قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

تداوم برنامه‌های دولت برای رفع ناترازی‌های انرژی

رئیس جمهور با تشریح مهم‌ترین برنامه‌های اقتصادی دولت، توسعه انرژی‌های پاک، اصلاح نظام یارانه‌ها و اصلاح ساختار مدیریت را سه محور اصلی تحول اقتصادی کشور برشمرد و با تأکید بر اینکه «مسیر اصلاحات آغاز شده و متوقف نخواهد شد»، از تداوم برنامه‌های دولت برای رفع ناترازی‌ها، مقابله با رانت و افزایش بهره‌وری خبر داد.
 تداوم برنامه‌های دولت برای رفع ناترازی‌های انرژی

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، دومین بخش گفت‌وگوی تلویزیونی مسعود پزشکیان با مردم شامگاه پنجشنبه (۱۵ مرداد) بر تشریح نقشه راه دولت برای اصلاحات ساختاری در اقتصاد متمرکز بود. اصلاحاتی که از حوزه انرژی و نظام بانکی تا سیاست‌های یارانه‌ای، خصوصی‌سازی، مدیریت بنگاه‌های دولتی و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را در بر می‌گیرد.

رئیس جمهوری در بخش‌هایی از این گفت‌وگو با بیان اینکه دولت را در شرایطی تحویل گرفتیم که در زمستان باید با قطعی برق، آب و گاز مواجه می‌شدیم، گفت: مجموع ذخایر انرژی ما یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر بود و می‌گفتند این ذخایر تا آبان بیشتر دوام نمی‌آورد. پس از آن، دیگر سوختی نداشتیم که نیروگاه‌ها را با آن بچرخانیم. کمبود گاز هم وجود داشت و بحث این بود که در زمستان هم برق نخواهیم داشت و گرمایش با مشکل مواجه خواهد شد، اما با همکاری، همراهی و مدیریت این اتفاق نیفتاد.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: باز هم وقتی از وفاق صحبت می‌کنم، منظورم مردم هستند. آنها بودند که در مصرف برق و گاز بسیار به ما کمک کردند. ما نیز تلاش کردیم نیروگاه‌ها را تقویت کنیم. همین پنل‌های خورشیدی که راه‌اندازی شده‌اند، اکنون نزدیک به ۷ هزار مگاوات وارد مدار کرده‌اند. ۷ هزار مگاوات، یعنی حدود ۷ میلیارد دلار پولی که ما نداریم، اما این ظرفیت وارد مدار شده و در حال توسعه است.

پزشکیان ادامه داد: این اقدام مشکل انرژی ما را حل می‌کند و هر روز نیز در حال گسترش است. با وجود جنگ، درگیری و محاصره‌ای که وجود دارد، قرار بود ۳۰ هزار مگاوات پنل خورشیدی احداث کنیم، اما با مشکلاتی که داشتیم نتوانستیم به هدفی که می‌خواستیم برسیم. البته در قانون برنامه، در مجموع ۱۲ هزار مگاوات برای پنج سال پیش‌بینی شده است، اما اصلاً به‌دنبال این نیستیم که فقط به همان میزان تعیین‌شده در قانون برسیم. به‌دنبال آن هستیم که تا جایی که ظرفیت و توان داریم، مشکل انرژی خود را از طریق انرژی پاک حل کنیم، زیرا اکنون سوختی را که در حقیقت ارزان در اختیار داریم هدر می‌دهیم، هوا را آلوده می‌کنیم و در نهایت با کمبود نیز مواجه می‌شویم.

وی تصریح کرد: امسال با وجود اینکه نیروگاه‌های ما مورد حمله دشمن قرار گرفت و روزانه نزدیک به ۲۳۰ میلیون مترمکعب گاز ما را زدند، شما …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.
 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد
سایت اقتصاد ایرانی

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.
 ۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران  | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!
سایت اقتصادنیوز

۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست …

اقتصادنیوز: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فقط یک تحول سیاسی نبود، بلکه با بازگشت درآمد نفت، مسیر توسعه اقتصادی ایران را هم تغییر داد. پس از قرارداد کنسرسیوم و تقویت سازمان برنامه، دولت توانست پروژه‌های عمرانی را گسترش دهد، اما هم‌زمان وابستگی اقتصاد و دولت به نفت نیز بیشتر شد.
 قیمت تتر امروز
سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.
 قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟
سایت اقتصادنیوز

قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 1.02 درصدی به 64,896 (شصت و چهار هزار و هشتصد و نود و شش) دلار رسید.
 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی
سایت ایبنا

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.
 باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد
سایت اقتصاد 120

باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

ذینفعان قدرتمندی از دشمنی ایران و آمریکا سود می برند.
 برندگان بورس در هفته پایانی مرداد | کدام نمادهای بهترین عملکرد را داشتند؟ | شاخص‌سازها جا ماندند | ۱۸۶ همت معامله در ۵ روز
سایت اقتصادنیوز

برندگان بورس در هفته پایانی مرداد | کدام نمادهای بهترین عملکرد را داشتند؟ | شاخص‌سازها جا ماندند | ۱۸۶ همت معامله در ۵ روز

اقتصادنیوز: شاخص کل در این هفته بیش از 216 هزار واحد افزایش یافت و شاخص هم وزن نیز با رشد بیش از 82 هزار واحدی، عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل ثبت کرد.