قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

ثبت‌نام بیش از 91 درصد کلاس‌اولی‌ها قطعی شد

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش از ثبت‌نام قطعی بیش از 91 درصد کلاس‌اولی‌ها خبر داد.
 ثبت‌نام بیش از 91 درصد کلاس‌اولی‌ها قطعی شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش تسنیم، رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، با حضور در برنامه «روی خط خبر» و با تشریح آخرین وضعیت ثبت‌نام دانش‌آموزان و آمادگی مدارس برای سال تحصیلی جدید، اعلام کرد: از حدود یک میلیون و 154 هزار دانش‌آموز کلاس‌اولی، بیش از 91 درصد ثبت‌نام قطعی شده‌اند و روند ثبت‌نام سایر دانش‌آموزان نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه یکپارچه «بینا» اظهار کرد: اتصال این سامانه به سامانه ثبت احوال، ثبت اطلاعات را برای خانواده‌ها آسان‌تر کرده است؛ همچنین محدوده‌بندی مدارس در سامانه مشخص شده و خانواده‌ها برای انجام بخش زیادی از فرایند ثبت‌نام، نیاز به مراجعه حضوری ندارند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: خانواده‌هایی که تاکنون فرزند کلاس‌اولی خود را ثبت‌نام نکرده‌اند، همچنان فرصت دارند؛ چراکه سیاست وزارتخانه، جلوگیری از بازماندن حتی یک کودک از تحصیل است. ثبت‌نام میان‌پایه‌ها نیز با مدیر مدرسه انجام می‌شود. …




 اخبار جدید

 ضرورت بازتنظیم سیاست‌های اقتصادی
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ضرورت بازتنظیم سیاست‌های اقتصادی

دهمین دوره جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب برگزار شد. این مراسم که قرار بود اسفندماه سال گذشته برگزار شود، به‌دلیل شرایط جنگی به تعویق افتاد و در نهایت با هدف تقدیر از تاب‌آوری بخش خصوصی و بررسی مهم‌ترین مسائل فعالان اقتصادی برگزار شد.

 حملات سنگین جنگنده‌های عربستان به یمن
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

حملات سنگین جنگنده‌های عربستان به یمن

نیروهای مسلح یمن از وقوع حملات هوایی جدید جنگنده‌های سعودی به مناطق نظامی خمیس مشیط و طائف خبر دادند.

 قوانین دوران صلح، پاسخ‌گوی اقتصاد در شرایط جنگی نیست
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قوانین دوران صلح، پاسخ‌گوی اقتصاد در شرایط جنگی نیست

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران با تاکید بر ضرورت تطبیق سیاست‌های اقتصادی با شرایط جنگی کشور، گفت: نمی‌توان با همان قوانین و مقررات دوران صلح، اقتصاد کشور را در شرایط جنگی اداره کرد و باید متناسب با وضعیت موجود، تصمیم‌های منطقی و کارشناسی اتخاذ شود.

 انتقاد راغفر از سیاست‌های اقتصادی/ منابع مردم نباید به بخش خصوصی واگذار شود
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

انتقاد راغفر از سیاست‌های اقتصادی/ منابع مردم نباید به بخش خصوصی واگذار شود

یک اقتصاددان، با انتقاد از تداوم سیاست‌های آزادسازی و خصوصی‌سازی در کشور، عنوان کرد: منابع و زیرساخت‌هایی که با سرمایه مردم ایجاد شده‌اند نباید به بخش خصوصی واگذار شوند و دولت باید به جای تکرار سیاست‌های نادرست، به سمت اصلاح شیوه‌های تامین مالی و ایجاد انضباط مالی حرکت کند.

 قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / بازار طلا ایست کرد + جدول
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قیمت طلا امروز ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / بازار طلا ایست کرد + جدول

قیمت طلا در بازار تهران امروز ۲۱ شهریورماه اعلام شد.

 برای همه امن است به جز ریاض؛ جزیره‌ای که بازی استراتژیک منطقه را عوض می‌کند
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

برای همه امن است به جز ریاض؛ جزیره‌ای که بازی استراتژیک منطقه را عوض می‌کند

اکوایران: تصرف پریم یک روز پس از کنترل بندر المخاء رخ داد و توان حوثی‌ها برای تهدید مسیرهای جایگزین صادرات نفت عربستان در دریای سرخ را افزایش داده است.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026