قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

یکی از ماندگارترین شراکت‌های فوتبال همچنان ادامه خواهد داشت

آرسنال با تمدید قرارداد همکاری با شرکت هواپیمایی امارات تا سال ۲۰۳۳، یکی از طولانی‌ترین و موفق‌ترین شراکت‌های تجاری تاریخ لیگ برتر انگلیس را ادامه داد.
 یکی از ماندگارترین شراکت‌های فوتبال همچنان ادامه خواهد داشت

باشگاه آرسنال به‌صورت رسمی از تمدید قرارداد همکاری راهبردی خود با شرکت هواپیمایی امارات تا سال ۲۰۳۳ خبر داد؛ توافقی که یکی از طولانی‌ترین و موفق‌ترین شراکت‌های تجاری در تاریخ فوتبال جهان را وارد مرحله‌ای تازه می‌کند.

طبق اعلام رسمی باشگاه، بر اساس قرارداد جدید، لوگوی امارات همچنان روی پیراهن اصلی و لباس‌های تمرینی آرسنال باقی خواهد ماند و حق نام‌گذاری ورزشگاه امارات نیز همچنان در اختیار این شرکت خواهد بود. همکاری دو طرف از سال ۲۰۰۶ آغاز شده و اکنون با این تمدید، تا سال ۲۰۳۳ ادامه خواهد داشت.

امارات همچنین به عنوان اسپانسر اصلی پیراهن آرسنال به همکاری خود ادامه می‌دهد؛ قراردادی که همچنان عنوان طولانی‌ترین همکاری اسپانسرینگ روی پیراهن یک باشگاه در تاریخ لیگ برتر انگلیس را حفظ می‌کند.

این تمدید در حالی انجام شده که آرسنال به‌تازگی قهرمان لیگ برتر انگلیس شده و مدیران باشگاه این توافق را گامی مهم برای حفظ روند رشد و تقویت جایگاه آرسنال در داخل و خارج از زمین می‌دانند.

ریچارد گارلیک، مدیر اجرایی آرسنال، در این باره گفت: «قهرمانی در لیگ برتر لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه بود و امارات در تمام فراز و نشیب‌های دو دهه اخیر، یکی از مهم‌ترین شرکای ما بوده است. این همکاری نقشی اساسی در مسیر پیشرفت آرسنال ایفا کرده است.»

او ادامه داد: «تمدید این قرارداد نشان می‌دهد هر دو طرف به آینده آرسنال ایمان دارند و با هدف ادامه پیشرفت و کسب موفقیت‌های بیشتر، مسیر مشترک خود را ادامه خواهند داد.»

سر تیم کلارک، رئیس شرکت هواپیمایی امارات، نیز تأکید کرد همکاری این شرکت با آرسنال مدت‌هاست که از یک رابطه صرفاً تجاری فراتر رفته است.

او گفت: «در طول این سال‌ها، همراه با آرسنال تجربه‌های منحصربه‌فردی برای میلیون‌ها هوادار این باشگاه در سراسر جهان خلق کرده‌ایم. این همکاری باعث افزایش حضور جهانی آرسنال شده و پروژه‌ها و برنامه‌هایی را به اجرا رسانده که هیچ‌یک از دو طرف به تنهایی قادر به انجام آن نبودند. مشتاقیم فصل‌های جدیدی از این تاریخ مشترک را کنار آرسنال رقم بزنیم.»

آرسنال و امارات طی هفته‌های آینده بیستمین سال همکاری خود را با برگزاری مجموعه‌ای از برنامه‌ها و رویدادهای ویژه برای هواداران …



 رقبای استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا را بشناسید
۲۶ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

رقبای استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا را بشناسید

جوان آنلاین: فصل جدید لیگ نخبگان آسیا از ۲۳ شهریور آغاز می‌شود و استقلال و تراکتور، نمایندگان فوتبال ایران در این رقابت‌ها، باید برابر رقبای خود به میدان بروند. العین امارات، السد قطر، شباب الاهلی امارات، نفتچی ازبکستان، الغرافه قطر، الوصل امارات، پاختاکور ازبکستان و الشمال قطر، هشت تیمی هستند که در مسیر آسیایی دو نماینده ایران قرار گرفته‌اند.

العین؛ قهرمان امارات با دو قهرمانی آسیایی

العین یکی از شناخته‌شده‌ترین تیم‌های فوتبال امارات و یکی از پرافتخارترین رقبای استقلال و تراکتور است. ارزش این تیم حدود ۳۴ میلیون یورو برآورد شده است. العین فصل گذشته عملکرد موفقی در لیگ امارات داشت و با کسب ۶۸ امتیاز از ۲۶ مسابقه عنوان قهرمانی را به دست آورد و سهمیه لیگ نخبگان آسیا را کسب کرد.

این تیم سابقه دو قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را دارد و ۱۵ مرتبه نیز قهرمان لیگ امارات شده است. العین همچنین هفت بار جام حذفی امارات را بالای سر برده و از جمله تیم‌هایی است که تجربه زیادی در رقابت‌های آسیایی دارد.

السد؛ پرافتخارترین رقیب؟

السد قطر با ارزش بیش از ۶۳ میلیون یورو از گران‌ترین تیم‌های حاضر در میان رقبای استقلال و تراکتور محسوب می‌شود. السد فصل گذشته در لیگ قطر از ۲۲ مسابقه، ۴۵ امتیاز به دست آورد و عنوان قهرمانی را کسب کرد تا راهی لیگ نخبگان آسیا شود.

این تیم قطری یک مرتبه قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را تجربه کرده و از نظر افتخارات داخلی نیز شرایط قابل توجهی دارد. السد تاکنون ۱۹ بار قهرمان لیگ قطر و ۱۹ بار قهرمان جام حذفی این کشور شده است.

شباب الاهلی؛ تیمی با چهار بازیکن ایرانی

شباب الاهلی امارات یکی از جذاب‌ترین رقبای استقلال و تراکتور برای فوتبال ایران است؛ نه فقط به دلیل قدرت این تیم، بلکه به خاطر حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب آن. ارزش شباب الاهلی بیش از ۴۸ میلیون یورو برآورد شده و در ترکیب این تیم سعید عزت‌اللهی، رضا غندی‌پور، مرصاد سیفی و سردار آزمون حضور دارند.

شباب الاهلی فصل گذشته با کسب ۵۸ امتیاز از ۲۶ مسابقه در رده دوم لیگ امارات قرار گرفت و به سهمیه لیگ نخبگان آسیا رسید. حضور چهار بازیکن ایرانی در این تیم می‌تواند رویارویی با نمایندگان ایران را به یکی از …



 طارمی یه کدام یک از این سه تیم می‌رود؟ / مقصد غیرمنتظره در انتظار مهاجم تیم ملی
۳۲ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

طارمی یه کدام یک از این سه تیم می‌رود؟ / مقصد غیرمنتظره در انتظار مهاجم تیم ملی

به گزارش تجارت نیوز، در دومین سال از قرارداد با المپیاکوس، مهدی طارمی روزهای متفاوتی را سپری می‌کند. پیش‌تر گفتیم که شرایط برای ادامه همکاری با مهاجم تیم ملی ایران، مهیا نیست و جذب مهاجمان جدید، شاید زمینه‌ساز جدایی طارمی از المپیاکوس و کوچ او از آتن شود.

سایت novasports در خبری نوشت یک باشگاه در شهر دبی امارات علاقه‌مند به جذب طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال ایران است و مذاکرات جدی بین این باشگاه اماراتی و باشگاه یونانی برای انتقال طارمی به دبی در حال پیگیری است.

گفتنی است شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که این احتمال وجود دارد طارمی به یکی از این سه تیم منتقل شود.

منبع: ایرنا



 طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال
۵۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

طارمی در سه راه نزدیک خلیج فارس گیر کرد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق ، مهدی طارمی، کاپیتان تیم ملی کشورمان از «یک باشگاه دبی» پیشنهاد دارد در همین رابطه سایت novasports امروز(پنجشنبه) از ۳ مقصد احتمالی ستاره ایرانی در شهر دبی پرده برداشت.

شباب الاهلی، النصر و الوصل ۳ باشگاه شهر دبی هستند که می‌توانند میزبان طارمی باشند.

روز گذشته بود که اکثر رسانه‌های یونان از رسیدن یک پیشنهاد اماراتی از شهر دبی به باشگاه المپیاکوس برای جذب طارمی خبر دادند.

حالا سایت novasports می‌نویسد که شباب الاهلی متمول‌ترین باشگاه فوتبال شهر دبی به شمار می‌آید و می‌تواند نزدیک‌ترین مقصد برای طارمی باشد.

اما النصر و الوصل هم تیم‌های ریشه‌داری در شهر دبی به شمار می‌آیند و پروژه جذب طارمی برای این دو باشگاه هم می‌تواند جذاب باشد.



 توسین آدارابیویو گزینه استون ویلا برای جانشینی کونسا
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

توسین آدارابیویو گزینه استون ویلا برای جانشینی کونسا

پایگاه خبری فوتبالی - استون ویلا پس از توافق برای فروش ازری کونسا به آرسنال، شرایط توسین آدارابیویو، مدافع چلسی را برای تقویت خط دفاعی خود بررسی می‌کند.

به گزارش فوتبالی و به نقل از اسکای اسپورتس، انتقال کونسا به آرسنال با مبلغ ۵۱ میلیون پوند باعث شده مدیران استون ویلا به دنبال جانشینی برای این مدافع انگلیسی باشند و توسین یکی از گزینه‌های مورد بررسی آنهاست. چلسی نیز آماده شنیدن پیشنهادها برای مدافع ۲۸ ساله خود است. علاوه بر استون ویلا، مارسی، بنفیکا و سویا به جذب توسین علاقه نشان داده‌اند و مارسی تماس‌های اولیه‌ای با چلسی برای اطلاع از شرایط انتقال او برقرار کرده است.

توسین در دیدارهای پیش‌فصل چلسی زیر نظر ژابی آلونسو فرصت بازی پیدا کرد، اما در آخرین مسابقه دوستانه مقابل رئال سوسیداد حتی در فهرست آبی‌های لندن قرار نگرفت؛ اتفاقی که گمانه‌زنی‌ها درباره آینده او را افزایش داده است. با توجه به جدایی قریب‌الوقوع کونسا و آمادگی چلسی برای بررسی پیشنهادها، استون ویلا می‌تواند در روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات برای جذب توسین وارد مذاکرات جدی‌تری شود.



 آرسنال به دنبال شکار دو استعداد منچستریونایتد
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرسنال به دنبال شکار دو استعداد منچستریونایتد

پایگاه خبری فوتبالی - آرسنال قصد دارد روند جذب استعدادهای جوان را ادامه دهد و این بار برای به خدمت گرفتن جیمز اسکنلون و حبیب اوگونی از منچستریونایتد اقدام کرده است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از تلگراف اسپورت، توپچی‌ها مذاکرات برای جذب اسکنلون، وینگر ۱۹ ساله و اوگونی، مدافع ۲۰ ساله شیاطین سرخ را دنبال می‌کنند و نسبت به نهایی شدن هر دو انتقال در تابستان جاری خوشبین هستند. اسکنلون که سال ۲۰۲۱ از دربی کانتی به منچستریونایتد پیوست، تاکنون ۲۴ بازی ملی برای جبل‌الطارق انجام داده است. او نیم‌فصل دوم فصل گذشته را به‌صورت قرضی در سوئیندون تاون سپری کرد و گفته می‌شود با آرسنال بر سر قراردادی دوساله با امکان تمدید برای یک فصل دیگر به توافق رسیده است.

اوگونی نیز فصل گذشته ۲۱ بار به‌صورت قرضی برای نیوپورت کانتی به میدان رفت و در ژانویه به منچستریونایتد بازگشت. این مدافع متولد لندن چندین بار در فهرست تیم اصلی یونایتد قرار گرفته، اما هنوز نخستین بازی رسمی خود برای شیاطین سرخ را انجام نداده است. فعالیت آرسنال برای جذب بازیکنان آینده‌دار به این دو نفر محدود نمی‌شود. توپچی‌ها به جذب اکسل دونچف، هافبک تهاجمی ۱۶ ساله کاردیف سیتی و وینسنت جوزف، مهاجم ۱۶ ساله لیورپول نیز نزدیک شده‌اند و مایلو برنارد، مهاجم نوجوان کریستال پالاس، دیگر بازیکن مورد توجه آنهاست.

آرسنال پیش از این انتقال الیجا آپسون، مدافع ۱۸ ساله تاتنهام و پسر متیو آپسون، بازیکن سابق توپچی‌ها، را نیز نهایی کرده است. مجموعه این اقدامات نشان می‌دهد آرسنال در کنار تقویت تیم اصلی، سرمایه‌گذاری گسترده‌ای روی جذب استعدادهای جوان فوتبال انگلیس آغاز کرده است.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!
سایت ورزش ۳

آخرین درخواست تارتار از مدیران پرسپولیس!

مهدی تارتار از خرید هافبک دفاعی صرفنظر کرده اما بار دیگر اعلام کرد که تیمش یک بازیکن دیگر تا پایان نقل و انتقالات لازم دارد.
 تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت
سایت پارس فوتبال

تصاویری از لحظه خروج ابوالفضل جلالی بازیکن پرسپولیس از زمین پس از مصدومیت

ابوالفضل جلالی، در جریان دیدار تم پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت شد و با ناراحتی زمین بازی را ترک کرد
 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...
 مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)
سایت فوتبالی

مقصد جدید بازیکن سابق استقلال مشخص شد؟ (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- اینطور که به نظر می‌رسد مقصد نهایی بازیکن فصل گذشته استقلال مشخص شده است.به گزارش فوتبالی، مونیر الحدادی سرشناس‌ترین خارجی فصل گذشته استقلال و یکی از معروفترین خارجی‌های شاغل در لیگ برتر بود که عملکرد خوبی با پیراهن استقلال داشت اما بعد از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، مونیر ایران را ترک کرد و به خاطر شرایط منطقه و البته مشکلات خانوادگی، به ایران برنگشت و اصرار استقلالی‌ها برای بازگشت او هم به جایی نرسید.بازیکن اسبق بارسلونا در طی ماههای گذشته به تیمهای مختلفی لینک شده بو ...,مونیر الحدادی,استقلال,آلباسته,پیشنهاد سردبیر
 واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم
سایت خبر ورزشی

واکنش عجیب تارتار پس از گلزنی ۳ مهاجم: از آن‌ها گِله دارم!/ دلم سوخت که گل خوردیم

مهدی تارتار، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس بعد از پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان از کارهای بزرگ تیمش در این فصل گفت.
 راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر نتایج دو مسابقه و ثبت شکست 3 بر صفر برای استقلال منجر شود.
 علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!
سایت خبر ورزشی

علیپور، ستاره میدان با یک گل و دو پاس گل/ موتور آقای گل روشن شد!

علی علیپور در روزی که کل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان خوب بودند، ستاره مسابقه بود.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.