قیمت طلا امروز




 خبرگزاری شانا / ۲ ساعت قبل

توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر راهکاری برای فاصله‌گرفتن از مصرف سوخت‌های فسیلی

رئیس‌جمهوری گفت: با ارتقای میزان بهره‌وری از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، ضرورت دارد با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های لازم، خود را از مصرف سوخت فسیلی نجات دهیم و حامی تولیدکنندگان و صنعت‌گران باشیم.
 توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر راهکاری برای فاصله‌گرفتن از مصرف سوخت‌های فسیلی

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، مسعود پزشکیان امروز (سه‌شنبه، سوم شهریور) در آیین بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی ۹۵ مگاواتی (۶۳ مگاواتی قائد شهید و ۳۲ مگاواتی شهدای لامرد) در استان تهران، با تشکر و قدردانی از اقدام‌های انجام‌شده در زمینه استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، گفت: از همه مهندسان و پیمانکاران داخلی و خارجی که برای استقرار پروژه‌های صفحه‌های خورشیدی تلاش کردند تشکر می‌کنم. اعتقاد دارم این اقدام‌ها می‌تواند توسعه یابد و رکوردهای جدیدی را ثبت کند.

وی با بیان اینکه انتظار این است در دو سال آینده ۳۰ هزار مگاوات را از طریق انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر تولید کنیم، افزود: یکی از الزام‌های مورد توجه در کنار بهره‌گیری از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر، ارتقای میزان بهره‌وری از فضا و امکانات است. بنابراین، با دانشگاهیان و کارشناسان حوزه کشاورزی، هماهنگی و تعامل‌های لازم را برای کشت گیاهان دارویی و استفاده از آبی که صفحه‌ها را شست‌وشو می‌دهد برگزار کنید.

رئیس‌جمهوری با اشاره به حمایت تمام‌قد از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان داخلی صفحه‌های خورشیدی تصریح کرد: هیچ‌گونه محدودیتی برای پشتیبانی در زمینه تولید داخلی صفحه‌های خورشیدی نخواهیم داشت و چنانچه سرمایه‌گذاری بخواهد در این حوزه اقدام کند، زمین و امکانات مورد نیاز را در اختیار او خواهیم گذاشت.

پزشکیان بر …



 پنجمین تِک‌تاک؛ جایی که رهبران فنی درباره آینده واقعی AI Agents تعامل کردند
۶ ساعت قبل / سایت توسعه برند

پنجمین تِک‌تاک؛ جایی که رهبران فنی درباره آینده واقعی AI Agents تعامل کردند

پنجمین دورهمی تخصصی تِک‌تاک (کاری از کافه ارتباط به راهبری امیر زمانیها) این بار با موضوع «AIAgents؛ از امنیت تا کنترل کیفی» میزبان جمعی از CTOها، تِک‌لیدها و مهندسان ارشد نرم‌افزارِ شرکت‌های مطرح اکوسیستم فناوری ایران بود.

 شوک نفتی هرمز چگونه بازار را غافلگیر کرد؟
۵ ساعت قبل / سایت فردای اقتصاد

شوک نفتی هرمز چگونه بازار را غافلگیر کرد؟


 تناقض‌های مارکس | مهمترین نقد اقتصادی بر نظریه ارزش کلاسیک | بوم باورک چگونه نظریه ارزش مارکس را بی‌اعتبار کرد؟
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

تناقض‌های مارکس | مهمترین نقد اقتصادی بر نظریه ارزش کلاسیک | بوم باورک چگونه نظریه ارزش مارکس را بی‌اعتبار کرد؟

اقتصادنیوز: کتاب «کارل مارکس در ترازو» روایت یکی از مهم‌ترین جدال‌های نظری در تاریخ اندیشه اقتصادی را بازگو می‌کند؛ جدالی میان اویگن فون بوم‌باورک و کارل مارکس.

 خرید ارز از بانک از امروز؛ حقیقی‌ها ۱۰۰۰دلار و حقوقی‌ها ۵۰۰۰دلار - سرمایه و بورس
۵ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

خرید ارز از بانک از امروز؛ حقیقی‌ها ۱۰۰۰دلار و حقوقی‌ها ۵۰۰۰دلار - سرمایه و بورس

بانک مرکزی از امروز سه‌شنبه سوم شهریور ۱۴۰۵ نخستین مرحله عرضه اسکناس ارز به شبکه بانکی را آغاز می‌کند.

 قیمت دلار، طلا و سکه امروز؛ دلار ۱۹۳ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار ۲۱ میلیون و سکه ۲۰۹ میلیون شد
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، طلا و سکه امروز؛ دلار ۱۹۳ هزار تومان، طلای ۱۸ عیار ۲۱ میلیون و سکه ۲۰۹ میلیون شد

اقتصادنیوز: بازار طلا، سکه و ارز پس از یک شروع رکوردی، در ادامه روز سه‌شنبه تغییر مسیر داد؛ دلار که در بازگشایی تا ۲۰۵ هزار و ۴۶۰ تومان بالا رفت، با عقب‌نشینی تا کانال ۲۰۰ هزار تومان، طلا و سکه را نیز با خود پایین کشید.

 از هاشمی تا پزشکیان؛ ۱۳ وزیر پشت فرمان، خودرو همچنان در دست دولت
۱ ساعت قبل / سایت اسب بخار

از هاشمی تا پزشکیان؛ ۱۳ وزیر پشت فرمان، خودرو همچنان در دست دولت

از هاشمی تا پزشکیان، ۱۳ وزیر برای صنعت خودرو برنامه نوشتند؛ تولید چند برابر شد، اما انحصار و اقتصاد دستوری نگذاشت کارخانه بزرگ به صنعتی رقابتی تبدیل شود.



روزنامه هفت صبح

حبس مسافران در کابین داغ

برنج سفره ایرانی‌ها از کجا می‌آید؟
روزنامه هفت صبح

برنج سفره ایرانی‌ها از کجا می‌آید؟

انجمن واردکنندگان برنج خواستار سختگیری کیفی نسبت به محموله‌های وارداتی از طریق مبادلات مرزی شده است
گرانی فقط سفره را کوچک نکرد؛ انتخاب را هم از مردم گرفت - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

گرانی فقط سفره را کوچک نکرد؛ انتخاب را هم از مردم گرفت - سایت خبری اقتصاد پویا

در اقتصاد، یکی از مفاهیم کلاسیک برای توضیح این وضعیت «قانون انگل» است. بر اساس این ایده، هرچه درآمد خانوار محدودتر باشد، سهم بیشتری از بودجه او صرف نیازهای اولیه مانند خوراک و مسکن می‌شود. برعکس، وقتی درآمد واقعی افزایش پیدا می‌کند، خانوار می‌تواند سهم بیشتری را به آموزش، تفریح، فرهنگ، پس‌انداز، سفر یا ارتقای [ ]
شریان تجاری ایران زیر فشار - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

شریان تجاری ایران زیر فشار - سایت خبری اقتصاد پویا

رضا قیدر / اهمیت این تصمیم را باید در ساختار تجارت خارجی ایران جست‌وجو کرد. بر اساس آمارهای منتشرشده، در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۴ حدود ۱۴.۸ میلیارد دلار کالا از امارات وارد ایران شده و این کشور با سهم حدود ۳۰ درصدی از ارزش واردات، در صدر مبادی وارداتی ایران قرار داشته است. در همین [ ]
خالی‌ترشدن یخچال‌ها پرتنش‌ شدن زندگی ها - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

خالی‌ترشدن یخچال‌ها پرتنش‌ شدن زندگی ها - سایت خبری اقتصاد پویا

دانیال امینی / فشار اقتصادی فقط قدرت خرید را کاهش نمی‌دهد؛ احساس امنیت را نیز تضعیف می‌کند. خانواده‌ای که نمی‌داند ماه آینده قیمت مواد غذایی، اجاره خانه، دارو، حمل‌ونقل یا سایر هزینه‌های ضروری چقدر خواهد بود، نمی‌تواند با اطمینان برای آینده برنامه‌ریزی کند. همین نااطمینانی، به مرور زمان فرسودگی روانی و اجتماعی ایجاد می‌کند. فرد [ ]
شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد …

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.