قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۱۴۰۵/۰۵/۳۰

مدیریت مصرف انرژی در بخش‌های مختلف توسعه یابد

معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت بر ضرورت توسعه برنامه‌های مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف تأکید کرد و گفت: طرح‌های اجراشده استان خراسان رضوی از نمونه‌های موفق و قابل تعمیم به سایر نقاط کشور است.
 مدیریت مصرف انرژی در بخش‌های مختلف توسعه یابد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت گاز استان خراسان رضوی، احمد زراعت‌کار، (جمعه، ۳۰ مرداد) با حضور در این استان، از روند تولید و ساخت فناورانه تجهیزات یکی از شرکت‌های کارور نوع دو طرف قرارداد شرکت گاز خراسان رضوی بازدید کرد.

وی در نشستی با مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی، میزان صرفه‌جویی حاصل از اجرای طرح‌ها، اقدامات انجام‌شده برای نصب و جایگزینی تجهیزات و روند تداوم خدمت‌رسانی شرکت‌های کارور را بررسی و بر رعایت الزامات، هماهنگی و تسهیل امور اجرایی تأکید کرد.

معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت، در این نشست با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف گاز در بخش های مختلف گفت: تقسیم‌بندی و مدیریت مصرف گاز در بخش‌های تجاری و صنعتی باید امسال با جدیت بیشتری دنبال شود.

زراعت‌کار با بیان اینکه بر اساس مصوبات بالادستی اعمال مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف با همکاری وزارت کشور و سایر وزارتخانه‌های اجرایی انجام می‌شود، ادامه داد: در استان‌ها نیز استانداران با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، برنامه و سازوکارهای  مدیریت مصرف گاز را  بر اساس ابلاغیه معاون اجرایی رییس جمهور اجرا می‌کنند. …




 اخبار جدید

 عقب‌نشینی آمریکا از حمایت هوایی نفتکش‌ها در تنگه هرمز - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عقب‌نشینی آمریکا از حمایت هوایی نفتکش‌ها در تنگه هرمز - تسنیم

به گفته فایننشال‌تایمز، آمریکا تحت فشار هزینه‌های نظامی، حمایت هوایی از نفتکش‌ها در تنگه هرمز را کاهش داد.

 شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

شرط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز اعلام شد

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تفاهم ایران و عمان برای تعیین مسیر موقت کشتیرانی، بازگشت امنیت به تنگه هرمز و بازگشایی کامل این آبراه را منوط به توقف اقدامات ناامن‌ساز و محاصره دریایی آمریکا دانست.

 خیز دوباره نفت
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

خیز دوباره نفت

شرق: بازار نفت جهان که ماه‌ها آرامش نسبی را تجربه می‌کرد و بهای نفت به کانال 80 دلار کاهش قیمت داده بود، این بار با معادلات جدیدی مواجه شد؛ از سویی حوثی‌های یمن توانستند بر بخش‌های کلیدی آبراهه باب‌المندب مسلط شوند و از سوی دیگر خط لوله انتقال نفت عربستان که تنگه هرمز را دور می‌زد، آماج حملات پهپادی قرار گرفت و جریان انتقال نفت از این خط لوله متوقف شد. این مسائل در حالی رخ داد که محاصره دریایی ایران ادامه دارد و تردد در تنگه هرمز همچنان مختل است. این امر توانست قیمت نفت را بار دیگر به بالای صد دلار برساند و جهان را در آستانه فصل سرد، نگران بازار انرژی کند.

 زنجیره‌سازی برای بنگاه‌های کوچک
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنجیره‌سازی برای بنگاه‌های کوچک

همایش رونمایی از نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ISPX با همکاری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد. در این همایش، ۳ تفاهم‌نامه به امضا رسید. در خلال این نشست، تفاهم‌نامه همکاری در راستای همکاری دوجانبه توسعه احیای معادن و صنایع معدنی کوچک مقیاس، تفاهم‌نامه همکاری چهارجانبه در راستای تقویت زنجیره ارزش فولاد و توسعه منطقه خاف و سنگان و تفاهم‌نامه طراحی و اجرای برنامه هوشمندسازی شهرک‌ها و نواحی صنعتی و توسعه الگوی شهرک‌های صنعتی نسل جدید به امضا رسید.

 اجاره مسکونی در مناطق اداری چند شد؟
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اجاره مسکونی در مناطق اداری چند شد؟

دنیای‌اقتصاد: واحدهای مسکونی میان متراژ 70 تا 100 مترمربعی با عمر بنای 10 تا 25سال ساخت در دو منطقه 6 و 7 تهران با متوسط ودیعه یک‌میلیارد و 32‌میلیون تومانی و رقم ماهانه 18‌میلیون تومان برای اجاره در سکوهای آنلاین آگهی شده‌اند.

 سه عامل ثبات دلار
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سه عامل ثبات دلار

در نخستین روز هفته، قیمت دلار در مسیر ثبت چهارمین روز معاملاتی افزایشی قرار داشت، اما در ادامه معاملات مسیر صعودی دلار تغییر کرد و با کاهش مواجه شد. نرخ اسکناس آمریکایی که در معاملات روز پنج‌شنبه تا 235هزار و 700تومان پیشروی کرده بود، روز شنبه با 200تومان کاهش، 235 هزار و 500 تومان ثبت شد. به نظر می‌رسد افزایش گمانه‌زنی‌های جدید درباره چشم‌انداز تحولات منطقه و انتظار فعالان بازار برای روشن شدن نتیجه نشست روز دوشنبه ایران و عمان درباره مسیرهای تجاری و تحولات تنگه هرمز، از عوامل موثر بر توقف روند صعودی و کاهش قیمت دلار بوده است.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026