قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

قیمت دلار و قیمت یورو امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دلار و قیمت یورو امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.
 قیمت دلار و قیمت یورو امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵

قیمت دلار، یورو، پوند و سایر ارز‌ها امروز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.

 لازم به ذکر است که تمامی این نرخ‌ها قیمت بازار آزاد است. بروزرسانی قیمت ارزها: سه‌شنبه 27 مرداد - 08:00 ارز قیمت (ریال) دلار 1,862,900 یورو 2,157,800 درهم امارات 507,500 پوند انگلیس 2,529,400 لیر ترکیه 38,900 فرانک سوئیس 2,302,000 یوان چین 277,500 ین ژاپن (100 ین) 1,143,000 وون کره جنوبی 1,287 دلار کانادا 1,343,500 دلار استرالیا 1,324,700 دلار نیوزیلند 1,102,900 دلار سنگاپور 1,456,300 روپیه هند 19,000 روپیه پاکستان 6,678 دینار عراق 1,270 پوند سوریه 15,206 افغانی 27,160 کرون دانمارک 289,100 کرون سوئد 196,600 کرون نروژ 198,200 ریال عربستان 498,320 ریال قطر 497,200 ریال عمان 4,839,100 دینار کویت 6,032,700 دینار بحرین 4,942,800 رینگیت مالزی 459,100 بات تایلند 56,450 دلار هنگ کنگ 237,500 روبل روسیه 21,980 منات آذربایجان 1,097,700 درام ارمنستان 5,480 لاری گرجستان 707,000 سوم قرقیزستان 21,300 سامانی تاجیکستان 199,600 منات ترکمنستان 509,000

 



۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پیش بینی قیمت دلار امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ احتمال عبور دلار از مرز ۱۹۰ هزار تومانی

اقتصاد۲۴؛ میناسادات حسینی- قیمت دلار سومین هفته مردادماه ۱۴۰۵ را در قیمت ۱۸۷ هزار تومان آغاز کرد و با رشد چشمگیر در قیمت ۱۹۱ هزار تومان به پایان برد.

قیمت دلار همچنان تحت تأثیر ابهام سیاسی و اخبار منفی است. معامله‌گران به اخبار مربوط به جنگ اقتصادی آمریکا، تحریم‌ها، روابط ایران و آمریکا و چشم‌انداز دسترسی به منابع ارزی حساس هستند و واکنش نشان می‌دهند. در چنین شرایطی، ادامه ابهام در چشم انداز سیاسی می‌تواند تقاضای احتیاطی را فعال نگه دارد، زیرا معامله‌گران برای پوشش ریسک آینده، ارز را به‌عنوان دارایی محافظ در برابر نااطمینانی دنبال می‌کنند. ثبات قیمت تتر در بازار

بازار روز جمعه شاهد ثبات نسبی قیمت تتر در صرافی‌های داخلی بود.

بیشتر بخوانید: افزایش تقاضا در بازار دلار

قیمت تتر روز جمعه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ بدون تغییر قیمت نسبت به روز پنج‌شنبه به رقم ۱۸۸۶۰۰ (یکصد و هشتاد و هشت هزار و ششصد) تومان رسید. پیش بینی قیمت دلار

ابهام در اخبار سیاسی و سرنوشت نامعلوم مذاکرات بیش از همیشه پررنگ شده و همزمان اختلاف بر سر بازگشایی تنگه هرمز ادامه دارد.

احتمالا بازار دلار در روز شنبه با افزایش تقاضای احتیاطی مواجه باشد که خود این تقاضا موجب نوسان افزایشی خواهد شد. با این حال، تجربه هفته‌های اخیر نشان داده است که معامله‌گران برای ورود جدی به بازار به دنبال اخبار قطعی و قابل اتکا هستند و صرفاً انتشار خبر‌های سیاسی الزاماً به شکل‌گیری موج پایدار خرید منجر نمی‌شود.

طبق بررسی‌های اقتصاد ۲۴، اگر اخبار سیاسی همچنان منفی و در جهت افزایش ریسک باشد و نشانه‌ای از بازگشت سریع به مسیر مذاکره منتشر نشود، پیش‌بینی می‌شود قیمت دلار روز شنبه در بالای کانال ۱۹۰ هزار تومانی نوسان کند.

در مقابل، اگر بازار با سیگنال‌هایی از کاهش تنش یا بازگشت کانال‌های دیپلماتیک مواجه شود، بخشی از تقاضای احتیاطی می‌تواند تخلیه شود و دلار به پایین کانال ۱۹۰ هزار تومان برسد.


۳ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

قیمت دلار امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار در آستانه ۱۹۰ هزار تومان!

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در شرایطی مورد توجه معامله‌گران قرار گرفته که بازار ارز در روزهای پایانی مرداد با نوسانات صعودی همراه بوده است. دلار در پایان معاملات هفته گذشته در محدوده ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان قرار گرفت و اکنون بازار در انتظار مشخص شدن مسیر نرخ ارز در آغاز هفته جدید است. قیمت دلار امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵

بر اساس آخرین داده‌های بازار، دلار آزاد در محدوده ۱۸۹ هزار تومان معامله می‌شود و فاصله چندانی با مرز روانی ۱۹۰ هزار تومان ندارد. داده‌های TGJU نیز نشان می‌دهد دلار در هفته‌های اخیر در محدوده بالایی نوسان داشته و سقف تاریخی ثبت‌شده آن در این دوره به ۱۹۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است. شاخص نرخ دلار آزاد حدود ۱۸۹,۵۰۰ تومان مرز مهم بازار ۱۹۰,۰۰۰ تومان سقف ثبت‌شده اخیر ۱۹۴,۵۰۰ تومان

نرخ دلار در طول معاملات می‌تواند تغییر کند و ارقام فوق بر اساس آخرین داده‌های در دسترس بازار تنظیم شده‌اند. دلار در نزدیکی مرز ۱۹۰ هزار تومان

بازار ارز در هفته پایانی مرداد روندی پرنوسان داشت. دلار معاملات هفته را در محدوده ۱۸۸ هزار تومان آغاز کرد و در ادامه عمدتاً در کانال ۱۸۹ هزار تومان نوسان داشت. در روز چهارشنبه نیز نرخ دلار با جهشی حدود سه هزار تومان، از محدوده ۱۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان به ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان رسید.

قرار گرفتن دلار در نزدیکی مرز ۱۹۰ هزار تومان باعث شده این سطح به یکی از مهم‌ترین محدوده‌های روانی بازار تبدیل شود. عبور پایدار از این مرز می‌تواند انتظارات افزایشی را تقویت کند، در حالی که برگشت قیمت به کانال‌های پایین‌تر می‌تواند نشانه‌ای از اصلاح کوتاه‌مدت باشد. پیش بینی قیمت دلار امروز

در شرایط فعلی، رفتار دلار در محدوده ۱۸۹ تا ۱۹۰ هزار تومان اهمیت زیادی دارد. معامله‌گران برای تعیین مسیر بعدی بازار، علاوه بر عرضه و تقاضا، اخبار سیاسی و اقتصادی و شرایط بازارساز را نیز زیر نظر دارند.

برخی تحلیل‌های منتشرشده برای شنبه ۳۱ مرداد نیز تأکید دارند که دلار در آستانه مرز ۱۹۰ هزار تومان قرار گرفته است.


۲۸ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

فرار ارزی کدام صادرکنندگان بیشتر است؟

بررسي آمار ارايه‌ شده در گزارش بازگشت ارز صادركنندگان نشان مي‌دهد كه از مجموع ۸۱ ميليارد دلار تخلف ارزي ثبت‌شده، چهار ميليارد دلار مربوط به صادركنندگان بخش پتروشيمي بوده است؛ رقمي كه معادل چهار درصد از تخلفات اعلام‌ شده است. به گزارش ايسنا، بر اساس گزارش دستيار رييس‌كل بانك مركزي در امور ارزي، ميزان تخلف صادركنندگان به تفكيك نوع صادركننده نشان مي‌دهد كه پتروشيمي‌ها با ثبت چهار ميليارد دلار، سهم چهار درصدي از تخلفات  داشته‌اند.

همچنين ميزان تخلف صادركنندگان پالايشي يك ميليارد دلار معادل هفت درصد، صادركنندگان بخش فلزي و معدني پنج ميليارد دلار معادل ۹ درصد و ساير صادركنندگان ۷۱ ميليارد دلار معادل ۴۹ درصد اعلام شده است.

بر اين اساس، بيشترين ميزان تخلف هم از نظر رقم و هم از نظر سهم، مربوط به گروه «ساير صادركنندگان» است و پتروشيمي‌ها در رتبه نخست تخلفات ارزي قرار ندارند. اين آمار در حالي منتشر شده كه در روزهاي اخير ارقامي درباره سهم بالاي پتروشيمي‌ها از تخلفات يا به اصطلاح «فرار ارزي» مطرح شده است؛ با اين حال، ارقام تفكيكي گزارش بازگشت ارز نشان مي‌دهد سهم پتروشيمي‌ها از مجموع تخلفات اعلام‌شده چهار درصد و معادل چهار ميليارد دلار است.

بر اساس همين گزارش، پس از «ساير صادركنندگان»  بخش فلزي و معدني با 5  ميليارد دلار و پتروشيمي‌ها با چهار ميليارد دلار بيشترين رقم تخلف را در ميان گروه‌هاي مشخص‌شده به خود اختصاص داده‌اند.




 مصداق شکست بازار
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصداق شکست بازار

کالای عمومی کالایی است که منافع آن معطوف به غیر است؛ این کالا غیرشفاف است و نمی‌توان کسی را از مصرف آن مستثنا کرد. این کالا همچنین رقابت‌پذیر نیست؛ ازاین‌رو منحنی‌های معمول عرضه و تقاضا برای آن قابل استفاده نیستند و هزینه تمام‌شده آن نیز بر اساس چارچوب‌های معمول هزینه تمام‌شده در اقتصاد خرد محاسبه نمی‌شود. تولید و تهیه کالای عمومی یک هزینه کلی دارد و پس از تولید، همگان می‌توانند از آن استفاده کنند و هزینه تولید نهایی آن به صفر نزدیک می‌شود. همین که کالای عمومی، مانند نظم عمومی، تولید و عرضه شد، همه مردم، خواه‌ناخواه، از آن استفاده می‌کنند.

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس
۹ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس

شرکت مدیریت دارایی شین‌هان کره جنوبی با بنیاد سولانا، شرکت Etherfuse و صرافی غیرمتمرکز Orca برای بررسی امکان انتشار و توزیع یک صندوق توکنیزه‌شده مبتنی بر وون کره جنوبی همکاری می‌کند. این اقدام می‌تواند گام مهمی در مسیر ورود دارایی‌های مالی سنتی به شبکه‌های بلاکچینی و گسترش کاربرد سولانا در حوزه دارایی‌های دنیای واقعی باشد.

 پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس
۹ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

پیش‌بینی وضعیت بازار خودرو در شهریورماه / سیگنال بنزین به بازار خودرو رسید - سرمایه و بورس

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازدهی دلار، یورو و درهم در هفته پایانی مرداد ۱۴۰۵ | یورو صدرنشین بازار ارز شد

اقتصادنیوز: بازار ارز در هفته پایانی مرداد، با وجود نوسانات رفت‌وبرگشتی و عقب‌نشینی دلار از سقف ۱۹۱ هزار تومان، در نهایت هفته‌ای سبز را پشت سر گذاشت؛ هفته‌ای که یورو با بیشترین بازدهی، صدرنشین بازار شد.

 روایت فایننشال تایمز از تقلای لیبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه نفت و گاز / چگونه طلای سیاه می‌تواند هم تهدید باشد و هم فرصت؟
۱۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فایننشال تایمز از تقلای لیبی برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی در حوزه نفت و گاز / چگونه طلای سیاه می‌تواند هم تهدید باشد و هم فرصت؟

لیبی برای افزایش تولید نفت به ۲ میلیون بشکه در روز تا ۲۰۳۰، به ۳۰ تا ۴۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز دارد، اما بی‌ثباتی سیاسی، کمبود منابع مالی و قاچاق سوخت توسعه صنعت نفت این کشور را تهدید می‌کند.