قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تغییرات مدیریتی در هگتا؛ تأکید تابش بر تداوم مسیر توسعه و حفظ شأن سرمایه انسانی

با تقدیر از خدمات سیدمحسن دلبری؛ مهیار نجم‌آبادی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و محمدعلی محبی مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هگتا شدند. مراسم تکریم و معارفه...
 تغییرات مدیریتی در هگتا؛ تأکید تابش بر تداوم مسیر توسعه و حفظ شأن سرمایه انسانی

با تقدیر از خدمات سیدمحسن دلبری؛ مهیار نجم‌آبادی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و محمدعلی محبی مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هگتا شدند.

مراسم تکریم و معارفه مدیران هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی «هگتا» با حضور علیرضا تابش، مدیرعامل هگتا، مصطفی ابویی، رئیس هیأت‌مدیره، سیدمحسن دلبری، عضو هیأت‌مدیره، منوچهر ناصرالملکی، معاون سرمایه‌گذاری و امور شرکت‌ها و جمعی از مدیران و کارکنان هگتا برگزار شد.

در این مراسم، ضمن تقدیر از خدمات سیدمحسن دلبری در دوره مسئولیت معاونت توسعه مدیریت و منابع، مهیار نجم‌آبادی به‌عنوان سرپرست این معاونت و محمدعلی محبی به‌عنوان مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هگتا معرفی شدند.

 

تابش: فرصت‌های خدمت به جامعه بازنشستگی و تأمین اجتماعی را باید غنیمت شمرد

 

علیرضا تابش، مدیرعامل هگتا، در این مراسم با اشاره به نزدیک شدن به دو سال فعالیت تیم مدیریتی جدید هلدینگ گفت: اگرچه این بازه زمانی در نگاه نخست کوتاه به نظر می‌رسد، اما هگتا در این مدت با فراز و نشیب‌ها و چالش‌های مختلفی مواجه بوده و در عین حال، نتایج و دستاوردهای امیدوارکننده‌ای نیز به دست آمده است.

وی با قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان هگتا و شرکت‌های تابعه افزود: تلاش ما در این دوره آن بوده است که در کنار همکاران، ضمن عبور از شرایط دشوار و بحران‌های موجود، از جمله شرایط ناشی از جنگ و تحولات اخیر، روند رو به رشد مجموعه حفظ شود و در شرایط رکود صنعت گردشگری، هگتا با توقف یا عقبگرد مواجه نشود.

تابش ادامه داد: هدف ما ایجاد مجموعه‌ای دارای طرح و برنامه، شفاف و در حال بهینه‌شدن بوده است تا بتوانیم از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم و فرصت‌های جدیدی برای خدمت به جامعه بازنشستگی و سازمان تأمین اجتماعی خلق کنیم.

 

تغییرات مدیریتی با حفظ شأن همکاران و در چارچوب قانون

 

مدیرعامل هگتا با اشاره به برخی تغییرات و جابه‌جایی‌های مدیریتی و سازمانی در ماه‌های اخیر اظهار کرد: بخشی از این تغییرات ناشی از اجرای مصوبات و ابلاغیه‌های سازمانی و فرابخشی بوده است و لازم است اجرای قانون در این فرآیندها با تدبیر، صبر و سعه‌صدر همراه باشد.

وی تأکید کرد: در شرایط تغییرات سازمانی باید همزمان دو موضوع مورد توجه قرار گیرد؛ از یک سو قوانین و مقررات به‌درستی اجرا شود و از سوی دیگر شأن و جایگاه همکاران حفظ شود و نظارت بر شرکت‌های تابعه و روندهای جاری مجموعه نیز استمرار داشته باشد.

تابش همچنین با اشاره به فرآیند ادغام شرکت رفاه‌گستر در هگتا، از همکاران این شرکت به دلیل دشواری‌های ناشی از جابه‌جایی‌ها و تغییرات اخیر قدردانی کرد و گفت: این تغییرات بر اساس تشخیص سازمان تامین اجتماعی انجام شده و هگتا برای طی این فرآیند در چارچوب قانون و رعایت حاکمیت شرکتی، همراهی لازم را خواهد داشت.

 

قدردانی از دلبری؛ تداوم همکاری در هیأت‌مدیره هگتا

 

تابش در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از خدمات سیدمحسن دلبری در دوره تصدی معاونت توسعه مدیریت و منابع اظهار کرد: دلبری همچنان به‌عنوان عضو غیرموظف هیأت‌مدیره در مجموعه هگتا حضور خواهد داشت و امیدواریم در مسئولیت جدید خود نیز فرصت خدمت به جامعه بزرگ کارگری و ورزش کشور را داشته باشد.

وی افزود: در دوره مسئولیت دلبری، اقدامات مؤثری در حوزه مدیریت و اداره مجموعه انجام شد و تداوم حضور ایشان در هیأت‌مدیره نیز می‌تواند در ادامه مسیر، در پیگیری و حل مسائل هگتا مؤثر باشد.

نجم‌آبادی سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع هگتا شد

 

در این مراسم، مهیار نجم‌آبادی به‌عنوان سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع هگتا معرفی شد.

نجم‌آبادی پیش از این مسئولیت‌هایی از جمله مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هگتا، عضو کمیته انتصابات، دبیر هیأت‌مدیره و رئیس کمیته انضباط کار هگتا را بر عهده داشته است.

تابش با آرزوی موفقیت برای نجم‌آبادی در مسئولیت جدید، بر اهمیت حوزه توسعه مدیریت و منابع انسانی در مسیر پیش‌روی هگتا تأکید کرد.

 

تأکید بر شایسته‌گزینی و قرار گرفتن افراد مناسب در جایگاه مناسب

 

منوچهر ناصرالملکی، معاون سرمایه‌گذاری و امور شرکت‌های هگتا، نیز با تبریک به دلبری، نجم‌آبادی و محبی، برای آنان در جایگاه‌های جدید آرزوی موفقیت کرد.

وی با اشاره به اهمیت انتخاب افراد شایسته برای مسئولیت‌های تخصصی گفت: استفاده از نیروهای حرفه‌ای و قرار گرفتن افراد مناسب در جایگاه مناسب، از عوامل مهم موفقیت سازمان است.

 

ناصرالملکی همچنین از عملکرد دلبری در دوره مسئولیت خود، به‌ویژه در حل مسائل، پیگیری مشکلات و تلاش برای ارتقای سطح رفاه همکاران، قدردانی کرد.

محبی، مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هگتا شد

 

در ادامه، محمدعلی محبی به‌عنوان مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل هگتا معرفی شد.

محبی  مسئولیت‌هایی از جمله ریاست دفتر مدیرعامل، مشاور حقوقی مدیرعامل و عضویت در کمیته رسیدگی به تخلفات هگتا را در کارنامه خود دارد.

تابش با تقدیر از تلاش‌های نجم‌آبادی و محبی و همکاران حوزه مدیریت، جایگاه حوزه مدیرعامل را در هماهنگی، راهبری و پیشبرد امور کلان هلدینگ مهم دانست و بر نقش آن در ایجاد انسجام میان بخش‌های مختلف، تسهیل فرآیندهای تصمیم‌گیری و پیگیری منسجم برنامه‌ها و مأموریت‌های راهبردی هگتا تأکید کرد.

 

دلبری: مسئولیت در هگتا را با علاقه انتخاب کردم

 

سیدمحسن دلبری نیز در این مراسم با قدردانی از مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره و همکاران هگتا، دوره مسئولیت خود در معاونت توسعه مدیریت و منابع را تجربه‌ای ارزشمند توصیف کرد.

وی با اشاره به حضور خود در هگتا گفت: انتخاب این مجموعه و پذیرش مسئولیت در آن، انتخابی آگاهانه و از روی علاقه بوده و از دوره خدمت و همکاری در هگتا رضایت دارد.

دلبری ضمن قدردانی از همراهی همکاران در دوره مسئولیت خود و طلب حلالیت، ابراز امیدواری کرد در ادامه مسیر نیز در جایگاه‌های جدید بتواند منشأ خدمت و اثرگذاری باشد.

در پایان این مراسم، از سیدمحسن دلبری به پاس خدمات و تلاش‌های وی در دوره تصدی معاونت توسعه مدیریت و منابع هگتا تقدیر شد و احکام انتصاب مهیار نجم آبادی و محمد علی محبی نیز به آنان اعطا شد.



۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

آفریقا؛ فرصتی برای توسعه تجارت ایران در دوران تحریم

بابک هدایتی در گفتگو با خبرفوری اظهار کرد: تحریم‌ها تجارت ایران با آفریقا را متوقف نکرده‌اند، اما هزینه و ریسک مبادلات را افزایش داده‌اند. با وجود مشکلات بانکی، حمل‌ونقل و انتقال پول، این قاره همچنان ظرفیت بالایی برای توسعه تجارت ایران دارد و باید به عنوان بازار هدف و شریک اقتصادی دیده شود.

وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت آفریقا برای کاهش آثار تحریم‌ها نباید صرفا از مسیر واسطه‌گری دنبال شود، بلکه باید بر توسعه تجارت واقعی، تهاتر کالا، استفاده از سازوکارهای مالی جایگزین، سرمایه‌گذاری مشترک، ایجاد شرکت‌های ایرانی–آفریقایی و صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و آفریقا افزود: کشورهایی مانند آفریقای جنوبی، موزامبیک، سودان، غنا، کنیا و تانزانیا از بازارهای مهم صادراتی ایران در آفریقا بوده‌اند. با این حال، حضور فعال چین، ترکیه، هند، امارات و اروپا در این بازار رقابتی، ضرورت حفظ ارتباط مستمر با مشتریان و جلوگیری از از دست رفتن سهم بازار ایران را افزایش داده است.

هدایتی  گفت: قاره آفریقا با جمعیتی حدود یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون نفر، ۵۴ کشور و ظرفیت اقتصادی گسترده، می‌تواند یکی از مسیرهای مهم توسعه تجارت خارجی ایران باشد. بهره‌گیری از این فرصت نیازمند نقشه راه بلندمدت، حضور جدی بخش خصوصی و تبدیل روابط مقطعی به همکاری‌های پایدار اقتصادی است.


۸ ساعت قبل / سایت بورس 24

سود خالص علی‌بابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علی‌بابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد

بورس24 : سود خالص علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش مصرف در بازار داخلی، بیش از ۷۵ درصد کاهش یافت؛ این افت در شرایطی رخ داده که تقاضا برای خدمات ابری این شرکت همچنان در حال رشد است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، درآمد علی‌بابا در سه‌ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۹ درصدی همراه شد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. با این حال، سود خالص این گروه با افت شدید به ۱۰.۵ میلیارد یوان، معادل ۱.۶ میلیارد دلار، رسید و خروج جریان نقدینگی آزاد نیز از ۶.۶ میلیارد دلار فراتر رفت.افت شدید سود در سایه سرمایه‌گذاری سنگین روی هوش مصنوعی

این ارقام نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های پروژه‌های هوش مصنوعی و زیرساخت‌های محاسباتی است. در پی انتشار نتایج مالی، ارزش سهام علی‌بابا در معاملات پیش از بازار آمریکا ۴ درصد کاهش یافت.

علی‌بابا با معرفی مدل‌های هوش مصنوعی Qwen جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران جهانی این حوزه تقویت کرده است. این شرکت میلیاردها دلار برای خرید تراشه، راه‌اندازی دیتاسنترها و توسعه هوش مصنوعی عامل‌محور هزینه می‌کند.

تلاش‌های این گروه مستقر در هانگژو برای رقابت با شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و OpenAI نیز حاشیه سود آن را تحت فشار قرار داده است. هم‌زمان، کاهش تقاضا در بازار مصرف چین بر کسب‌وکار اصلی خرده‌فروشی آنلاین علی‌بابا اثر گذاشته است.تمرکز علی‌بابا بر Qwen و توسعه خدمات ابری

تحت مدیریت ادی وو، مدیرعامل علی‌بابا، تمرکز اصلی این گروه بر بخش‌های هوش مصنوعی و خدمات ابری قرار گرفته است. علی‌بابا بخش عمده تیم‌های پژوهشی و محصول خود را در واحد تجاری جدیدی به نام «مرکز توکن علی‌بابا» ادغام کرده که مستقیماً زیر نظر مدیرعامل فعالیت می‌کند.

وو می‌گوید «رشد هوش مصنوعی بر ملاحظات سودآوری کوتاه‌مدت اولویت دارد.» او قصد دارد سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراتر از بودجه ۳۸۰ میلیارد یوانی مصوب برای سه سال آینده افزایش دهد.

هدف علی‌بابا، پنج برابر کردن درآمد بخش ابری و هوش مصنوعی و رساندن آن به ۱۰۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده عنوان شده است.

شرکت‌های هوش مصنوعی چین در شرایطی با فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای تبدیل هزینه‌ها به سود مواجه هستند که بسیاری از مدل‌های خود را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین ارائه می‌کنند.

علی‌بابا نیز با متن‌باز کردن بزرگ‌ترین مدل خود، یعنی Qwen 3.8 Max، بار دیگر رقابت برای جذب کاربر را بر کسب سود کوتاه‌مدت ترجیح داده است.


۱۰ ساعت قبل / سایت شهر بورس

رأی بدوی به نفع «ثتران» صادر شد

به گزارش شهر بورس، شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران با نماد معاملاتی «ثتران» نتیجه رسیدگی به دعوای خود علیه بانک توسعه تعاون را اعلام کرد. بر اساس افشای شرکت، رأی دادگاه بدوی در این پرونده به نفع «ثتران» صادر شده است.

موضوع دعوا، الزام بانک توسعه تعاون به ایفای تعهدات قراردادی مبنی بر تحویل و تسلیم ششدانگ ملک میرداماد به همراه تمامی متعلقات، ملحقات و منضمات آن بوده است. این ملک با پلاک ثبتی ۳۴۰۷۰ فرعی از ۳۴۶۷ اصلی، قطعه ۲۱ تفکیکی، واقع در بخش ۱۱ تهران در پرونده مورد اشاره قرار دارد.

جزئیات پرونده

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۴ دادخواست خود را علیه بانک توسعه تعاون مطرح کرده است. در این دادخواست، علاوه بر درخواست تحویل و تسلیم کامل ملک، مطالبه خسارت دادرسی نیز از طرف دعوا درخواست شده است.

رسیدگی به پرونده در شعبه ۴۰ دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید صدر تهران انجام شده است. مطابق رأی صادرشده از سوی این شعبه، بانک توسعه تعاون به ایفای تعهدات قراردادی و تحویل و تسلیم ششدانگ ملک میرداماد به شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران ملزم شده است.

بر اساس توضیحات ارائه‌شده در اطلاعیه، حکم صادرشده شامل تحویل ملک به همراه تمامی متعلقات، ملحقات و منضمات آن است. شرکت اعلام کرده است که این نتیجه، در پی دادخواست تنظیم‌شده از سوی «ثتران» و رسیدگی در مرجع قضایی مربوط به دست آمده است.

تاریخ ابلاغ رأی دادگاه به شرکت، ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شده است. این پرونده در حال حاضر در مرحله دادگاه بدوی قرار دارد و شرکت، نتیجه این مرحله از رسیدگی را به‌عنوان رأی صادرشده له خود افشا کرده است.

در اطلاعیه «ثتران» درباره ارزش روز ملک، آثار مالی قطعی پرونده، مبلغ خسارت دادرسی یا زمان اجرای حکم توضیحی ارائه نشده است؛ بنابراین تعیین اثر سود و زیانی این رأی بر عملکرد شرکت، منوط به طی مراحل قانونی، قطعیت رأی و مشخص‌شدن نحوه اجرای آن خواهد بود.




 همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد
۱۵ ساعت قبل / سایت صدای بورس

همراه درباره تغییرات قیمت سهام شفاف‌سازی کرد

شرکت ارتباطات سیار ایران با نماد «همراه» اعلام کرد در مهلت تعیین‌شده، هیچ پرسشی از سوی سهامداران درباره تغییرات قیمت معاملاتی این نماد مطرح نشده و رویداد بااهمیتی نیز بر عملکرد شرکت اثرگذار نبوده است.

 قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول
۱۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ + جدول

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.

 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
۱۸ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.

 یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

اقتصادنیوز: توماس فریدمن با بررسی جنگ آمریکا و ایران، تغییر معادله قدرت در جنگ‌های مدرن را تشریح کرد؛ جایی که طرف‌های کوچک با سلاح‌های دقیق و ارزان می‌توانند در برابر قدرت‌های بزرگ مقاومت کنند و هوش مصنوعی نیز این روند را تشدید خواهد کرد.

 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.

 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.