
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان که با حضور نورالدین آهی مشاور رئیسجمهور در امور تشکلها و احزاب برگزار شد، اظهار کرد: پیشرفت و توسعه چهارمحال و بختیاری در گرو همدلی، انسجام و همکاری همه بخشهای استان است و رسانه در این مسیر نقش جدی دارد.
وی با اشاره به آخرین وضعیت پروژه راهآهن شهرکرد افزود: این پروژه اکنون حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و عملیات ریلگذاری آن نیز از سال گذشته آغاز شده است.
مردانی ادامه داد: در پایان سال گذشته ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار به پروژه راهآهن شهرکرد تزریق شد و در شرایط جنگی نیز برای جلوگیری از توقف عملیات اجرایی، ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هدفگذاری استان این است که راهآهن شهرکرد تا پایان دولت چهاردهم به بهرهبرداری برسد و مردم استان شاهد شنیدهشدن سوت قطار در شهرکرد باشند.






