قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱ ساعت قبل

پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست

رئیس جمهور گفت: مردم نشان دادند که اگر لازم باشد، می‌جنگند، می‌توانند و کوتاه نمی‌آیند؛ اما جنگ همیشه راه‌حل نیست. گرهی را که می‌توان با دست باز کرد، نباید ب...
 پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست

پایگاه اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد: مسعود پزشکیان در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی و آیین اختتامیه ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور، گفت: زنان، دختران و مادران ما کاری کارستان کردند و اگر نقش زنان بیشتر از مردان نباشد، کمتر نیست. 

رئیس‌جمهور افزود: در برابر زنان، دختران و مادران سر فرود می‌آورم. وحدت و انسجام امروز به برکت خون شهدا، دانشمندان، رهبر شهید، فرماندهان و دانش‌آموزانی شکل گرفته است که مورد حمله قرار گرفتند. دیدن این صحنه‌ها هم دل انسان را به درد می‌آورد و هم نسبت به کسانی که دم از حقوق بشر و انسانیت می‌زنند، احساس تنفر ایجاد می‌کند. 

پزشکیان اظهار داشت: مردم در برابر حملات، قلدری و نامردی ایستادند. بازاریان، کارگران، دانش‌آموزان و دانشمندان، با وجود تمام سختی‌هایی که داشتند و همچنان دارند، جانانه در میدان ماندند. 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: شهید رجایی بزرگوار و شهید باهنر به ما آموختند که فاصله گرفتن از مردم اشتباه است. مردم سرمایه کشور هستند و همه مسئولان، خدمتگزار مردم‌اند. مشکلات امروز ناشی از فشارهای غیرانسانی و وحشیانه‌ای است که بر کشور اعمال شده، اما زنان، مردان و همه مردم اجازه ندادند دشمن به خیال خام خود دست پیدا کند و این راه را ادامه خواهیم داد. 

سپردن امانت‌ها به افراد شایسته و کاردان

پزشکیان گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: ان الله یأمرکم أن تؤدوا الأمانات إلی أهلها. خداوند چه زیبا امر می‌کند که امانت باید به اهل امانت سپرده شود؛ کسانی باید جلودار باشند که می‌دانند، می‌توانند و باور و ایمان دارند. 

رئیس‌جمهور تأکید کرد: سپردن مسئولیت‌ها به افراد شایسته ضرورت دارد. مسئولیت نباید به کسانی واگذار شود که صرفاً دوست و همراه یک فرد یا گروه هستند. اگر مردم حضور افراد توانمند و کاردان را در صحنه ببینند، همواره پشت قدرت و حاکمیت خواهند ایستاد. دستور خداوند این است که توانمندان بالا بیایند و کار به کاردان سپرده شود. 

پزشکیان بیان کرد: همیشه در ذهن خود به این موضوع فکر می‌کنم که چرا آیات سوره الرحمن بیشتر در مجالس ترحیم تکرار می‌شود. این آیات یک جهان‌بینی بی‌نهایت از هستی، نظام‌مندی و توانمندی را به انسان نشان می‌دهد. خداوند می‌فرماید: والسماء رفع‌ها ووضع المیزان ألا تطغوا فی المیزان وأقیموا الوزن بالقسط ولا …



 پاسخ سمهریز به ابهام ارزش‌گذاری
۴۷ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

پاسخ سمهریز به ابهام ارزش‌گذاری

شرکت گروه صنعتی و معدنی سیمان تجارت مهریز با نماد «سمهریز» در ادامه افشای اطلاعات کنفرانس اطلاع‌رسانی پیش از عرضه اولیه، به پرسش مطرح‌شده درباره اختلاف میان ارزش‌گذاری شرکت بر مبنای روش‌های مختلف پاسخ داد.

 سخنگوی صنعت آب: ۵۸ شهر درگیر تنش در حوزه آب شرب هستند/ کشور از نظر شاخص کلی بارش در شرایط نرمال قرار دارد/ تهران، البرز، قزوین، خراسان رضوی و استان مرکزی در تنش آبی قرار دارند
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی صنعت آب: ۵۸ شهر درگیر تنش در حوزه آب شرب هستند/ کشور از نظر شاخص کلی بارش در شرایط نرمال قرار دارد/ تهران، البرز، قزوین، خراسان رضوی و استان مرکزی در تنش آبی قرار دارند

سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه 12 استان همچنان با کاهش بارندگی روبرو هستند، وضعیت بارش های کشور را نزدیک به نرمال توصیف کرد و گفت: تهران، البرز، بخش‌هایی از استان قزوین، خراسان رضوی و استان مرکزی در تنش آبی قرار دارند.

 طرح فروش خودرو BAC X3 PRO/ مبلغ پیش پرداخت برای ثبت نام چقدر است؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

طرح فروش خودرو BAC X3 PRO/ مبلغ پیش پرداخت برای ثبت نام چقدر است؟

اقتصادنیوز: ثبت نام در طرح پیش ‌فروش BAC X3 PRO از طریق سامانه فروش شرکت خودروسازان بم به نشانی customer.bamco.ir صورت می گیرد.

 بورس سقف جدید زد
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بورس سقف جدید زد

دنیای اقتصاد: معاملات امروز بورس تهران در شرایطی دنبال شد که شاخص کل توانست با ثبت رشد 2.61 درصدی، یک رکورد تاریخی جدید را به ثبت برساند و در ارتفاع ۶ میلیون و ۳۸۶ هزار واحد قرار گیرد. شاخص هم‌وزن نیز هم‌جهت با نماگر اصلی بازار حرکت کرد و با افزایش 2.13 درصدی، به سطح یک میلیون و ۸۰۲ هزار واحد رسید.

 قیمت تتر امروز
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.82 درصدی، به 199,120 (یکصد و نود و نه هزار و‌ یکصد و بیست) تومان رسید.

 خبر مهم بنزینی؛ ۱۲ میلیون لیتر به تولید روزانه بنزین کشور اضافه می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم بنزینی؛ ۱۲ میلیون لیتر به تولید روزانه بنزین کشور اضافه می‌شود

اقتصادنیوز: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد با بهره‌برداری از پالایشگاه‌های آدیش جنوبی و مهر خلیج فارس تا پایان سال، روزانه حدود ۱۲ میلیون لیتر به ظرفیت تولید بنزین کشور افزوده خواهد شد.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این دو حوزه رابطه‌ای
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به زبان ساده، تاب‌آوری اقتصادی یعنی
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...