قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۳۲ ساعت قبل

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...
 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایران، دولت در تلاش است بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ را تا هفته دولت پرداخت کند. 

بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران، اعلام کرده است سود سهام عدالت نسبت به واریزهای قبلی کاهش چشمگیری نخواهد داشت؛ اما رقم نهایی پس از تعیین سود قابل تقسیم شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تکمیل فرآیند تجمیع سود، به‌صورت رسمی اعلام می‌شود. زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵

رئیس اتاق تعاون ایران روز یکشنبه در نشست خبری گفت: سود سهام عدالت عملکرد سال ۱۴۰۳ در سال گذشته طی دو مرحله توزیع شد و دولت تلاش می‌کند بخشی از سود عملکرد سال ۱۴۰۴ را تا هفته دولت به حساب سهامداران واریز کند.

بر این اساس، سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ نیز در دو نوبت پرداخت خواهد شد: مرحله اول: در میانه سال ۱۴۰۵ و با هدف واریز تا هفته دولت؛ مرحله دوم: تا پایان سال ۱۴۰۵.

هفته دولت در تقویم رسمی کشور از دوم تا هشتم شهریورماه است. با این حال، تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت هنوز به‌طور رسمی اعلام نشده و پرداخت نهایی به تکمیل وصول سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تصمیم دستگاه‌های مسئول بستگی دارد. سودی که سهامداران در سال ۱۴۰۵ دریافت می‌کنند، مربوط به عملکرد شرکت‌های مشمول سهام عدالت در سال ۱۴۰۴ است. مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟

عبداللهی تأکید کرده است که مبلغ سود سهام عدالت عملکرد سال ۱۴۰۴ نسبت به سود سال قبل، کاهش جدی نخواهد داشت. او گفت بخشی از بنگاه‌های تحت پوشش سهام عدالت در جریان جنگ آسیب دیده‌اند، اما این موضوع مانع سوددهی سایر شرکت‌ها نشده و سود شرکت‌های مشمول سهام عدالت نیز جمع‌آوری شده است.

بر اساس ارقام واریزی دوره‌های گذشته، مبلغ تقریبی سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ برای سبدهای مختلف به شرح زیر برآورد می‌شود: ارزش اسمی سهام عدالت مبلغ تقریبی کل سود سهام عدالت ۴۵۲ هزار تومانی حدود ۴۴۳ هزار تومان سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی حدود ۵۲۱ هزار تومان سهام عدالت یک میلیون تومانی حدود ۹۸۱ هزار تومان

این مبالغ هنوز قطعی نیستند و ممکن است پس از نهایی‌شدن سود قابل تقسیم شرکت‌های سرمایه‌پذیر تغییر کنند. همچنین به دلیل پرداخت سود در دو مرحله، انتظار نمی‌رود کل مبلغ برآوردشده در مرحله نخست واریز شود. سود سهام عدالت چرا در دو مرحله واریز می‌شود؟

پرداخت سود سهام عدالت وابسته به دریافت سود مصوب شرکت‌های حاضر در سبد سهام عدالت است. بخشی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر سود خود را زودتر پرداخت می‌کنند و برخی دیگر با تأخیر، سود مصوب را به حساب‌های مربوط واریز می‌کنند.

به همین دلیل، در سال‌های اخیر سود سهام عدالت به جای پرداخت یک‌جای کامل، در دو نوبت به حساب مشمولان واریز شده است. رئیس اتاق تعاون ایران نیز اعلام کرده این الگو در سال ۱۴۰۵ ادامه خواهد داشت. ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

پس از پایان معاملات بورس در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵، ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی با درنظرگرفتن افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی حاضر در این سبد، به ۱۱ میلیون و ۱۱ هزار و ۴۱۲ تومان رسید.

ارزش روز سهام عدالت با مبلغ سود قابل پرداخت تفاوت دارد. ارزش روز برگه سهام عدالت بر پایه قیمت لحظه‌ای سهام شرکت‌های حاضر در سبد تعیین می‌شود؛ اما سود سهام عدالت از محل سودآوری و سود تقسیمی شرکت‌های سرمایه‌پذیر تأمین خواهد شد. ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار تومانی امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵

ارزش سهام عدالت ۴۹۰ هزار تومانی نیز در پایان معاملات امروز به ۱۰ میلیون و ۸۱ هزار و ۵۹۱ تومان رسید.

در معاملات امروز، اغلب نمادهای حاضر در پرتفوی سهام عدالت با رشد قیمت روبه‌رو شدند. شاخص کل بورس نیز با افزایش ۵۱ هزار و ۴۵۳ واحدی در سطح ۵ میلیون و ۹۵۲ هزار و ۷۰۵ واحد قرار گرفت. شاخص هم‌وزن هم به یک میلیون و ۶۸۶ هزار و ۸۵۴ واحد رسید.

ارزش معاملات امروز بازار سهام حدود ۴۹ هزار و ۶ میلیارد تومان بود و ارزش کل بازار نیز به حدود ۱۶ هزار و ۹۹۵ هزار میلیارد تومان رسید. کدام نمادها بر ارزش سهام عدالت اثر گذاشتند؟

نمادهای فملی، فارس، وغدیر، فولاد، شپنا، نوری و وبملت بیشترین اثر را بر شاخص کل بورس در معاملات امروز داشتند. در فرابورس نیز نمادهای آریان، مارون، ومپنا، کگهر، فزر، سامان و ارفع بیشترین تأثیر را بر شاخص گذاشتند.

بسیاری از این شرکت‌ها در سبد سهام عدالت قرار دارند و به همین دلیل تغییرات قیمت آن‌ها می‌تواند بر ارزش روز برگه‌های سهام عدالت اثرگذار باشد.





 پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پول‌شویی و خانه‌های لوکس + فایل صوتی

وقتی از عوامل افزایش قیمت مسکن سخن می‌گوییم، معمولا فهرستی آشنا از تورم تا نرخ بهره، هزینه ساخت، قیمت زمین، کمبود عرضه و رشد نقدینگی پیش روی ما قرار می‌گیرد. اما عاملِ پول‌شویی کمتر دیده ‌شده است. این عامل نیز می‌تواند در شکل‌گیری قیمت‌ها نقش داشته باشد؛ عاملی که نه در آمارهای معمول بازار مسکن به‌سادگی دیده می‌شود و نه لزوما در مدل‌های متعارف سیاستگذاری مسکن جایگاه روشنی دارد.

 مچ‌اندازی ارزی در امارات
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مچ‌اندازی ارزی در امارات

در روزهای اخیر، مهلت ۶۰ روزه ایران در تفاهم با آمریکا به پایان رسید. واشنگتن در واکنش، تحریم مهم‌ترین دروازه‌های تجاری و مالی ایران و در راس آنها دبی را در دستور کار قرار داد. این اقدام آمریکا، دو گزینه پیش‌ روی دبی قرار می‌دهد؛ نخست، پذیرش تحریم‌ها و از دست دادن بخشی از تجارت با ایران و دوم، تداوم تجارت و پذیرش چالش‌هایی که آمریکا ایجاد خواهد کرد. با این حال، گفت‌وگوی «دنیای اقتصاد» با یکی از صرافان فعال در دبی نشان می‌دهد که با وجود افزایش ریسک‌ها و محدودیت‌ها، فعالیت‌ها تاکنون ادامه داشته و مسدود کردن نقل و انتقال ارزی ایران با امارات با چالش‌های مهمی روبه‌رو است.

 چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان
۱۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چشم‌انداز صعودی ذوب با هدف عبور از ۶۰ تومان

نماد ذوب پس از یک دوره اصلاح زمانی و قیمتی قابل‌توجه، نشانه‌هایی از تکمیل یک ساختار اصلاحی ترکیبی و بازگشت به مسیر صعودی را نشان می‌دهد.

 اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اثر افزایش قیمت بنزین بر بازار خودرو و بورس

یک تحلیل‌گر بازار سرمایه گفت: «اگر افزایش قیمت محدود باشد، افزایش قیمت‌ها و تورم نیز محدود خواهد بود. اگر افزایش قیمت شدید باشد، اثر اولیه آن بسیار زیاد خواهد بود. اما اگر افزایش قیمت تدریجی باشد، اثر اولیه آن محدود خواهد بود و باید دید اثر ثانویه آن به کجا می‌رسد و در چه نقطه‌ای متوقف می‌شود.»

 هشدار همتی
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

هشدار همتی

«ممکن است بدمن دولت شوم اما باید به هرکس که پول خواست بگویم شرمنده نداریم»؛ این جملاتی است که عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی، در یک گفت‌وگوی صریح و کم‌سابقه در تلویزیون به زبان آورد و شفاف گفت که دولت در تنگنای مالی پیچیده‌ای به سر می‌برد.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.