قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

عبور بدون چالش از زمستان تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مدیریت مصرف آب و انرژی خواستار طراحی سازوکارهای انگیزشی و رقابت مثبت میان استان‌ها و جلب مشارکت مردم برای کاهش مصرف انرژی شد.
 عبور بدون چالش از زمستان تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، جلسه ستاد ملی مدیریت مصرف آب و انرژی به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور، وزرا، معاونان و مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌های مرتبط برگزار شد.

به گزارش شانا، رئیس‌جمهور در این جلسه ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در گام نخست فعالیت ستاد و جمع‌آوری و به‌روزرسانی داده‌های مصرف، تأکید کرد: سیاست‌گذاری مؤثر در حوزه مدیریت مصرف، نیازمند دسترسی به داده‌های دقیق، برخط، تفکیکی و قابل راستی‌آزمایی است و اطلاعات موجود باید با جزئیات بیشتری تا سطح استان، شهرستان، شهر، دستگاه اجرایی و حتی واحدهای مصرف‌کننده توسعه یابد.

پزشکیان با اشاره به گزارش‌های ارائه ‌شده درباره مصرف قابل توجه آب شرب در برخی دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه در تهران و استان‌های دارای تنش آبی برای آبیاری فضاهای سبز، بر ضرورت بازنگری فوری در این رویه تأکید کرد و دستور داد ستاد ملی مدیریت مصرف آب و انرژی با دعوت از مسئولان دستگاه‌های پرمصرف، در اسرع وقت جلسات تخصصی برگزار و ضمن ارائه گزارش دقیق میزان و نوع مصرف، راهکارهای اصلاح الگوی مصرف را به دستگاه‌ها ابلاغ کند.

بر این اساس، دستگاه‌های اجرایی موظف خواهند بود ضمن رعایت الزامات و شیوه‌نامه‌های مصوب مدیریت مصرف آب و انرژی، نسبت به اصلاح فرآیندهای مصرف، استفاده از منابع جایگزین برای مصارف غیرشرب و ارتقای بهره‌وری در مصرف منابع اقدام کنند. همچنین مقرر شد سازوکار نظارت و ارزیابی مستمر بر اجرای این شیوه‌نامه‌ها طراحی و فعال شود.

رئیس‌جمهور همچنین پیشنهاد کرد به جای تعیین صرفاً یک مبنای ثابت و یکسان برای میزان مصرف استان‌ها، سازوکاری رقابتی و انگیزشی در مدیریت مصرف طراحی شود؛ به‌گونه‌ای که استان‌هایی که با حفظ کیفیت خدمات عمومی، عملکرد بهتری در کاهش مصرف و افزایش بهره‌وری دارند، مورد تشویق و حمایت قرار گرفته و به‌عنوان الگوی موفق به سایر استان‌ها معرفی شوند.

پزشکیان تأکید کرد: استفاده از ظرفیت‌های مدیریتی استان‌ها و ایجاد رقابت مثبت میان آن‌ها می‌تواند ضمن افزایش انگیزه مدیران، به شناسایی و تعمیم تجربه‌های موفق در حوزه مدیریت مصرف منجر شود.

رئیس‌جمهور با تأکید ویژه بر نقش مردم در عبور موفق کشور …



 تاکید پزشکیان بر تامین برق صنایع/ خرید از بورس انرژی و استفاده از برق وارداتی
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

تاکید پزشکیان بر تامین برق صنایع/ خرید از بورس انرژی و استفاده از برق وارداتی

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مدیریت مصرف آب و انرژی خواستار طراحی سازوکارهای انگیزشی و رقابت مثبت میان استان‌ها و جلب مشارکت مردم برای کاهش مصرف انرژی شد.



 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.

 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.

 افزایش سنگین قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

افزایش سنگین قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ بازار طلا در روزهای اخیر بار دیگر تحت‌تأثیر تشدید ابهام‌های سیاسی و ازسرگرفته‌نشدن مذاکرات، مسیر افزایشی را در پیش گرفته است. افزا...

 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.

 مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ چقدر است؟ + زمان واریز آن کی تعیین شد؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ قرار است مانند سال گذشته در دو مرحله به حساب مشمولان واریز شود. بر اساس آخرین اعلام رئیس اتاق تعاون ایر...

 استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا در گامی تازه برای بازتعریف رابطه میان پلتفرم‌های دیجیتال و صنعت خبر، غول‌های فناوری را مکلف کرد یا با رسانه‌های محلی قرارداد تجاری ببندند یا بخشی از درآمد تبلیغاتی خود را به حمایت از روزنامه‌نگاری اختصاص دهند.