قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

اگر روح می‌بینید این مطلب را بخوانید!

آیا تا به حال احساس کرده‌اید روحی را دیده‌اید، تجربه‌ای خارج از بدن داشته‌اید یا ناگهان با یک صحنه مواجه شده‌اید که احساس کنید قبلاً دقیقاً آن را تجربه کرده‌...
 اگر روح می‌بینید این مطلب را بخوانید!

 جام جم آنلاین -  یک مطالعه جدید نشان می‌دهد تجربه‌های به‌اصطلاح «غیرعادی» بسیار شایع‌تر از چیزی هستند که پیش‌تر تصور می‌شد.

دانشمندان مؤسسه تحقیق و آموزش دور در برزیل با بررسی بیش از ۵ هزار نفر تلاش کردند بفهمند این تجربه‌های عجیب معمولاً چه زمانی و در چه شرایطی رخ می‌دهند و افراد چگونه آنها را برای خود معنا می‌کنند.

نتایج نشان داد که بیشتر افراد دست‌کم یک بار در طول زندگی خود تجربه‌ای غیرمعمول داشته‌اند. نکته جالب‌تر اینکه این اتفاق‌ها در بیشتر موارد نه‌تنها تجربه‌ای منفی تلقی نمی‌شوند بلکه بسیاری از افراد آنها را مثبت یا حتی معنادار توصیف می‌کنند.

رونالد فیشر، پژوهشگر اصلی این مطالعه، می‌گوید تجربه‌هایی مانند احساس حضور یک موجود یا فرد در اطراف، دیدن تصاویری که دیگران نمی‌بینند یا احساس اینکه فرد خودش را از بیرون بدنش مشاهده می‌کند در میان عموم مردم بسیار شایع‌تر از چیزی است که آمار تشخیص‌های بالینی نشان می‌دهد.

او تأکید کرد بیشتر از ۵ هزار شرکت‌کننده‌ای که چنین تجربه‌هایی را گزارش کردند، بیمار نبودند و اکثر آنها این اتفاق‌ها را در زمان وقوع یا هنگام مرور خاطره‌شان، خنثی یا مثبت ارزیابی کردند.

 

چه تجربه‌هایی بررسی شد؟

پژوهشگران در این مطالعه از ۵۱۱۷ نفر درباره تجربه‌های «غیرمعمول» سؤال کردند. این تجربه‌ها طیف گسترده‌ای داشتند. از احساس شدید شادی، شگفتی یا ترس گرفته تا دیدن رؤیا‌های واضح در بیداری، شنیدن صدا، تجربه خارج از بدن، احساس حضور فردی که فوت شده، تجربه‌های نزدیک به مرگ و رؤیا‌های شفاف یا «خواب‌های آگاهانه».

از افرادی که چنین تجربه‌ای داشتند درباره شرایط وقوع آن نیز سؤال شد، اینکه در آن لحظه چه وضعیت روحی‌ای داشتند، کجا بودند و تجربه چه مدت طول کشیده است.

پژوهشگران همچنین از آنها پرسیدند آیا تصور می‌کنند شخص یا موجودی مسئول این اتفاق بوده است یا خیر. در صورت پاسخ مثبت گزینه‌هایی مانند خدا یا خدایان، فرشتگان، ارواح یا موجودات دیگر مطرح شد. حتی از شرکت‌کنندگان پرسیده شد چرا تصور می‌کنند ممکن است خودشان برای چنین تجربه‌ای «انتخاب شده باشند».

در پایان نیز از آنها درباره میزان خوشایند بودن تجربه و تأثیر احتمالی آن بر زندگی‌شان سؤال شد.

 

تنهایی و اتفاقات غیرمعمول

نتایج نشان داد بیشتر افراد چنین تجربه‌هایی را زمانی تجربه کرده‌اند که تنها بوده‌اند. حدود ۱۰ درصد نیز گفته‌اند این اتفاق‌ها در محیط‌های مذهبی یا معنوی برایشان رخ داده است.

بسیاری از این تجربه‌ها نیز بسیار کوتاه بوده‌اند و بیش از یک‌سوم شرکت‌کنندگان گفته‌اند چنین اتفاقی را دو یا سه بار تجربه کرده‌اند.

در مورد علت این تجربه‌ها نیز پاسخ‌ها متفاوت بود. حدود یک‌سوم شرکت‌کنندگان معتقد نبودند «کسی» باعث وقوع آن شده است. در مقابل ۱۵ درصد تصور می‌کردند این تجربه به دلیل «خدا یا خدایان» رخ داده و ۱۱ درصد نیز «روح‌القدس» را عامل آن می‌دانستند.

 

تجربه ماورایی، ترسناک یا معمولی؟

شاید تصور کنید تجربه دیدن روح، احساس حضور یک فرد مرده یا خارج شدن از بدن باید حتماً ترسناک باشد، اما نتایج این تحقیق تصویر متفاوتی ارائه می‌کند.

بر اساس یافته‌های منتشرشده در مجله علمی PLOS One حدود ۴۹.۶۸ درصد از شرکت‌کنندگان گفتند هنگام تجربه چنین اتفاقاتی تا حدی احساس شادی یا حال خوب داشته‌اند. حدود ۲۴.۵۳ درصد آنها این تجربه را از نظر احساسی خنثی توصیف کردند و ۲۵.۷۹ درصد نیز احساس نوعی ناراحتی یا رنج را گزارش کردند.

به گفته پژوهشگران این یافته‌ها نشان می‌دهد تجربه‌های غیرمعمول پدیده‌هایی بسیار پیچیده هستند و نمی‌توان همه آنها را صرفاً با برچسب «ترسناک» یا «بیمارگونه» توضیح داد.

فیشر می‌گوید برای بسیاری از افراد چنین تجربه‌هایی می‌توانند معنادار باشند و حتی به رشد شخصی و رسیدن به بینش‌های جدید کمک کنند.

او تأکید کرد توجه به جنبه‌های مثبت این تجربه‌ها می‌تواند به افراد کمک کند آنها را بهتر درک کنند و باعث عادی‌سازی این موضوع شود. پژوهشگران همچنین امیدوارند این یافته‌ها به کاهش نگاه منفی و انگ اجتماعی نسبت به افرادی که چنین تجربه‌هایی دارند کمک کند.

با این حال آنها یک نکته مهم را نیز مطرح کرده‌اند: اگر چنین تجربه‌هایی به اندازه‌ای شدید شوند که در فعالیت‌های روزمره فرد اختلال ایجاد کنند بهتر است شخص با یک متخصص یا فرد مورد اعتماد خود صحبت کند.

 

چرا بعضی افراد بیشتر تجربه‌های ماورایی دارند؟

این مطالعه در حالی منتشر شده که اخیراً یک پژوهشگر دیگر نیز درباره عواملی که می‌توانند احتمال تجربه‌های به‌اصطلاح ماورایی را افزایش دهند، توضیح داده است.

 ملیسا مافئو، استاد دانشگاه ویک فارست در کارولینای شمالی، معتقد است بعضی افراد آمادگی بیشتری برای چنین تجربه‌هایی دارند.

به گفته او سه عامل اصلی می‌توانند در این زمینه نقش داشته باشند: محرک‌های محیطی، خطا‌ها یا اختلالات موقت در پردازش‌های عصبی و برخی ویژگی‌های شخصیتی.

وقتی این عوامل با یکدیگر ترکیب می‌شوند، مغز انسان ممکن است اطلاعات دریافت‌شده از محیط را به شکلی متفاوت تفسیر کند و در نهایت تجربه‌ای ایجاد شود که فرد آن را «ماورایی» تصور کند.

مافئو می‌گوید به‌عنوان یک استاد روان‌شناسی، همیشه به این موضوع فکر می‌کند که انسان‌ها تا چه اندازه تجربه‌های خود را به شکل ذهنی و شخصی تفسیر می‌کنند.

شاید به همین دلیل آنچه برای یک نفر تجربه‌ای کاملاً عادی است، برای فرد دیگری می‌تواند اتفاقی عجیب، مرموز و حتی ماورایی به نظر برسد.

در واقع ممکن است برای بسیاری از این تجربه‌های ظاهراً خارق‌العاده توضیح‌هایی کاملاً معمولی وجود داشته باشد، ترکیبی از شرایط محیطی، وضعیت ذهنی و نحوه پردازش اطلاعات توسط مغز که در یک لحظه خاص کنار هم قرار می‌گیرند و احساسی غیرعادی ایجاد می‌کنند؛ بنابراین اگر روزی احساس کردید کسی در اتاق حضور دارد، صحنه‌ای را برای نخستین بار می‌بینید، اما به‌شدت برایتان آشناست، یا احساس کردید برای لحظه‌ای خودتان را از بیرون نگاه می‌کنید لزوماً تنها فردی نیستید که چنین تجربه‌ای داشته است. مغز انسان هنوز راز‌های زیادی دارد و شاید بعضی از عجیب‌ترین تجربه‌های ما، بیش از آنکه ماورایی باشند، پنجره‌ای به پیچیدگی عملکرد خود مغز باشند.



۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

ناگفته‌های نیمار از شب رویایی بارسلونا

اقتصاد ۲۴-نیمار خاطرات خود از یکی از تاریخی‌ترین شب‌های دوران فوتبالش را بازگو کرد؛ بازگشت بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن پس از شکست ۴ بر صفر در بازی رفت.

ستاره برزیلی گفت پس از شکست سنگین، حتی نزدیکانش نیز صعود بارسلونا را غیرممکن می‌دانستند، اما او باور داشت که تیمش می‌تواند نتیجه را جبران کند.

نیمار گفت: «به آنها گفتم شما دوستان من هستید و به من ایمان ندارید؟ من آن بازی را می‌برم، فقط تماشا کنید.»

او همچنین از فضای تمرین پیش از مسابقه و شوخی‌هایش با لیونل مسی و لوئیس سوارز گفت و افزود که هر سه بازیکن به بازگشت باور داشتند.

نیمار درباره لحظه مهم پنالتی نیز گفت که در ابتدا قصد داشت توپ را به مسی بدهد، اما ستاره آرژانتینی از او خواست خودش ضربه را بزند. این پنالتی به گل پنجم بارسلونا تبدیل شد و سپس سرجی روبرتو گل ششم و تاریخی را به ثمر رساند.

نیمار این شب را باورنکردنی‌ترین احساس دوران حرفه‌ای خود توصیف کرد و گفت آن روز فهمید که در فوتبال، کسانی پیروز می‌شوند که حاضر به تسلیم شدن نیستند.


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

توضیحات نماینده طراح طرح مقابله با‌نفوذ بیگانگان درباره این موصوبه جنجالی مجلس/ همه‌ اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی: قانون «مقابله با‌نفوذ بیگانگان» پس از ماه‌ها کار کارشناسی در کمیسیون امنیت ملی مجلس، در اسفند ۱۴۰۴ نهایی شد، اما با وقوع جنگ تحمیلی رمضان به این روزها موکول شد. این قانون نه واکنشی به تنش‌های مقطعی، بلکه پاسخی به یک خلا راهبردی است که سال‌ها در حوزه‌ی شفاف‌سازی و مدیریت مخاطراتِ ارتباطاتِ خارجی وجود داشت.

خوشبختانه یا متاسفانه، بیشتر نقدهایی که در فضای رسانه‌ای در روزهای اخیر مطرح شد و بازتاب پیدا کرد، متوجه نسخه‌ی اولیه (تیر ۱۴۰۴ و دارای ۱۹ ماده) بود. البته به سهم خود، به عنوان یکی از طراحان و عضوی از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، از تمامی دلسوزان و نخبگانی که با نقدهای خود به پخته‌تر شدن این قانون کمک کردند، سپاسگزارم. بسیاری از این نقدها در نسخه‌ی نهایی بازتاب یافته و برطرف شده است. با این حال، برخی از نقدها همچنان بر اساس نسخه‌ی پیشین مطرح می‌شود، در حالی که متن کنونی مصوبه‌ی کمیسیون، تفاوت‌های اساسی با آن دارد.

از همین جا از همه‌ی صاحب‌نظران، نخبگان و فعالان رسانه‌ای دعوت می‌کنیم که متن نهایی را مطالعه کنند و نقدهای سازنده‌ی خود را برای ارتقای هرچه بیشتر این قانون ارائه دهند؛ چرا که هنوز در مرحله‌ی بررسی و پیش از تصویب نهایی هستیم و از هر نقدِ عالمانه‌ای استقبال می‌کنیم.

به منظور رفع هرگونه ابهام، متن کامل مصوبه‌ی کمیسیون (نسخه‌ی اسفند ۱۴۰۴ و دارای ۳۳ ماده) که این روزها در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، به‌عنوان پیوست این یادداشت ارائه می‌شود.

1. چرا به قانون جدیدی نیاز داشتیم و تفاوت آن با قوانین پیشین در چیست؟

پاسخ: قوانین گذشته عمدتاً بر جاسوسی کلاسیک متمرکز بودند، اما امروز دشمن از نفوذ ادراکی و شبکه‌سازی پنهان استفاده می‌کند تا «محاسبات تصمیم‌گیران» را تغییر دهد و تصمیماتی نهایی شده به نفع او باشد، بدون آنکه طرف مقابل متوجه شود. سایر نظام‌های حقوقی در دنیا برای این موضوع قوانین مفصلی را وضع کرده‌اند. اما در جمهوری اسلامی برای اولین‌بار، در پیش‌نویس این قانون، جنگ ادراکی و مشاوره‌های مخربِ هدایت‌شده از بیرون جرم‌انگاری شده و با ایجاد سامانه‌ی شفافیت، زمینه‌ی مقابله با این تهدید پیچیده را فراهم می‌آورد. اساساً در مساله نفوذ، براساس قوانینِ فعلی، اقدام خلافِ قانون یا مجرمانه‌ای رخ نمی‌دهد. یک کارگزار خارجی که معمولا هویت واقعی خود را در پشت اسامی زیبا پنهان کرده و کشفِ اهداف نهایی او برای مردم ممکن نیست؛ در پوششِ یک دوره‌ی آموزشی، برنامه‌هایی را برای برخی از افرادِ مرتبط با دولتمردان، نخبگان یا هنرمندان برگزار می‌کند. از ایشان حمایت مالی می‌کند و یا حتی قرارداد می‌بندد.

در چارچوب قوانین فعلی این‌ها همه مشروع هستند. اما آن کارگزار به دنبال تحقق اهداف خصمانه علیه ملت ایران است. و اگر مردم می‌دانستند که علیه منافع ایران اقدام می‌کنند حتما این کار را نمی‌کردند. این قانون می‌خواهد در گام نخست برای مردم، یک سطحی از اطمینان را ایجاد کند که در ارتباط با کارگزارانِ خارجی، علیه منافع کشورشان اقدام نمی‌کنند. این قانون می‌خواهد اقدامات کارگزاران خارجی را هم شفاف کند. آن‌ها هم مکلف خواهند شد که ارتباطات خود را ثبت کنند. شفافیت ارتباط کارگزار خارجی یک مساله مهم است. او حق ندارد پنهان‌کارانه با دولت‌مردان، نخبگان، هنرمندان و مردم ارتباط بگیرد. این شفافیت، به صورت دو سویه باعث تسهیل مراودات ایران و اشخاص ایرانی با دنیا می‌شود.

۲. این قانون چگونه با ایجاد سطوح اطمینان بخش، ارتباط با خارج از کشور را تسهیل می‌کند؟

پاسخ: این قانون بر اساس سطح‌بندی هوشمندانه‌ی کشورها (ماده ۲) طراحی شده است: ما سه سطح را در مصوبه کنونی داریم. دولت‌ها یا رژیم‌های متخاصم (مثل آمریکا و رژیم صهیونی) که لازم است بالاترین سطح نظارت نسبت به اینها و اقداماتشان وجود داشته باشد. ارتباط با اینها نیاز به اخذ مجوز دارد. دولت‌هایی که علیه ایران اقداماتی را ساماندهی و اجرا کرده‌اند؛ نظارت ساده‌تر خواهد بود اما در اینجا هم لازم است. اما سایر کشورها (اکثریت قاطع کشورها): تعاملات کاملاً عادی و بدون محدودیت‌های امنیتی خواهد بود و صرفا نیازمند ثبت ارتباط در یک پنجره واحد است. این سطح بندی پویاست و توسط شورای عالی امنیت ملی بروزرسانی می‌شود و به صورت شفاف در اختیار مردم قرار خواهد گرفت. بنابراین، این قانون دروازه‌ای هوشمند برای عبور امنِ تعاملات مشروع طراحی کرده است.

3. سازوکارِ سامانه‌ی ثبت ارتباطات چگونه طراحی شده است و چه تضمینی برای روان بودنِ فرآیندها وجود دارد؟

پاسخ: سامانه‌ی ثبت ارتباطات، با هدفِ شفاف‌سازی و نه محدودیت، طراحی شده است. برای جلوگیری از هرگونه پیچیدگی، ماده‌ی ۶ قانون، اصلِ «تاییدِ ضمنی» را پیش‌بینی کرده است: اگر دستگاه‌های امنیتی ظرف ۷ روز به درخواستِ ثبت‌شده پاسخی ندهند، درخواست به‌طورِ خودکار تایید محسوب می‌شود. همچنین شفافیت در سرفصل‌ها و ضوابطِ سامانه، مانع از بروزِ رانت، امضای طلایی و معطلیِ نخبگان خواهد شد. به‌عبارتِ دیگر، این سامانه برای تسهیلِ تعاملاتِ شفاف طراحی شده، نه برایِ سخت‌گیریِ بی‌دلیل.

4. تاثیر این قانون بر زندگی روزمره مانند سفرهای خارجی و خریدهای خرد مردم چه خواهد بود؟

پاسخ: مواد ۳ و ۴ قانون، معافیت‌های گسترده‌ای برای امور عادی در نظر گرفته‌اند. تعاملات روزمره مانند خرید از فروشگاه‌های خارجی، استفاده از خدمات بین‌المللی، سفرهای تفریحی و زیارتی، ارتباطات خانوادگی و حتی مکاتبات غیررسمی، کاملاً از ثبت در سامانه معاف هستند. به‌بیان روشن‌تر، زندگیِ عادیِ شهروندان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه هیچ بارِ اداریِ جدیدی بر دوشِ آنها تحمیل نمی‌گردد.

5. تکلیف اساتید، پژوهشگران و فعالان اقتصادی در تعامل با خارج از کشور چیست؟

پاسخ: قانون به‌روشنی میان «تعاملاتِ عادی» و «فعالیت‌های پُرمخاطره» تمایز قائل شده است. مذاکرات اولیه، تعاملات پیش‌قراردادی و حتی تبادلِ نمونه‌کالا برای فعالان اقتصادی، نیاز به ثبت در سامانه ندارد (ماده ۴، تبصره‌ها). نظارتِ اصلی معطوف به قراردادهای کلان، تبادلاتِ مالیِ قابل‌توجه، داده‌های حساس، مشاغلِ خاص و تبلیغات در رسانه‌های خارجی است. در این موارد نیز، صرفاً «شفافیتِ ثبت» در سامانه کافی است و تنها در صورتِ احرازِ مخاطره، نیاز به اخذِ مجوز خواهد بود. بنابراین، تعاملاتِ علمی و تجاریِ شفاف، در بستری ایمن و تسهیل‌شده، کاملاً آزاد است.

6. در شرایطی که فرصت ثبتِ قبلی وجود ندارد، چه راهکاری پیش‌بینی شده است؟

پاسخ: مصوبه این وضعیت را پیش‌بینی کرده است. شخص می‌تواند ارتباطِ فوری را برقرار کند و تا ۷۲ ساعت بعد، گزارشِ آن را در سامانه ثبت نماید. بنابراین، هیچ بن‌بستی برای مدیران، فعالان اقتصادی و حتی پژوهشگران ایجاد نشده است و نیازی به توقفِ مذاکرات یا قراردادها نیست.

7. بخش قابل توجهی از این قانون به نفوذ فرهنگی و شفافیت فعالیت رسانه‌ها می‌پردازد. آزادی بیان و فعالیت حرفه‌ای خبرنگاران در این قانون چگونه تضمین می شود؟

پاسخ: این قانون حامی روزنامه‌نگاری مستقل است و با ایجاد سطوح اطمینان بخش و رفع اتهاماتِ بی‌مورد، از آزادی بیان و فعالیت‌های حرفه‌ایِ خبرنگاران حمایت می‌کند و در نهایت باعث تقویت آزادی بیان خواهد شد. هدفِ این قانون، مقابله با کارگزاری‌هایِ پنهان است. این قانون کمک می‌کند تا از یک روزنامه‌نگار یا پژوهشگرِ مستقل، در برابرِ کسی که از سرویس‌هایِ اطلاعاتی یا دولت‌های متخاصم پول می‌گیرد تا افکار عمومی را مهندسی کند؛ یک تمایز ایجاد کرده و مانع دخالت دولت‌های متخاصم و پول‌های کثیف در مدیریت افکار عمومی، اقدام علیه فرهنگ عمومی یا حتی مهندسی انتخابات شود. شفافیت مالی، از رسانه‌های داخلی در برابر اتهامات نیز صیانت می‌کند.

8. این قانون نگرانی‌هایی را برای کسانی که در حال حاضر تعاملاتی را با کشورهای خارجی دارند، ایجاد کرده است. آیا راهکاری برای آن در نظر گرفته شده است؟

پاسخ: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

۹. آیا این قانون مشابهی در جهان دارد؟

پاسخ: بله همه‌ی دنیا به روشنی این قوانین را داشته‌اند و جای تعجب است که چرا ما از این عرصه غافل بودیم. قوانینی چون FARA در آمریکا (مصوب ۱۹۳۸) و سازوکار «ثبت نفوذ خارجی FIRS» در ذیل قانون امنیت ملی بریتانیا اجرا می‌شوند. شفافیت در ارتباطات خارجی، امروز به استانداردی جهانی تبدیل شده است. این مصوبه نیز در‌همین راستا و البته متناسب با شرایط بومی ماست. عمیقا معتقدیم که امنیت از مسیر شفافیت می‌گذرد و نه انسداد و محدودیت.

10. آیا با توجه به اینکه هنوز قانون به‌طور نهایی تصویب نشده، امکان اصلاح آن وجود دارد؟

پاسخ: بله کاملاً. ما در مرحله‌ی پایانی بررسی و پیش از تصویب نهایی در صحن مجلس هستیم و این دقیقاً بهترین فرصت برای ارائه‌ی نقدهای سازنده و اصلاحات هوشمندانه است. ما به‌دنبال قانونی پخته، فراگیر و مورد اعتماد هستیم. بنابراین نه تنها از نقدهای عالمانه استقبال می‌کنیم، بلکه آن را ضرورتی برای ارتقای کیفیت قانون می‌دانیم و از همه منتقدان محترم دعوت می‌کنیم که متن نهایی را مطالعه کنند و نقدهای خود را براساس آن ارائه دهند؛ اگر حرفِ حسابی، و نقدِ دلسوزانه‌ای وجود داشته باشد، قطعاً در فرصت باقی‌مانده، اعمال خواهد شد.

اما حرف پایانی:

امام شهید از نیمه‌ی دهه‌ی ۹۰، با درک دقیق از نقشه‌ی جدید دشمن، بارها نسبت به پدیده‌ی «نفوذ» هشدار دادند و آن را نه یک تهدید حاشیه‌ای، بلکه خطری بنیادین برای «دستگاه محاسباتی مسئولان» و «تغییر در غایات ملی» معرفی کردند. ایشان تاکید داشتند که نفوذ فراتر از جاسوسی است و دشمن به دنبال تغییر باورها، آرمان‌ها و جهت‌گیری‌های تصمیم‌سازان کشور است. مصوبه‌ی کنونی دقیقاً در راستای تحقق همین هشدارها و مطالبات طراحی شده است. این قانون با جرم‌انگاریِ «مشاوره‌های مخربِ هدایت‌شده از بیرون» و ایجاد سامانه‌ی شفافیت، عملاً به آن بخش از دغدغه‌های ایشان که می‌فرمودند «نفوذ باید رصد، شناسایی و مهار شود»، جامه‌ی عمل پوشانده است. از این رو، این مصوبه را باید پاسخی عملیاتی و دیرهنگام اما موثر به وصیتِ راهبردیِ امام شهید دانست.

این قانون، زمین بازی را برای نیروهای دلسوز شفاف و امن می‌کند و از بروز وابستگی‌های غیرضرور، خیانت و سوءاستفاده‌های کلان پیشگیری می‌نماید. تصویب و اجرای دقیق آن، گامی عملیاتی در تحقق مطالباتِ رهبر شهید (رضوان‌الله تعالی علیه) است و نظام و جامعه را در برابر نفوذ بیگانگان، مصونیت‌بخشی خواهد کرد. تعامل با جهان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه در بستری امن‌تر و شفاف‌تر تقویت خواهد شد.


۲ ساعت قبل / سایت جماران

عراق در مسیر خلع سلاح گروه‌هاست/ نخست وزیر الزیدی: گزینه نظامی روی میز نیست

به گزارش جماران، به نقل از الجزیره، علی فالح الزیدی، نخست‌وزیر عراق، امروز- جمعه- اعلام کرد دولت این کشور قصد رویارویی نظامی با گروه‌های مسلح را ندارد و گفت گفت‌وگو با این گروه‌ها برای قرار گرفتن سلاح در انحصار دولت، به‌صورت سازنده ادامه دارد.

الزیدی گفت برخی گروه‌ها سلاح‌های خود را تحویل داده، از ساختارهای مسلحانه خود خارج شده و به حشدالشعبی پیوسته‌اند؛ در همین حال، مذاکرات با گروه‌های دیگر برای طی کردن همین مسیر ادامه دارد.

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد همه جریان‌های سیاسی بر ضرورت انحصار سلاح در دست دولت اتفاق نظر دارند و دولت در حال تدوین سازوکارهای لازم برای تحویل سلاح است.

وی انحصار سلاح در دست دولت را از زمان آغاز به کار خود یکی از اولویت‌های اصلی اعلام کرده و آن را در چارچوب قانون اساسی و قوانین عراق دانسته است. به گفته الزیدی، اجرای این سیاست به تقویت اقتدار دولت، افزایش امنیت و ثبات و ایجاد فضای مناسب برای سرمایه‌گذاری کمک می‌کند.

  اختلاف بر سر نحوه تحویل سلاح

حیدر العبودی، سخنگوی دولت عراق، نیز گفت مذاکرات با گروه‌های مسلح پیشرفت کرده و اختلافات کنونی عمدتا به نحوه اجرای روند تحویل سلاح مربوط می‌شود، نه اصل زمان‌بندی آن.

او ۳۰ سپتامبر آینده را موعدی حاکمیتی مرتبط با پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در عراق دانست و تأکید کرد این موعد تغییر نخواهد کرد. به گفته وی، دولت در حال تدوین سازوکارهای قانونی برای اجرای روند انحصار سلاح است.

العبودی افزود از میان ۶ گروهی که وارد این روند شده‌اند، ۳ گروه عملا تحویل سلاح و واگذاری مواضع خود را آغاز کرده‌اند، در حالی که ۳ گروه دیگر درباره نحوه اجرای این روند ملاحظاتی دارند. وی گفت دولت تلاش می‌کند این اختلافات را از طریق گفت‌وگو حل کند، بدون آنکه موعد ۳۰ سپتامبر تغییر کند.

  مخالفت برخی گروه‌ها با تحویل سلاح

در مقابل، برخی گروه‌های مقاومت عراقی، از جمله کتائب حزب‌الله، با تحویل آنچه «سلاح مقاومت» می‌نامند به دولت مخالفت کرده‌اند و بر حفظ و تقویت توان نظامی خود تأکید دارند.

در همین حال، دولت عراق توانسته است برخی گروه‌های وابسته به الحشد الشعبی، از جمله سرایا السلام وابسته به مقتدی صدر، عصائب اهل‌الحق و کتائب امام علی را به تحویل سلاح‌های خود متقاعد کند.

بغداد می‌گوید هدف از این روند، تقویت حاکمیت دولت، تثبیت امنیت و ثبات داخلی و جلوگیری از تأثیرگذاری تنش‌های منطقه‌ای بر عراق است.

 




 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال
۱۶ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

جدال هفت بازیکن سابق در دیدار سپاهان و استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- در دیدار سپاهان و استقلال در هفته سوم لیگ برتر، هفت بازیکن با تیم سابق خود روبرو می‌شوند.به گزارش فوتبالی، یکی از جذابیت‌های مهم دیدار سپاهان و استقلال تقابل بازیکنانی است که سابقه پوشیدن پیراهن تیم رقیب را در کارنامه دارند و حالا با انگیزه‌های مضاعفی در این دیدار به میدان خواهند رفت.در ادامه بازیکنان این فصل دو تیم که سابقه حضور در تیم رقیب را دارند، مرور خواهیم کرد.استقلالدر بین بازیکنان این فصل استقلال، تنها نام دو بازیکن دیده می‌شود که سابقه پوشیدن پیراهن سپاهان را دارند ...,لیگ برتر ایران,استقلال,سپاهان,سید حسین حسینی,صالح حردانی,حسین گودرزی,کاوه رضایی,آرمین سهرابیان,آرش رضاوند,امید نورافکن

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۳۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.