قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

لایک جنجالی رضا شکاری؛ آیا مهاجم پرسپولیس، استقلالی می‌شود؟

رضا شکاری پس از جدایی از پرسپولیس هنوز مقصد بعدی خود را مشخص نکرده، اما یک واکنش او در فضای مجازی بار دیگر شایعات حضورش در استقلال را داغ کرده است.
 لایک جنجالی رضا شکاری؛ آیا مهاجم پرسپولیس، استقلالی می‌شود؟

رضا شکاری، هافبک فصل گذشته پرسپولیس که پس از آغاز تمرینات این تیم زیر نظر مهدی تارتار و قرار گرفتن در فهرست خروجی سرخپوشان، قراردادش را فسخ کرد، همچنان یکی از چهره‌های مورد توجه در بازار نقل‌وانتقالات است.

پس از جدایی بازیکنانی مانند مرتضی پورعلی‌گنجی، میلاد سرلک و وحید امیری، حالا هواداران پرسپولیس منتظر مشخص شدن آینده شکاری، امید عالیشاه و سروش رفیعی هستند. این در حالی است که مذاکرات شکاری با چند تیم در جریان است و هنوز تصمیم نهایی او اعلام نشده است.

در روزهای اخیر نام استقلال نیز بار دیگر به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی مقصد این بازیکن مطرح شده؛ موضوعی که با واکنش‌های مختلفی همراه بوده است. شکاری پیش‌تر اعلام کرده بود قصد ندارد به تیم رقیب پرسپولیس بپیوندد، اما سابقه حضور او در تیم‌هایی مانند گل‌گهر، تراکتور و سپاهان باعث شده گمانه‌زنی‌ها درباره آینده‌اش ادامه پیدا کند.

در همین شرایط، لایک رضا شکاری زیر یکی از پست‌های مرتبط با احتمال انتقالش به استقلال، توجه کاربران و هواداران دو تیم را به خود جلب کرده و باعث شده شایعات درباره حضور او در جمع آبی‌پوشان دوباره مطرح شود.

شکاری پیش از این نیز در دوره سرمربیگری جواد نکونام مذاکراتی با استقلال داشت و تا آستانه پیوستن به این تیم پیش رفت، اما در نهایت این انتقال انجام نشد. اکنون در صورت توافق با استقلال، بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه می‌تواند یکی از موانع اصلی این جابه‌جایی باشد.

بیشتر بخوانید: مهاجم سابق پرسپولیس دوباره شکوفا شد؛ درخشش تابستانی در اسپانیا



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال یا سپاهان؛ کدام تیم گل شماره ۱۱۰۰ را می‌زند؟

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم استقلال و سپاهان در هفته سوم برای دستیابی به یک دستاورد ویژه تلاش خواهند کرد.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو بازی بسیار مهم برگزار خواهد شد که در یکی از این دیدارها تیم‌های استقلال و سپاهان به مصاف هم خواهند رفت. تیم‌هایی که بسیار امیدوارند تا هم به سه امتیاز بازی دست یابند و هم آمار گل‌های زده خود در تاریخ لیگ برتر را به عدد ۱۱۰۰ گل برسانند.

استقلال و سپاهان در رده بندی کلی بیشترین گل زده در تاریخ لیگ برتر در رده اول و دوم قرار دارند. استقلال در تاریخ این رقابت‌ها موفق به زدن 1099 گل شده و آمار گل‌های زده سپاهان در تاریخ با یک اختلاف نسبت به آبی‌پوشان تهران، عدد 1098 گل را نشان می‌دهد.

همین مساله می‌تواند بر جذابیت و هیجان دیدار دو تیم در هفته سوم بیفزاید. در واقع، این دیدار مصاف تیم‌هایی است که تلاش می‌کنند از مرز هزار و صد گل زده در تاریخ این رقابتها عبور کنند.

بهترین عملکرد استقلال به لحاظ آمار گل زده در یک فصل، در هشتمین دوره این رقابت‌ها رقم خورد که شاگردان امیر قلعه‌نویی موفق به ثبت آمار 70 گل زده شدند. این تعداد گل زده بهترین آمار در تاریخ لیگ برتر به حساب می‌آید.

جالب اینکه بهترین عملکرد سپاهان از نظر آمار گلزنی هم در فصل نهم و با هدایت امیر قلعه‌نویی به دست آمد. سپاهان در فصلی که در پایان به عنوان قهرمانی دست یافت، در مجموع با 67 گل زده به کار خود پایان داد.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد .

دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شروع قدرتمند کافی بود. حالا که بعد از ۱۶ سال مربیگری در لیگ برتر این فرصت به تارتار رسیده او نمی‌خواهد آن را خراب کند. در کنفرانس بعد از بازی هم اشاره کرد که تیمش همچنان به دنبال یک مدافع چپ است .

سه: استقلال خوزستان مثال رمان بینوایان است. تیمی با پنجره‌ بسته، بدون پشتوانه مالی و تنها تیمی که مجبور است برای میزبانی از اهواز به تهران بیاید. همه این نشانه‌ها، برای قرار گرفتن در قعر جدول کافیست. آنها کار سختی برای بقا در لیگ امسال دارند با توجه به اینکه این فصل چهار تیم سقوط می‌کند. به همین دلیل در بازی دیروز همه چیز یک گله و یک طرف به نفع پرسپولیس بود .

چهار: دفاع چپ را که فاکتور بگیرید دست تارتار در همه پستها کاملا باز باز است. انقدر باز که به اورونوف و تیکدری بازی نمی‌رسد تا لب و لوچه اوستون آویزان شود. این یکی از کاملترین تیمهای تاریخ پرسپولیس در ادوار لیگ برتر است .

پنج: راههای رسیدن به گل در فوتبال خیلی زیاد نیست. اما پرسپولیس روش خوبی را انتخاب کرده، حرکات سرعتی و ترکیبی در کناره‌ها و ارسالهای تیز یا کات بک که شانس گلزنی را افزایش می‌دهد.سه گل از چهار گل پرسپولیس با این روش به ثمر رسید .

شش: در تحلیل بازی استقلال نوشته شد که تغییر مربیان برای یک سری از بازیکنان مؤثر واقع می‌شود. نمونه آن در پرسپولیس خدابنده‌لو، بیفوما و عمری است که در این دو بازی انگار احیا شده‌اند .

هفت: مجید عیدی دفاع راست مورد اعتماد تارتار در این دو بازی بوده، مدافعی که از ملوان و گل‌گهر همراه تارتار است و کاملا در تفکرات او حل شده است. دو فصل پرسپولیس در این پست معضل داشت و بعد از رفتن دانیال به تراکتور این پست پاشنه آشیل پرسپولیس بود، تارتار بیشتر از عیدی وظایف تدافعی می‌خواهد تا اضافه شدن .

هشت: شاید خیلیها با دیدن پرسپولیس این فصل به یاد پرسپولیس بگوویچ و شروع قدرتمندش در لیگ سوم بیافتند اما این پرسپولیس برخلاف تیم سال ۸۲ ، متوازن‌تر بسته شده و از اختلافات درونی کاملا به دور است و برای همین شانس موفقیتش زیاد است .

نه: فرق تارتار و هاشمیان در شناخت آنها از فلسفه باشگاه است، هاشمیان سعی می‌کرد تفکرات خود را به تیمی تحمیل کند که ذات فوتبالش تهاجمی است و این با ژن پرسپولیس بیگانه بود. اما تارتار که خودش سالها در پرسپولیس بوده براساس شخصیت تیمی پرسپولیس تاکتیک هجومی را انتخاب کرده تا هوادار این تیم از فوتبالش لذت ببرد .

ده: بازی با تراکتور یک محک جدی هم برای تارتار و هم برای نکونام است. دو تیمی که شروعی فوق العاده در این فصل داشتند و برای نبرد بزرگ دوشنبه شب باید شانه به شانه هم بجنگند. جدال دو تیمی که کاملترین تیمهای لیگ هستند و نبرد هافبکهای دفاعی سابق پاس از دو نسل متفاوت تنور لیگ را داغ داغ می‌کند. فقط کاش کمیته انضباطی این داستان بازی بدون تماشاگر را کنار بگذارد تا شاهد یک بازی جذاب در هفته سوم در یادگار و هفته بیستم در تهران باشیم .

گزارش از پیمان خنافری/ پایگاه خبری فوتبالی


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای باورنکردنی؛ سهم استقلال از سکوهای دربی 90 درصد است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از تغییر نحوه تقسیم بندی تماشاگران در دربی تهران خبر داد.

به گزارش فوتبالی، دربی تهران قرار است در چارچوب هفته پنجم، روز یازدهم شهریور و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. در حالی که جامعه هواداری سپاهان با این موضوع مخالف است و پیام‌هایی را هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخانند، هواداران سرخابی باز هم چالش تقسیم بندی تماشاگران در این مسابقه را پیش رو دارند.

حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در خصوص بلیت فروشی و تقسیم بندی هواداران در مسابقه دربی تهران، گفت: "برای ۸۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال ۹۰ درصد ورزشگاه را در اختیار خواهد داشت. امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام بدهیم. میزبان باید قطعا ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را داشته باشد. اینکه چه تعداد تماشاگر وارد ورزشگاه شود، نیازمند تمهیدات نیروهای انتظامی و مسئولین ورزشگاه است. با استانداردسازی، خیلی از امکانات ورزشگاه‌ها، VAR یا آیین‌نامه هواداری توسعه پیدا کرده است. در حال تمرین هستیم که تماشاگران روی صندلی‌های خودشان بنشینند که اگرچه در بخش‌هایی از استادیوم این اتفاق نمی‌افتد اما امیدواریم به این استانداردها برسیم."

این صحبت‌های مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در حالیست که طی فصول گذشته هم در چندین نوبت قول تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در دربی داده شد اما در نهایت همان روش سنتی ۵۰-۵۰ به اجرا درآمد.

از طرفی در گوشه و کنار فضای مجازی هواداران استقلال در مورد برگزاری دربی برگشت در ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنند که اگر تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در بازی نقش‌جهان رعایت شود، با توجه به اینکه طبیعتا استقبال از دربی تهران توسط هواداران این دو تیم در اصفهان کمتر از برگزاری‌اش در ورزشگاه آزادی خواهد بود، آبی‌ها معتقدند که اجرای این قانون در تقابل هفته پنجم سرخابی‌ها، برای بازی برگشت به ضررشان خواهد شد.

به هرحال باید دید که آیا این بار سازمان لیگ قانون ۹۰ به ۱۰ را که حتی در شهر اراک هم اجرایی نشد، عملی می‌کند یا اینکه بازهم طبق سنوات گذشته با تقسیم بندی سنتی "پنجاه-پنجاه"، هواداران استقلال و پرسپولیس سکوها را پر می‌کنند.




 دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دریافت رسمی حکم مدیرعاملی محمد محمدی در باشگاه آلومینیوم اراک

محمد محمدی امروز حکم مدیرعاملی باشگاه آلومینیوم اراک را دریافت کرد. او پیش‌تر به عنوان سرپرست فعالیت می‌کرد.

 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
۲۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.

 خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا

در اولین هفته از لالیگا، اتلتیکو مادرید در دیداری خانگی مقابل مالاگا به پیروزی 2 بر صفر رسید.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان
۲۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خلاصه بازی پرسپولیس و استقلال خوزستان

پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر در حضور هوادرانش مقابل استقلال خوزستان به پیروزی 4 بر یک رسید.

 طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

طارمی، شاید مقابل استقلال و تراکتور!

به گزارش سایت اسپورت ۲۴ یونان، مهدی طارمی در تمرین امروز المپیاکوس با اعضای این تیم خداحافظی کرده و قرار است برای پیوستن به الوصل امارات راهی این کشور شود. ا...