قیمت طلا امروز




 روزنامه تعادل / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پایان بورس امروز یکشنبه 11 مرداد 1405 / شاخص کل 99 هزار واحد رشد کرد

بازار سهام امروز در واکنش به کاهش تنش‌های نظامی و انتشار خبر موافقت ایران با طرح بازگشایی تنگه هرمز، با موجی از تقاضا روبه‌رو شد؛ کاهش ریسک‌های سیاسی و افت ق...
 پایان بورس امروز یکشنبه 11 مرداد 1405 / شاخص کل 99 هزار واحد رشد کرد

به گزارش تجارت نیوز، بورس تهران امروز یکی از سبزترین روزهای خود در هفته‌های اخیر را پشت سر گذاشت؛ بازاری که تحت تاثیر یک سیگنال سیاسی، مسیر خود را از احتیاط به سمت تقاضا تغییر داد. انتشار خبری مبنی بر موافقت ایران با طرح بازگشایی تنگه هرمز، فضای دیپلماسی را تا حدی تقویت کرد و همین موضوع باعث شد سطح تنش‌های نظامی کاهش یابد؛ اتفاقی که بلافاصله در بازار ارز خود را نشان داد و قیمت دلار وارد مسیر نزولی شد.

همین تغییرات، نگاه سرمایه‌گذاران را به بازار سهام برگرداند و موجی از تقاضا در اغلب گروه‌ها شکل گرفت. در پایان معاملات، شاخص کل بورس با رشد 99 هزار و 23 واحدی معادل 1.96 درصد افزایش، در سطح پنج میلیون و 153 هزار واحد ایستاد. شاخص کل هم‌وزن نیز همسو با نماگر اصلی حرکت کرد و با رشد 21 هزار و 647 واحدی معادل 1.5 درصد، به عدد یک میلیون و 461 هزار واحد رسید که نشانه‌ای از فراگیر بودن رشد در کلیت بازار است.

حجم و ارزش معاملات بورس

بررسی داده‌های معاملاتی نشان می‌دهد حجم معاملات در بخش سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به 50.7 میلیارد برگه سهم رسید و ارزش معاملات نیز 22 هزار و 979 میلیارد تومان ثبت شد.

در بخش سرانه‌ها، سرانه خرید حقیقی‌ها 98.1 میلیون تومان و سرانه فروش 81 میلیون تومان بود که نشان‌دهنده دست برتر خریداران در بازار است. این موضوع در شاخص قدرت خرید نیز منعکس شده؛ جایی که این نسبت به عدد مثبت 1.21 رسید.

از سوی دیگر، ورود پول حقیقی به بازار به دو هزار و 645 میلیارد تومان رسید؛ رقمی که نشان می‌دهد نقدینگی تازه بار دیگر به سمت بورس حرکت کرده و ریسک‌پذیری در میان معامله‌گران افزایش یافته است.

سیگنال سیاست به بازار سهام

آنچه امروز بیش از هر عامل دیگری مسیر بازار را تعیین کرد، تغییر انتظارات سیاسی بود. کاهش تنش‌ها و تقویت احتمال گشایش‌های دیپلماتیک، نه‌تنها بازار ارز را تحت فشار قرار داد، بلکه باعث شد بازار سهام به عنوان گزینه جذاب‌تری برای سرمایه‌گذاری مطرح شود.

در مجموع، بورس امروز نشان داد که همچنان به شدت از متغیرهای سیاسی تاثیر می‌گیرد. تا زمانی که سیگنال‌های مثبت از حوزه دیپلماسی مخابره شود، می‌توان به تداوم ورود نقدینگی و رشد شاخص‌ها امیدوار بود؛ اما این روند همچنان به پایداری همین متغیرها وابسته است.

 



۴ ساعت قبل / سايت نبض بورس

فیلم مجمع وآفری (بیمه کارآفرین) مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

به گزارش نبض بورس، مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام شرکت بیمه کارآفرین، بر اساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات زیر تصمیم گیری نمود:

دستور جلسات:

انتخاب اعضای هیئت‌مدیره

سایر موارد

کیفیت فیلم برعهده‌ی شرکت و سامانه‌ی برگزارکننده مجمع است.

نبض‌بورس مجموعه‌ی جامعی از فیلم مجامع را در سایت بارگذاری کرده است. جهت مشاهده به صفحه فیلم مجامع مراجعه کنید

جهت دسترسی سریع‌تر به مجمع نماد دلخواه به صفحه مجامع نماد‌های بورسی مراجعه کنید.

 

 

 

 


۶ ساعت قبل / سایت بورس 24

سود خالص علی‌بابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علی‌بابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد

بورس24 : سود خالص علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش مصرف در بازار داخلی، بیش از ۷۵ درصد کاهش یافت؛ این افت در شرایطی رخ داده که تقاضا برای خدمات ابری این شرکت همچنان در حال رشد است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، درآمد علی‌بابا در سه‌ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۹ درصدی همراه شد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. با این حال، سود خالص این گروه با افت شدید به ۱۰.۵ میلیارد یوان، معادل ۱.۶ میلیارد دلار، رسید و خروج جریان نقدینگی آزاد نیز از ۶.۶ میلیارد دلار فراتر رفت.افت شدید سود در سایه سرمایه‌گذاری سنگین روی هوش مصنوعی

این ارقام نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های پروژه‌های هوش مصنوعی و زیرساخت‌های محاسباتی است. در پی انتشار نتایج مالی، ارزش سهام علی‌بابا در معاملات پیش از بازار آمریکا ۴ درصد کاهش یافت.

علی‌بابا با معرفی مدل‌های هوش مصنوعی Qwen جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران جهانی این حوزه تقویت کرده است. این شرکت میلیاردها دلار برای خرید تراشه، راه‌اندازی دیتاسنترها و توسعه هوش مصنوعی عامل‌محور هزینه می‌کند.

تلاش‌های این گروه مستقر در هانگژو برای رقابت با شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و OpenAI نیز حاشیه سود آن را تحت فشار قرار داده است. هم‌زمان، کاهش تقاضا در بازار مصرف چین بر کسب‌وکار اصلی خرده‌فروشی آنلاین علی‌بابا اثر گذاشته است.تمرکز علی‌بابا بر Qwen و توسعه خدمات ابری

تحت مدیریت ادی وو، مدیرعامل علی‌بابا، تمرکز اصلی این گروه بر بخش‌های هوش مصنوعی و خدمات ابری قرار گرفته است. علی‌بابا بخش عمده تیم‌های پژوهشی و محصول خود را در واحد تجاری جدیدی به نام «مرکز توکن علی‌بابا» ادغام کرده که مستقیماً زیر نظر مدیرعامل فعالیت می‌کند.

وو می‌گوید «رشد هوش مصنوعی بر ملاحظات سودآوری کوتاه‌مدت اولویت دارد.» او قصد دارد سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراتر از بودجه ۳۸۰ میلیارد یوانی مصوب برای سه سال آینده افزایش دهد.

هدف علی‌بابا، پنج برابر کردن درآمد بخش ابری و هوش مصنوعی و رساندن آن به ۱۰۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده عنوان شده است.

شرکت‌های هوش مصنوعی چین در شرایطی با فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای تبدیل هزینه‌ها به سود مواجه هستند که بسیاری از مدل‌های خود را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین ارائه می‌کنند.

علی‌بابا نیز با متن‌باز کردن بزرگ‌ترین مدل خود، یعنی Qwen 3.8 Max، بار دیگر رقابت برای جذب کاربر را بر کسب سود کوتاه‌مدت ترجیح داده است.


۶ ساعت قبل / سایت بورس 24

سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت

بورس24 : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای مدیریت مصرف بنزین گفت افزایش قیمت در نرخ چهارم بنزین فعلاً منتفی است و دولت در حال مطالعه سناریوهای مختلف برای سهمیه‌بندی سوخت است.

عبدالرضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست بررسی است.

وی افزود: چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و این طرح‌ها در حال بررسی هستند.بررسی سناریوهای جدید برای مدیریت مصرف بنزین

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد که کاهش مصرف در اولویت قرار گرفته و افزایش قیمت، اولویت نخست نیست.

به گفته سپهوند، روشی که در کرمان اجرا شد نیز با همین هدف دنبال شد و بر اساس آن سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اضافه شد.

وی توضیح داد: در این طرح، سهمیه مصرف شامل ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی شد.نرخ چهارم بنزین فعلاً اجرا نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای مردادماه گفت: این طرح تاکنون موفق بوده و قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی که مطرح شده بود، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد.

سپهوند تأکید کرد: فعلاً برنامه‌ای برای قیمت چهارم بنزین وجود ندارد و افزایش قیمت در این نرخ منتفی است.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت بنزین تا چه زمانی منتفی خواهد بود، گفت: فعلاً تا زمانی که روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند، افزایش قیمت در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس همچنین احتمال داد برای درصد محدودی از مصرف‌کنندگان با مصرف بالا یا خودروهای لوکس که هم‌اکنون نیز از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، نرخ چهارمی در جایگاه‌ها عرضه شود تا مشکلی برای تردد آنها ایجاد نشود.وضعیت تولید و ذخایر بنزین کشور

سپهوند درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: ذخایر در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند نسبت به سال گذشته کاهش یافته و تلاش می‌شود این کاهش جبران شود.

وی همچنین گفت تولید بنزین پالایشگاه‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد و نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر به میزان تولید اضافه شده است.




 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت اکوایران

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.

 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
۱۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 قیمت سکه و طلا در بازار آزاد، امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
۱۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد، امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۹۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

 آپارتمان‌های نوساز همیشه گران‌ترند؟ | رابطه سن بنا و قیمت مسکن در منطقه ۲۱ تهران | خانه‌های دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آپارتمان‌های نوساز همیشه گران‌ترند؟ | رابطه سن بنا و قیمت مسکن در منطقه ۲۱ تهران | خانه‌های دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰

اقتصادنیوز: در مقایسه قیمت خانه‌ها بر اساس سن بنا، در منطقه ۲۱ با یک نتیجه غیرمنتظره مواجه شدیم. در محاسبات اولیه، خانه‌های ساخته‌شده در دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰ دیده می‌شدند؛ اما بررسی دقیق‌تر و مقایسه داده‌ها در سطح محله، تصویر دیگری از بازار مسکن این منطقه نشان داد.

 روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

روایت فارین پالسی از نبرد قدرت‌ها بر سر LNG / وقتی چین به آخرین سنگر روس‌ها تبدیل می‌شود

چین با فراهم کردن زیرساخت و بازار برای LNG تحریم‌شده روسیه به شریان حیاتی صادرات انرژی مسکو تبدیل شده و واشنگتن اکنون در پی هدف قرار دادن این مسیر و زیرساخت‌های چینی برای مهار صادرات LNG روسیه است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.