست خودرویی کشور تبدیل شده است. عزت‌الله زارعی، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیش‌تر در گفتگو با مهر اعلام کرده بود که مجموع خودروهای واردشده از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ به ۱۴۷ هزار دستگاه رسیده و با احتساب واردات فروردین ۱۴۰۵، این رقم به حدود ۱۵۲ هزار دستگاه رسیده است. این روند در سال ۱۴۰۵ نیز ادامه پیدا کرده و وزارت صمت اعلام کرده است که نه‌تنها برنامه‌ای برای توقف واردات وجود ندارد، بلکه واردات سال جاری می‌تواند رکورد سال قبل را پشت سر بگذارد.

فاصله میان واردات و نیاز بازار

اهمیت این موضوع زمانی بیشتر مشخص می‌شود که حجم خودروهای در صف ورود را در نظر بگیریم. محمدعلی حاجی‌زاده، مدیرکل دفتر صنایع خودرو، نیرو محرکه و حمل‌ونقل وزارت صمت، در تیرماه اعلام کرده بود که در سال گذشته حدود ۷۵ هزار خودرو وارد کشور شده و نزدیک به ۸۰ هزار دستگاه همچنان در نوبت ورود قرار دارند. او همچنین تأکید داشت که ثبت سفارش‌های جدید متوقف نشده است.

از سوی دیگر، وزارت صمت هدف‌گذاری کرده بود که در سال ۱۴۰۵ حدود ۸۵ هزار دستگاه خودرو وارد کشور شود؛ هدفی که نشان می‌دهد سیاست‌گذار عملاً واردات را نه یک اقدام حاشیه‌ای، بلکه بخشی از برنامه عرضه خودرو می‌داند. با این حال، رسیدن از حدود ۲۵ هزار دستگاه ترخیص‌شده تا ۲۵ مرداد به هدف ۸۵ هزار دستگاه، نیازمند آن است که گلوگاه‌های ثبت سفارش، تأمین ارز، حمل، استاندارد، گمرک و شماره‌گذاری هم‌زمان برطرف شوند.

رسیدن از حدود ۲۵ هزار دستگاه ترخیص‌شده …



 چند خودروی کارکرده وارد ایران خواهد شد؟ / جزئیات تازه از واردات خودرو ۱۴۰۵
۲۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

چند خودروی کارکرده وارد ایران خواهد شد؟ / جزئیات تازه از واردات خودرو ۱۴۰۵

مجوز واردات ۲۵ هزار خودروی کارکرده از سوی وزارت صمت برای سال جاری صادر شد. این خودروها باید بین سه تا پنج سال عمر داشته باشند و واردکننده مسئولیت اصالت آنها را بر عهده دارد



 ترکیه و پاکستان در تماشای درهم شکستن توافق مکه
۳۹ دقیقه قبل / سایت ایران اکونمیست

ترکیه و پاکستان در تماشای درهم شکستن توافق مکه

به عربستان حمله شد و ترکیه و پاکستان دارند تماشا می‌کنند./یمن می‌هواهد کل عربستان را محاصره کند

 ابطال مصوبه سهم تورمی شورای رقابت اثری بر درآمد خودرو ندارد
۴ ساعت قبل / سایت صدای بورس

ابطال مصوبه سهم تورمی شورای رقابت اثری بر درآمد خودرو ندارد

شرکت ایران‌خودرو با نماد خودرو اعلام کرد ابطال مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت، موسوم به مصوبه «سهم تورمی»، هیچ اثر درآمدی برای این شرکت نخواهد داشت.

 اجاره‌بها در تهران افسار پاره کرد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

اجاره‌بها در تهران افسار پاره کرد

اقتصادایرانی: دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران اعلام کرد نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده است.

 با این کارمزدها چقدر باید پول در حساب خود داشته باشیم؟/ کارمزد خدمات چک بانکی هم اعلام شد - سرمایه و بورس
۴۳ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

با این کارمزدها چقدر باید پول در حساب خود داشته باشیم؟/ کارمزد خدمات چک بانکی هم اعلام شد - سرمایه و بورس

نرخ کارمزد خدمات بانکی الکترونیکی و حضوری در سال ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شد.

 شاخص کل بورس سقف جدید زد | رشد 120 هزار واحدی در شروع هفته | برتری چشمگیر تقاضا در بازار سهام
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

شاخص کل بورس سقف جدید زد | رشد 120 هزار واحدی در شروع هفته | برتری چشمگیر تقاضا در بازار سهام

اقتصادنیوز: شاخص کل بورس امروز با افزایش 120 هزار و 607 واحدی معادل 2.03 درصد، به ارتفاع 6 میلیون و 73 هزار و 294 واحد رسید و برای نخستین بار وارد کانال 6 میلیون واحد شد.

 استفاده از ظرفیت سازمان بورس برای حل مسئله تامین مالی شرکت‌های لیزینگ + ویدئو
۲ ساعت قبل / سایت سنا

استفاده از ظرفیت سازمان بورس برای حل مسئله تامین مالی شرکت‌های لیزینگ + ویدئو

مدیرعامل لیزینگ ولتجار با اشاره به اهمیت تأمین منابع مالی برای صنعت لیزینگ گفت: استفاده از ظرفیت صندوق‌های درآمد ثابت و طراحی سازوکارهای جدید در بازار سرمایه می‌تواند منابع مالی مورد نیاز شرکت‌های لیزینگ را تأمین و بخشی از محدودیت‌های موجود در این صنعت را برطرف کند.