قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

انسجام ملی، با تضعیف رسانه‌ ملی محقق نمی‌شود

رهبر معظم انقلاب بارها بر ضرورت حفظ انسجام جامع و پرهیز از ورود به بحث‌های حاشیه‌ای تاکید کرده‌اند‌؛ ضرورتی که در شرایط جنگ ترکیبی و در میانه جنگ روایت‌ها، ا...
 انسجام ملی، با تضعیف رسانه‌ ملی محقق نمی‌شود

در جنگ ترکیبی، میدان نبرد تنها به رویارویی نظامی محدود نمی‌شود. دشمن همزمان زیرساخت‌ها، افکار عمومی، سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به نهادهای ملی را هدف قرار می‌دهد. جنگ روایت‌ها بخش جدایی‌ناپذیر این رویارویی است و صداوسیما، به‌عنوان رسانه فراگیر کشور، در خط مقدم این میدان قرار دارد. در جنگ ۱۲ روزه و جنگ ۴۰ روزه نیز شاهد بودیم که رسانه‌ملی همزمان هدف حملات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دشمن قرار گرفت. 

شاید پس از نیروهای مسلح، کمتر نهادی به‌اندازه صداوسیما در جریان جنگ مورد اصابت و هجمه قرار گرفته باشد. ساختمان‌ها و زیرساخت‌های رسانه‌ای هدف حمله قرار گرفتند و همکاران رسانه‌ملی در شرایطی دشوار و پرخطر، مسئولیت خود را ادامه دادند. با این حال، عجیب است کسانی که به‌طور مستمر بر ضرورت حفظ انسجام و پرهیز از حاشیه‌ها تاکید می‌کنند، در همان شرایط به تخریب و تضعیف صداوسیما می‌پردازند. این دوگانگی در گفتار و رفتار، بیش از آن‌که به اصلاح امور کمک کند، به تقویت روایت دشمن منجر می‌شود. 

اگر سخن از وحدت و انسجام ملی است، باید حرمت همه ارکان نظام و نهادهای مسئول حفظ شود. نقد، حق طبیعی و لازمه اصلاح است اما نقد با تخریب و هجمه بی‌محابا تفاوت دارد. نمی‌توان در برابر کوچک‌ترین انتقاد از عملکرد برخی افراد، فریاد برآورد که انسجام ملی آسیب دیده است اما همزمان با ادبیاتی همسو با دشمن، رسانه‌ملی را هدف قرار داد و همه تلاش‌های آن را زیر سؤال برد. 

انتقاد سازنده، زمانی معنا پیدا می‌کند که بر پایه انصاف، واقعیت و شناخت شرایط باشد. صداوسیما نیز مانند هر نهاد دیگری ممکن است دچار ضعف یا کاستی باشد و خود این رسانه همواره پذیرای نقدهای کارشناسی بوده است اما نادیده‌گرفتن شرایطی که کارکنان رسانه‌ملی در آن به وظیفه خود عمل کرده‌اند، با انصاف و اخلاق حرفه‌ای سازگار نیست. 

در روزهای جنگ، زیرساخت‌های رسانه‌ای آسیب دیده و نیروها پراکنده بودند. در بسیاری از موارد، تعداد محدودی از همکاران، مسئولیت‌هایی را بر‌عهده داشتند که در شرایط عادی میان چندین نفر تقسیم می‌شد. گاه در مکانی جدا از ساختمان‌های اصلی صداوسیما، با امکانات محدود و نیروی انسانی بسیار اندک، تنها دو یا سه نفر همه مراحل تولید و پخش یک برنامه را انجام می‌دادند تا برنامه به‌موقع روی آنتن برود. برنامه‌های زنده …





 طائب: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند و مسیر مذاکره دنبال شد اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نتوانست به آن سند پایبند بماند
۱۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

طائب: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند و مسیر مذاکره دنبال شد اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نتوانست به آن سند پایبند بماند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند. سپس مسیر مذاکره دنبال شد و در این مذاکرات به سندی رسیدیم، اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نیز نتوانست به آن سند پایبند بماند و تعهدات خود را نقض کرد.

 حاکمیت و حکمرانی هوش مصنوعی؛ دو مسیر برای یک آینده مشترک
۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حاکمیت و حکمرانی هوش مصنوعی؛ دو مسیر برای یک آینده مشترک

در سال‌های اخیر، هوش مصنوعی از یک بحث فنی و آزمایشگاهی به یکی از مهم‌ترین موضوعات سیاست‌گذاری و مدیریت استراتژیک در جهان تبدیل شده است. اما در میان این تحول، دو مفهوم کلیدی، یعنی حاکمیت و حکمرانی هوش مصنوعی، اغلب به‌جای هم به‌کار می‌روند و همین امر باعث سردرگمی در تصمیم‌گیری سازمانی و ملی می‌شود. برای روشن‌شدن این موضوع و ترسیم مسیر استراتژیک پیش‌روی صنایع ایران، با دکتر امیر رحیمی قاضی‌کلایه، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره گروه سرمایه‌گذاری صدرآرین، به گفت‌وگو نشستیم.

 پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند
۱۴ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند

پرونده تراستی‌ها، واسطه‌هایی که در سال‌های تحریم مسئول جابه‌جایی بخشی از منابع مالی و درآمدهای ارزی کشور بودند، حالا هم‌زمان در کمیسیون اقتصادی مجلس، دستگاه قضایی و دیوان محاسبات در حال بررسی است. منوچهر متکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، از گزارش‌هایی درباره انحراف و احتمال خیانت در امانت از سوی بخشی از این مجموعه‌ها خبر می‌دهد

 جشن دسته جمعی سبزپوشان در سعادت آباد
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

جشن دسته جمعی سبزپوشان در سعادت آباد

اقتصادنیوز: در آخرین روز معاملاتی مرداد ماه، شاخص کل بازار سرمایه از ۶ میلیون واحد عبور کرد تا روزی تاریخی برای بازار سرمایه ایران رقم بخورد.

 اولتیماتوم به کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اولتیماتوم به کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه

کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه ماهانه نیرو‌های خودشان، فقط تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارند.

 بیشترین جست‌وجوی گوگل ایرانی‌ها در مرداد ۱۴۰۵ چه مواردی بودند؟
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بیشترین جست‌وجوی گوگل ایرانی‌ها در مرداد ۱۴۰۵ چه مواردی بودند؟

در اتفاقات مرداد فعلا خبری از موضوعات جنگ و صلح نیست. به نظر می‌رسد فوتبال و قیمت طلا و دلار برای اکثریت مردم جذاب‌تر باشد.