قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

آخرین وضع تولید و بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده در کمیسیون انرژی تشریح شد

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از گزارش وزیر نفت درباره آخرین وضع تولید نفت و گاز، بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده، مدیریت تولید در شرایط جنگی و محدودیت‌های عملیاتی و صادراتی و ذخیره‌سازی گاز در نشست این کمیسیون خبر داد.
 آخرین وضع تولید و بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده در کمیسیون انرژی تشریح شد

به گزارش خبرنگار شانا، فرهاد شهرکی با اشاره به نشست نظارتی کمیسیون انرژی مجلس که امروز (سه‌شنبه، ۲۰ مرداد) با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، و معاونان وی برگزار شد، بیان کرد: در این نشست آخرین وضع تولید نفت و گاز، بازسازی تأسیسات آسیب‌دیده نفتی، مدیریت تولید در شرایط جنگی و محدودیت‌های عملیاتی و صادراتی، توسعه میدان‌های مشترک، ذخیره‌سازی گاز، تعمیرات اساسی و عملکرد حفاری بررسی شد.

وی افزود: در ابتدای این نشست، از تلاش مدیران، متخصصان، مهندسان و کارکنان عملیاتی، فنی و پشتیبانی صنعت نفت و گاز برای حفظ جریان تولید، ایمن‌سازی تأسیسات، مدیریت شرایط اضطراری و بازیابی ظرفیت‌های آسیب‌دیده در دوره جنگ و پس از آن قدردانی شد.

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در بخش نخست این نشست، وزیر نفت و معاونان وی، گزارشی از خسارت‌های وارده به برخی تأسیسات تولید و فرآورش گاز پارس جنوبی، اقدام‌های اضطراری انجام‌شده و روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده ارائه کردند.

شهرکی ادامه داد: وزارت نفت در گزارش خود اعلام کرد که هم‌زمان با عملیات بازسازی، برنامه تولید و تعمیرات اساسی سال ۱۴۰۵ بازنگری شد و برای جبران بخشی از کاهش ظرفیت، افزایش تولید از دیگر میدان‌های گازی خشکی و استفاده بیشتر از ظرفیت سکوها و تأسیسات سالم پارس جنوبی در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان کرد: براساس این گزارش، عملیات بازسازی یکی از پالایشگاه‌ها به مراحل نهایی رسیده و مجموعه گسترده‌ای از فعالیت‌های تعمیراتی شامل بازسازی تجهیزات ثابت و دوار، مخازن، مبدل‌ها و برج‌های فرایندی، خنک‌کن‌های هوایی، تجهیزات توربینی و کمپرسوری، لوله‌کشی فرایندی، آزمون‌های غیرمخرب، آزمون‌های هیدرواستاتیک، شست‌وشو و خشک‌سازی خطوط و بازسازی سامانه‌های برق و ابزار دقیق انجام شده است.

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در جمع‌بندی این بخش مقرر شد افزون‌بر درصد پیشرفت فیزیکی، وضعیت تکمیل مکانیکی، پیش‌راه‌اندازی، راه‌اندازی، آزمون‌های ایمنی و عملکردی و میزان ظرفیت واقعی و پایدار بازگشته به چرخه نیز در گزارش‌های بعدی مشخص شود.

شهرکی تصریح کرد: براساس گزارش وزارت نفت، میانگین تولید نفت خام طی دو سال گذشته روند افزایشی داشته و میزان تحقق برنامه تولید نیز در سطح بالایی قرار داشته است. همچنین، در مقاطعی رکوردهای جدیدی در تولید روزانه و ماهانه به ثبت رسیده و ظرفیت تولید نفت خام نسبت به ابتدای دولت چهاردهم افزایش یافته است.

وی تأکید کرد: در این نشست مقرر شد در گزارش تفصیلی بعدی، کاهش تولید ناشی از محدودیت صادرات و ذخیره‌سازی از کاهش‌های فنی، مخزنی، تعمیراتی و عملیاتی تفکیک شود تا امکان ارزیابی دقیق‌تری از ظرفیت واقعی تولید کشور فراهم باشد.

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: براساس گزارش ارائه‌شده، تولید و تحویل گاز طی سال‌های اخیر افزایش یافته و رکوردهای جدیدی در تولید روزانه و ماهانه به ثبت رسیده است. در فصل سرد نیز با هماهنگی میان شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی گاز ایران و مدیریت برنامه تولید و تعمیرات، میزان تحویل گاز نسبت به برنامه افزایش یافته است.

شهرکی با بیان اینکه در حوزه ذخیره‌سازی، وزارت نفت گزارشی از تزریق گاز به مخازن زیرزمینی کشور و اقدام‌های انجام‌شده برای افزایش آمادگی فصل سرد ارائه کرد، گفت: براساس این گزارش، در فصل گرم تزریق گاز به مخازن ذخیره‌سازی سراجه و شوریجه ادامه داشته و حجم قابل توجهی از گاز برای استفاده در دوره اوج مصرف ذخیره شده است.

وی تصریح کرد: در این نشست بر موضوع‌ تدوین و به‌روزرسانی برنامه جامع تاب‌آوری، تداوم فعالیت و بازیابی اضطراری زیرساخت‌های حیاتی گاز نیز تأکید شد تا ظرفیت اتصال متقابل تأسیسات، مسیرهای جایگزین فرآورش و انتقال، افزونگی تجهیزات حیاتی، قطعات یدکی راهبردی، تأمین برق اضطراری و قابلیت بازیابی سریع تأسیسات به‌صورت یکپارچه ارزیابی شود.

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در این نشست مقرر شد روند اجرای مصوبات، بازیابی ظرفیت‌های آسیب‌دیده، آمادگی تأمین گاز فصل سرد، توسعه میدان‌های مشترک و وضع پروژه‌های افزایش تولید در نشست‌های بعدی کمیسیون انرژی به‌صورت مستمر پیگیری شود. کد مطلب 2533814



۵ ساعت قبل / سایت برترینها

قیمت پیشنهادی جدید بنزین ۱۷ هزار تومان تعیین شد!

برترین‌ها: مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس، با رد محاسبه قیمت‌های بالاتر برای بنزین گفت: عددهایی مانند ۸۷ هزار تومان بر اساس یک رابطه غلط دلاری به دست آمده است.

او اعلام کرد که با محاسبه هزینه‌های استخراج، انتقال، پالایش، توزیع، جایگاه‌داری، مالیات و عوارض، هزینه تمام‌شده هر لیتر بنزین داخلی حدود ۱۷ هزار تومان محاسبه شده است.


۵ ساعت قبل / سایت بورس 24

سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت

بورس24 : سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای مدیریت مصرف بنزین گفت افزایش قیمت در نرخ چهارم بنزین فعلاً منتفی است و دولت در حال مطالعه سناریوهای مختلف برای سهمیه‌بندی سوخت است.

عبدالرضا سپهوند، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، درباره افزایش قیمت بنزین اظهار کرد: گران شدن قیمت بنزین قطعی نیست و در دولت در دست بررسی است.

وی افزود: چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و این طرح‌ها در حال بررسی هستند.بررسی سناریوهای جدید برای مدیریت مصرف بنزین

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس گفت: دولت سه سناریو برای سهمیه‌بندی بنزین دارد که کاهش مصرف در اولویت قرار گرفته و افزایش قیمت، اولویت نخست نیست.

به گفته سپهوند، روشی که در کرمان اجرا شد نیز با همین هدف دنبال شد و بر اساس آن سهمیه بنزین ۵ هزار تومانی به کارت سوخت مردم اضافه شد.

وی توضیح داد: در این طرح، سهمیه مصرف شامل ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی، ۵۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی و ۴۰ لیتر بنزین ۵ هزار تومانی شد.نرخ چهارم بنزین فعلاً اجرا نمی‌شود

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اجرای این طرح از ابتدای مردادماه گفت: این طرح تاکنون موفق بوده و قیمت ۸۷۲۰۰ تومانی که مطرح شده بود، متوقف شد و اصلاً اجرا نشد.

سپهوند تأکید کرد: فعلاً برنامه‌ای برای قیمت چهارم بنزین وجود ندارد و افزایش قیمت در این نرخ منتفی است.

وی در پاسخ به این پرسش که افزایش قیمت بنزین تا چه زمانی منتفی خواهد بود، گفت: فعلاً تا زمانی که روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند، افزایش قیمت در دستور کار نیست.

این نماینده مجلس همچنین احتمال داد برای درصد محدودی از مصرف‌کنندگان با مصرف بالا یا خودروهای لوکس که هم‌اکنون نیز از بنزین سوپر استفاده می‌کنند، نرخ چهارمی در جایگاه‌ها عرضه شود تا مشکلی برای تردد آنها ایجاد نشود.وضعیت تولید و ذخایر بنزین کشور

سپهوند درباره وضعیت ذخایر بنزین کشور اظهار کرد: ذخایر در شرایط مناسبی قرار دارد، هرچند نسبت به سال گذشته کاهش یافته و تلاش می‌شود این کاهش جبران شود.

وی همچنین گفت تولید بنزین پالایشگاه‌های کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد و نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ میلیون لیتر به میزان تولید اضافه شده است.




 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز
۹ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.

 تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تاثیر تحریم‌های گسترده جدید ترامپ علیه ایران بر اقتصاد چین | پل ماسگریو: اقدامات جدید ترامپ به‌وضوح چین را هدف گرفته است | پکن به تهران کمک می‌کند؟

اقتصادنیوز: پل ماسگریو گفت: اعلام تحریم‌های گسترده علیه ایران از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، «به‌وضوح چین را هدف گرفته است.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

اقتصادنیوز: توماس فریدمن با بررسی جنگ آمریکا و ایران، تغییر معادله قدرت در جنگ‌های مدرن را تشریح کرد؛ جایی که طرف‌های کوچک با سلاح‌های دقیق و ارزان می‌توانند در برابر قدرت‌های بزرگ مقاومت کنند و هوش مصنوعی نیز این روند را تشدید خواهد کرد.

 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول
۱۶ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.