قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

سوخت‌رسانی پایدار به ناوگان اربعین در خراسان شمالی

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان شمالی از آمادگی کامل این منطقه برای تأمین پایدار سوخت ناوگان حمل‌ونقل کالا و مسافر در ایام اربعین حسینی خبر داد و گفت: با اجرای برنامه‌ریزی‌های عملیاتی و نظارت مستمر، سوخت‌رسانی به ناوگان عبوری در محورهای مواصلاتی استان بدون وقفه انجام می‌شود.
 سوخت‌رسانی پایدار به ناوگان اربعین در خراسان شمالی

به گزارش شانا، شادمهر زهدی با اشاره به افزایش تردد ناوگان حمل‌ونقل کالا و مسافر در محورهای مواصلاتی استان، هم‌زمان با ایام اربعین حسینی، بیان کرد: برنامه‌ریزی‌های جامع و عملیاتی برای تأمین سوخت مورد نیاز این ناوگان انجام شده و همه ظرفیت‌های منطقه برای ارائه خدمات مطلوب به زائران و ناوگان حمل‌ونقل به کار گرفته شده است.

وی افزود: گروه‌های عملیاتی، پشتیبانی و بازرسی منطقه به‌صورت شبانه‌روزی بر روند توزیع سوخت در جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی نظارت دارند تا خدمات‌رسانی به خودروهای عمومی، ناوگان حمل‌ونقل و زائران بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای انجام شود.

ذخیره‌سازی مطلوب فرآورده‌های نفتی

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان شمالی با اشاره به پیش‌بینی تمهیدات لازم برای مدیریت افزایش تقاضای سوخت، تصریح کرد: سهمیه‌های مورد نیاز ناوگان حمل‌ونقل اختصاص یافته و ذخیره‌سازی مناسب فرآورده‌های نفتی در جایگاه‌های استان انجام شده است تا در صورت افزایش مصرف، سوخت مورد نیاز به‌صورت پایدار و مستمر تأمین شود.

زهدی خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین‌(ع) را افتخاری برای کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی دانست و یادآور شد: همه تمهیدات پیش‌بینی‌شده تا پایان بازگشت زائران از سفر اربعین ادامه خواهد داشت تا هموطنان با اطمینان از دسترسی به سوخت، سفری ایمن و آرام را تجربه کنند. کد مطلب 2477338





 شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت
۱۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

قیمت بیت‌کوین در معاملات روزانه نزدیک به ۶ درصد افزایش یافت و پس از ماه‌ها فشار فروش، به بالای ۶۹ هزار دلار صعود کرد.

 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.

 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟
۱۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟

یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.

 هزینه ساخت چه می‌شود؟
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هزینه ساخت چه می‌شود؟

دنیای اقتصاد؛ بازار ساخت‌وساز در مردادماه بعد از ماه‌ها التهاب، بالاخره آرام گرفت؛ رشد ماهانه قیمت مصالح ساختمانی تقریبا صفر شد و قیمت برخی نهاده‌های پرمصرف مثل آهن‌آلات و سیمان هم نسبت به میانه بهار ۵ تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد.

 با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط ثبت نام فروش فوری و فوق العاده سایپا در مرداد ماه ۱۴۰۵ را بخوانید.

 اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!

اقتصادایرانی: ادعای تازه درباره تعیین قیمت جدید بنزین، پرونده افزایش نرخ سوخت را وارد مرحله‌ای تازه کرده است.