قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۴ ساعت قبل

مدیریت مصرف انرژی در بخش‌های مختلف توسعه یابد

معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت بر ضرورت توسعه برنامه‌های مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف تأکید کرد و گفت: طرح‌های اجراشده استان خراسان رضوی از نمونه‌های موفق و قابل تعمیم به سایر نقاط کشور است.
 مدیریت مصرف انرژی در بخش‌های مختلف توسعه یابد

به گزارش شانا به نقل از شرکت گاز استان خراسان رضوی، احمد زراعت‌کار، (جمعه، ۳۰ مرداد) با حضور در این استان، از روند تولید و ساخت فناورانه تجهیزات یکی از شرکت‌های کارور نوع دو طرف قرارداد شرکت گاز خراسان رضوی بازدید کرد.

وی در نشستی با مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی، میزان صرفه‌جویی حاصل از اجرای طرح‌ها، اقدامات انجام‌شده برای نصب و جایگزینی تجهیزات و روند تداوم خدمت‌رسانی شرکت‌های کارور را بررسی و بر رعایت الزامات، هماهنگی و تسهیل امور اجرایی تأکید کرد.

معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت، در این نشست با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف گاز در بخش های مختلف گفت: تقسیم‌بندی و مدیریت مصرف گاز در بخش‌های تجاری و صنعتی باید امسال با جدیت بیشتری دنبال شود.

زراعت‌کار با بیان اینکه بر اساس مصوبات بالادستی اعمال مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف با همکاری وزارت کشور و سایر وزارتخانه‌های اجرایی انجام می‌شود، ادامه داد: در استان‌ها نیز استانداران با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، برنامه و سازوکارهای  مدیریت مصرف گاز را  بر اساس ابلاغیه معاون اجرایی رییس جمهور اجرا می‌کنند.

وی با اعلام اینکه طرح شرکت‌های کارور یکی از بهترین و بروزترین روش‌های مدیریت مصرف در دنیا به شمار می‌رود، نحوه فعالیت شرکت‌های کارور در استان خراسان رضوی را الگویی شاخص برای تسریع در سایر استان ها دانست و گفت: با بکارگیری توان بخش غیر دولتی در این بخش افزون بر صرفه‌جویی در مصرف گاز طبیعی، اشتعالزایی و کمک به قشر آسیب‌پذیر جامعه نیز افزایش خواهد یافت.

مشهد از ۲۵ استان کشور مشترک بیشتری دارد

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان رضوی، نیز در این نشست گزارشی از وضعیت مصرف و اقدام‌های این شرکت در حوزه بهینه‌سازی را ارائه کرد و گفت: مشهد به‌تنهایی از ۲۵ استان کشور مشترک بیشتری دارد و به همین دلیل اجرای طرح‌های بهینه‌سازی و مدیریت مصرف در این شهر اهمیت ویژه‌ای دارد.

حسن افتخاری با اشاره به برخورداری خراسان رضوی از زنجیره کامل استخراج، تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز طبیعی افزود: در فصل زمستان به دلیل افزایش بیش از حد مصرف بخش خانگی، ناچار به اعمال محدودیت در سایر بخش‌ها هستیم. تلاش می‌کنیم با همکاری مردم و اجرای طرح‌های بهینه‌سازی، زمینه پایداری شبکه گاز در روزهای اوج مصرف را فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه شرکت گاز خراسان رضوی به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در اجرای طرح‌های بهینه‌سازی پیش از ابلاغ رسمی طرح کارور نیز اقدام‌های مؤثری در این زمینه انجام داده است، تصریح کرد: این اقدام‌ها ابتدا از تأسیسات و ساختمان‌های خود شرکت آغاز و سپس به سایر بخش‌ها توسعه یافت.

افتخاری یادآور شد: تاکنون در این استان ۱۱ هزار و ۷۰۰ موتورخانه بهینه‌سازی، ۳۲۵ طرح هوشمندسازی موتورخانه‌ اجرا  و ۵۴ هزار بخاری با بازدهی بالا  نصب شده است. همچنین در بخش گلخانه‌ها، پروژه‌ای با هدف بازدید، پایش و تنظیم مشعل‌ها اجرایی شده است. کد مطلب 2581942



۱۷ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

کشف بیش از ۱۱۹ میلیارد ریال وجه نقد قاچاق در مرز تایباد

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار «مجید شجاع» در تشریح این خبر اظهار داشت: مرزبانان مستقر در پست کنترل و مراقبت مرزی گروهان هفده شهریور هنگ مرزی تایباد، در راستای تشدید کنترل و پایش مرزی، از ابتدای ماه جاری موفق به کشف مقادیری وجه نقد قاچاق شدند.

وی افزود: مرزبانان حین کنترل خودرو‌ها و مسافران در لاین خروجی کشور و انجام بازرسی‌های لازم، موفق شدند مبلغ ۱۱۹ میلیارد و ۲۶۹ میلیون ریال وجه نقد را از ۴۹ تبعه افغانستانی کشف کنند.

فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: افراد و وجه نقد مکشوفه پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح شدند.

در ادامه حتما بخوانید آمادگی مرزبانان خراسان رضوی برای برگزاری مراسم تشییع قائد شهید امت در مشهد

سردار شجاع در پایان با تأکید بر استمرار اقدامات کنترلی در مرز‌های استان گفت: مرزبانان هنگ مرزی تایباد با اشراف اطلاعاتی و حضور مستمر در نوار مرزی، با هرگونه اقدام غیرقانونی و قاچاق قاطعانه برخورد خواهند کرد.




 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

معمای بنگاه‌های جوانمرگ | چرا شرکت‌های ایرانی پیش از رسیدن به بلوغ ناکام می‌شوند؟ | ناکامی بنگاه‌ها چه پیامدهایی به دنبال دارد؟

اقتصادنیوز: چرا بنگاه‌های ایرانی در سال های نخست فعالیتشان پیش از رسیدن به بلوغ و رشد پایدار از بازار خارج می‌شوند؟

 اخبار مهم بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از عرضه‌های اولیه تا صندوق نقره و توقف نمادها
۵ ساعت قبل / سايت نبض بورس

اخبار مهم بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از عرضه‌های اولیه تا صندوق نقره و توقف نمادها

بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ در حالی آغاز به کار می‌کند که چند خبر مهم از نرخ سود بانکی، عرضه‌های اولیه، پذیره‌نویسی صندوق‌های سرمایه‌گذاری و توقف نمادها می‌...

 تکذیب ۲۰۰ هزار خالی‌فروشی طلای آنلاین
۸ ساعت قبل / سایت اکونگار

تکذیب ۲۰۰ هزار خالی‌فروشی طلای آنلاین

رئیس اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی با اشاره به اظهارات روز گذشته پلیس فتا گفت: عدد ۲۰۰ هزار مربوط به کاربران یک پلتفرم طلا بوده و خالی‌فروشی ۲۰۰ هزار مورد صحت ندارد.

 بحران انرژی پس از جنگ ایران؛ زغال‌سنگ دوباره به سوخت محبوب آسیا تبدیل شد
۹ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

بحران انرژی پس از جنگ ایران؛ زغال‌سنگ دوباره به سوخت محبوب آسیا تبدیل شد

اختلال در عرضه نفت و گاز در پی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، بازار انرژی جهان را با شوکی تازه روبه‌رو کرده است؛ شوکی که در کوتاه‌مدت به نفع صنعت زغال‌سنگ تمام شده است. از ژاپن و کره جنوبی گرفته تا بنگلادش، تایلند و پاکستان برخی کشورها برای جبران کمبود گاز و نفت بار دیگر به زغال‌سنگ روی آورده‌اند.

 تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

تسویه‌ حساب تاریخی در میرداماد/ چرا ۱۲۰ همت از «دارایی‌های بانک ایران‌زمین» سهم بانک مرکزی شد؟

بانک مرکزی سرانجام برای تسویه بدهی بیش از ۱۰۰ همتی بانک ایران‌زمین، سند مالکیت ۷۵ همت از دارایی‌های این بانک را امضا کرد و ۴۵ همت دیگر نیز در نوبت انتقال است...