قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱ ساعت قبل

دیده‌بان جنوبی‌ترین نقطه ایران

آنچه پیش‌روی شماست، روایتی حماسی و اثرگذار از زندگی و شهادت ناوسروان محمد جعفری، فرمانده سایت مخابراتی پسابندر است؛ جوانی متخصص و منظم که از دشت‌های اراک تا...
 دیده‌بان جنوبی‌ترین نقطه ایران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

او که عشق به نظام و وطن را در رگ‌هایش داشت، در روز‌های سخت جنگ، تا آخرین لحظه در دکل‌های مخابراتی ایستاد تا پرچم ایران در باد‌های خنک دریای عمان برافراشته بماند و در نهایت، در مسیر دفاع از میهن به شهادت رسید.

پاسدار جنوبی‌ترین نقطه ایران

پسابندر، جنوبی‌ترین نقطه ایران؛ شهرک کوچک صیادی که روی شبه‌جزیره‌ای کوچک قرار گرفته است. اسکله صیادی‌ای که به دریای عمان و آب‌های آزاد اقیانوس راه دارد. نور طلایی آفتاب روی موج‌های ریز و شور دریا می‌لغزید. صبح روز ۹ اسفند بود. محمد لب ساحل داشت تلفنی با مادرش صحبت می‌کرد. صدای بوق چند ناوشکن آمریکایی از دورترین نقطه دریا، پرواز مرغان دریایی را آشفته کرد. لب‌های روزه‌دارش روی هم جنبید و به مادرش گفت: «دارم ناو آمریکایی را رصد می‌کنم. امروز دریا رو شلوغ کردن!»

دلشوره‌های باد توبه و رصد دشمن

از سمت دریا باد توبه می‌وزید و دلشوره ساکنان دریا را به ساحل می‌رساند. قایق‌های ماهیگیری تیغ انداخته بودند برای صید. لنج آبی‌رنگ لنگر از آب کشید. چند روز بود درد کمر می‌پیچید در ستون فقراتش. چند قدم عقب‌عقب رفت. به جایی میان موج‌های بلند و فیروزه‌ای دریا زل زد. رفت سمت سایت مخابرات پسابندر. چند روزی بود که زمزمه جنگ به گوش دریادلان نیروی دریایی رسیده بود. راه شکست یک کشور دریاست، اما ایران جولانگاه بیگانه نیست. محمد رفت در سایت و رادار‌ها را چک کرد. چند دقیقه از ساعت ۹ صبح گذشته بود که رادار‌ها عبور موشک را مخابره کردند. گوشی محمد زنگ خورد و او در حال دویدن بین اتاق‌های سایت بود. خبر حمله به بیت رهبری به اندازه بادی سبک همه‌جا پیچید و چند دقیقه بعد صدای مهیب انفجار سایت مخابرات را لرزاند؛ صدا‌ها در هم پیچید و باریکه‌ای از دود و خاکستر به آسمان بلند شد. پسابندر لرزید و حمله موشکی به سایت مدام بود. فرمانده سایت، محمد جعفری، تا نفس آخر در سایت فرماندهی‌اش ماند و زیر لب چند بار گفت: «جانم فدای ایران، جانم فدای ایران» و به شهادت لبیک گفت. هنوز رد بوسه مادر، روز بدرقه روی پیشانی‌اش گرم بود، اما محمد در سایت ماند تا پرچم ایران در میان باد خنک دریای عمان و لب مرز برافراشته بماند.

از رویای خلبانی تا ملوانی در نیروی دریایی …




 اخبار جدید

 فیلم  جنجالی حمله راننده پرشیا با چوب و چماق به MVM در اتوبان ارتش / خیلی زود وایرال شد
۴۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

فیلم جنجالی حمله راننده پرشیا با چوب و چماق به MVM در اتوبان ارتش / خیلی زود وایرال شد

رکنا: ویدیویی از درگیری 2 خودرو در اتوبان ارتش در فضای مجازی منتشر شده که در آن راننده یک پرشیای سفید با چوب و چماق به خودروی MVM قرمز حمله می‌کند؛ رکنا در حال بررسی صحت این تصاویر و جزئیات حادثه است.

 موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد
۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

موعود بنیادی‌فر داور داربی ۱۰۷ شد

موعود بنیادی‌فر قضاوت دیدار پرسپولیس و استقلال را بر عهده گرفت.

 بلیت‌فروشی دربی تهران آغاز شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بلیت‌فروشی دربی تهران آغاز شد

عصر امروز سایت بلیت فروشی داربی تهران باز خواهد شد. این دیدار در اصفهان و ورزشگاه نقش جهان برگزار می‌شود.

 اژه‌ای: با عناصری که امنیت را مخدوش کنند، در حوزه محاکمه و مجازات قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهیم کرد
۲۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اژه‌ای: با عناصری که امنیت را مخدوش کنند، در حوزه محاکمه و مجازات قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهیم کرد

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمنان و مزدوران و اذناب آنها بدانند که نیرو‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی ما در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و قوه قضاییه نیز در حوزه محاکمه و مجازات عناصری که بخواهند امنیت مردم و کشور را مخدوش کنند، قاطعانه‌تر از هر زمان دیگری عمل خواهد کرد. تحکیم امنیت و مقابله قاطع با عناصر ضدامنیتی، جزء آن دست از مقولاتی است که آحاد مردم و مسئولان ما، در باب آن، اتفاق‌نظر دارند.

 ما بهترین نسل تاریخ فوتبال ایرانیم | شما هی نگویید باید برای ما مجسمه بسازند
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما بهترین نسل تاریخ فوتبال ایرانیم | شما هی نگویید باید برای ما مجسمه بسازند

پرویز برومند در حاشیه دیدار دوستانه پیشکسوتان استقلال و پرسپولیس در کیش، درباره حال‌وهوای این مسابقه، خاطرات دربی‌های گذشته و مقایسه نسل طلایی فوتبال ایران با امروز صحبت کرد.

 نقد وحدت‌شکنان، وحدت‌شکنی نیست
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

نقد وحدت‌شکنان، وحدت‌شکنی نیست

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از برخی مسئولان و تأکید بر ضرورت انطباق دیدگاه مسئولان با مبانی دینی و فقه سیاسی اسلام گفت: رئیس‌جمهور پس از گذشت دو سال باید در تیم اطرافیان خود بازنگری جدی داشته باشد و اجازه ندهد مواضع وحدت‌شکنانه موجب نگرانی جامعه و آسیب به آرمان‌های انقلاب شود.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026