
به گزارش جامجم آنلاین، سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبری با اشاره به رویکردهای این نهاد در حمایت از محرومان گفت: راهبرد کمیته امداد از رویکرد صرفاً تقاضامحور به سمت نیازمحوری و توانمندسازی تغییر کرده است. در این رویکرد، علاوه بر شناسایی دقیق نیازهای افراد، حفظ حرمت و کرامت مددجویان نیز مورد توجه قرار دارد و خدمات باید به گونهای ارائه شود که زمینه توانمندی و خروج افراد از چرخه فقر فراهم شود.
رئیس کمیته امداد ضمن اشاره به تأکید امام خمینی(ره) بر عدالت اجتماعی گفت: امام راحل معتقد بود اگر بخواهیم فلسفه انقلاب اسلامی را در یک واژه خلاصه کنیم، آن واژه عدالت است. بر اساس همین نگاه، حمایت از محرومان و تلاش برای کاهش فقر از مأموریتهای اصلی کمیته امداد است و در این مسیر باید به توانمندسازی و ایجاد فرصتهای پایدار برای نیازمندان توجه شود.
کمیته امداد در روزهای جنگ تعطیل نشد
بختیاری درباره اقدامات این نهاد در جریان جنگ اخیر نیز گفت: کمیته امداد از نخستین ساعات جنگ وارد میدان شد و فعالیتهای آن در سراسر کشور بدون تعطیلی ادامه یافت. در کنار استمرار ارائه خدمات، شناسایی نیازمندان نیز دنبال شد تا افراد تحت حمایت و سایر اقشار نیازمند در شرایط دشوار جنگ با مشکلات بیشتری مواجه نشوند.
وی افزود: در راستای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، قرارگاه ملی مردمی حمایتی ـ اجتماعی نیز راهاندازی شد و در استانها، تشکلهای مردمی برای ساماندهی و سازماندهی کمکهای مردمی، تقویت همبستگی اجتماعی و حمایت از نیازمندان و افراد خسارتدیده از جنگ فعال شدند.
افزایش ۴۷ درصدی کمکهای طرح اکرام ایتام
رئیس کمیته امداد گفت: از ابتدای امسال تا ۲۵ مرداد، ۲ هزار و ۹۲۱ میلیارد و ۴۰۴ میلیون تومان کمک نقدی در قالب طرح اکرام ایتام به کمیته امداد پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۴۷ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: توجه به همه سطوح خدمت و محرومیت، از رفع نیازهای فوری و اضطراری تا ارائه خدمات پایه، از مأموریتهای کمیته امداد است. خدمات پایه این نهاد شامل مسکن، آموزش، سلامت، معیشت، اشتغال با درآمد پایدار و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی است که با رعایت عدالت به جامعه هدف ارائه میشود.
ورود هوش مصنوعی به خدمات کمیته امداد
بختیاری …












